Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydin hayırlı cumalar

günaydın herkese. hayırlı cumalar birkaç gündür adam akıllı fırsat bulup kitabımı elime alamadım. bugün hiçbi işim yok nasipse okuyacağım

Günaydın

Günaydın canlar hayırlı cumalar

Mahşer'i okuyacak vaktim yoksa ya da o ruh halinde değilsem Sfenks'i okudum ince zaten bitti az önce. Macabre denen öykü türü asla benlik değilmiş Aslında King'in kurgularında da varmış bu ama öykü olunca daha vurucu oluyor herhalde bilemedim. Edgar Allan Poe'dan bi kitap daha almıştım ama muhtemelen en sona bırakacağım onu. Siz seviyor musunuz Edgar Allan Poe'nin dilini, eserlerini?

Poe'nin bütün öykülerinin olduğu kitap bir ara acayip indirimdeydi. Alayım dedim ama vaz geçtim. Neden bilmiyorum

C Capanin Gururu Teyom hafta sonu anneme gidiyorum. Devasa kitabı yanıma alamadığım için okumayacağımı sanmanı istemem. Yarım kalan Aşk-ı Memnu'yu alacağım yanıma
Ama cümlenin başında ağzıma bal çalıp sonrasında niye üzüyorsun beni biz de eve dönünce 4-5 gün kayınvalidem in köye gideceğiz. Orada az da olsa okurum.

Selam:)
Edgar öykülerini severim. Biraz fazla sarsıcı olabiliyor bazıları ama o karanlık ruh halini çok iyi yansıttığını düşünüyorum.
Bu arada hatırlattığın için teşekkürler aralarda birer öykü okuyayım:)
Poe'nin bütün öykülerinin olduğu kitap bir ara acayip indirimdeydi. Alayım dedim ama vaz geçtim. Neden bilmiyorum
Bende o kitap var canım, biraz konforsuz ama hepsi bi arada olması güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…