- 12 Temmuz 2022
- 22.279
- 82.973
Ben de güya tüm gün kitaba bakacaktım, dolabı boşaltıp her şeyi yeniden katlama gibi bi görev edindim kendime niyeyseKızlaar neler yapıyorsunuz?
Ben günün yoğunluğundan ancak kitabı elime alabildim.
Ay lanet gelsin şu salgından da tüm çocukları kırıp geçirmişİyi akşamlar.
Yine bir salgın varmış kızçeyle uğraşıyorum dünden beri. Biraz daha iyi şimdi ama hiçbir şey yemiyor, dün gece korkunçtu, bir yudum su içse kusuyordu, şurup vermiştik hoop o da dışarı
Teşekkür ederim.Ay lanet gelsin şu salgından da tüm çocukları kırıp geçirmişçok çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım umarım hemen toparlarİyi akşamlar.
Yine bir salgın varmış kızçeyle uğraşıyorum dünden beri. Biraz daha iyi şimdi ama hiçbir şey yemiyor, dün gece korkunçtu, bir yudum su içse kusuyordu, şurup vermiştik hoop o da dışarı
Çook geçmiş olsunİyi akşamlar.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım umarım hemen toparlar
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Miniklerde zor oluyor yaÇook geçmiş olsunoğlum daha yeni atlattı sonra ben oldum kendinize de dikkat edin
Natsu çok geçmiş olsun canım. Kıyamam ben ona.İyi akşamlar.
Bereketli olsun ellerine sağlık:)İyi akşamlar ❤
Kitap paylaşımı yapamıyorum anca gece okurum onun yerine kışlık paylaşayım size :)
Teşekkür ederim canımNatsu çok geçmiş olsun canım. Kıyamam ben ona.
Eline sağlık bonuscumİyi akşamlar ❤
Kitap paylaşımı yapamıyorum anca gece okurum onun yerine kışlık paylaşayım size :)
Keyifli okumalarEki Görüntüle 3116159
Dün gece 2 gibi gelen kitap al perileri sonucudur
Yalnız İnce Memed 4 'ün renk tonu biraz üzdü
Adı nedir acaba?Tam bırakırken yine bir pskiloji kitabını aldım dayanamayıp kütüphaneden.
Uzun zamandır okumadığım bilim kurgu tarzı okuyacaktım bu ay.
Ama şu an açıp okumak için sabırsızlanıyorum yeni kitabı
İki Terapistin Terapi NotlarıAdı nedir acaba?
İyi okumalar canımHerkese iyi akşamlar.Taşralı ‘yı bitirdim çok beğendim. Çehov dan Altıncı Koğuş ‘u okumuştum ondan da böyle etkilenmiştim.
Şimdi ise buna başlıyorumEki Görüntüle 3116167
Bitmedi lanet salgınlar. Çok geçmiş olsun.İyi akşamlar.
Teşekkürlerİyi okumalar canım