Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar.
Yine bir salgın varmış kızçeyle uğraşıyorum dünden beri. Biraz daha iyi şimdi ama hiçbir şey yemiyor, dün gece korkunçtu, bir yudum su içse kusuyordu, şurup vermiştik hoop o da dışarı🤦🏻‍♀️
Ay lanet gelsin şu salgından da tüm çocukları kırıp geçirmiş :KK43: çok çok geçmiş olsun.

İyi akşamlar.
Yine bir salgın varmış kızçeyle uğraşıyorum dünden beri. Biraz daha iyi şimdi ama hiçbir şey yemiyor, dün gece korkunçtu, bir yudum su içse kusuyordu, şurup vermiştik hoop o da dışarı🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun canım umarım hemen toparlar ❤️

İyi akşamlar.
Çook geçmiş olsun😢 oğlum daha yeni atlattı sonra ben oldum😞 kendinize de dikkat edin

İyi akşamlar ❤

Kitap paylaşımı yapamıyorum anca gece okurum onun yerine kışlık paylaşayım size :)

Eklentiler

• 16609306893466647851965247478151.jpg
    16609306893466647851965247478151.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 23
İyi akşamlar.
Bitmedi lanet salgınlar. Çok geçmiş olsun. 💙Acil şifalar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X