Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin hayırlı cumalar
Mucur Obruk Gölü (KIRŞEHİR)
Obruk Gölü, Kırşehir ilinin 30 km, Mucur ilçesinin 10 km güneyinde olup, Kırşehir Kayseri karayolunun 1 km kuzeyinde ve Obruk köyünün hemen yanında bulunmaktadır. Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun 20/09/1991 gün ve 1106 sayılı kararı ile I. derece doğal sit alanı ilan edilen Obruk Gölü çevresinin, âdeta bir duvarı andıran tabi kayalıklarla çevrelendiği görülmektedir. Göl seviyesine kadar olan derinlik yaklaşık 100 m, çapı ise 900 m civarındadır. Su derinliği yaklaşık 4-5 m olup, yer yer çok derin bölümlerin olduğu da bilinmektedir. Gölde aynalı ve kambur sazan ile kadife türünde balıklar yaşamaktadır. Gölün yarıya yakın yüzeyi sazlık ve diğer su bitkileriyle kaplıdır.
Günaydın, Hayırlı Cumalar Herkese
Fotoğraf paylaşım günüdür. Akşam fotoğraflarınızı bekliyorum
Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
günaydın herkese. hayırlı cumalar birkaç gündür adam akıllı fırsat bulup kitabımı elime alamadım. bugün hiçbi işim yok nasipse okuyacağım ️
Obruk Gölü, Kırşehir ilinin 30 km, Mucur ilçesinin 10 km güneyinde olup, Kırşehir Kayseri karayolunun 1 km kuzeyinde ve Obruk köyünün hemen yanında bulunmaktadır. Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun 20/09/1991 gün ve 1106 sayılı kararı ile I. derece doğal sit alanı ilan edilen Obruk Gölü çevresinin, âdeta bir duvarı andıran tabi kayalıklarla çevrelendiği görülmektedir. Göl seviyesine kadar olan derinlik yaklaşık 100 m, çapı ise 900 m civarındadır. Su derinliği yaklaşık 4-5 m olup, yer yer çok derin bölümlerin olduğu da bilinmektedir. Gölde aynalı ve kambur sazan ile kadife türünde balıklar yaşamaktadır. Gölün yarıya yakın yüzeyi sazlık ve diğer su bitkileriyle kaplıdır.
Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Günaydın
Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Günaydın canlar hayırlı cumalar
Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Poe'nin bütün öykülerinin olduğu kitap bir ara acayip indirimdeydi. Alayım dedim ama vaz geçtim. Neden bilmiyorumMahşer'i okuyacak vaktim yoksa ya da o ruh halinde değilsem Sfenks'i okudum ince zaten bitti az önce. Macabre denen öykü türü asla benlik değilmiş Aslında King'in kurgularında da varmış bu ama öykü olunca daha vurucu oluyor herhalde bilemedim. Edgar Allan Poe'dan bi kitap daha almıştım ama muhtemelen en sona bırakacağım onu. Siz seviyor musunuz Edgar Allan Poe'nin dilini, eserlerini?Eki Görüntüle 3115867
Çok karanlık. Seveni çok biliyorum ama bana gitmedi bu kadar karanlık, acı verici sonları okumakPoe'nin bütün öykülerinin olduğu kitap bir ara acayip indirimdeydi. Alayım dedim ama vaz geçtim. Neden bilmiyorum
Ama cümlenin başında ağzıma bal çalıp sonrasında niye üzüyorsun beni biz de eve dönünce 4-5 gün kayınvalidem in köye gideceğiz. Orada az da olsa okurum.C Capanin Gururu Teyom hafta sonu anneme gidiyorum. Devasa kitabı yanıma alamadığım için okumayacağımı sanmanı istemem. Yarım kalan Aşk-ı Memnu'yu alacağım yanıma
Edgar öykülerini severim. Biraz fazla sarsıcı olabiliyor bazıları ama o karanlık ruh halini çok iyi yansıttığını düşünüyorum.Mahşer'i okuyacak vaktim yoksa ya da o ruh halinde değilsem Sfenks'i okudum ince zaten bitti az önce. Macabre denen öykü türü asla benlik değilmiş Aslında King'in kurgularında da varmış bu ama öykü olunca daha vurucu oluyor herhalde bilemedim. Edgar Allan Poe'dan bi kitap daha almıştım ama muhtemelen en sona bırakacağım onu. Siz seviyor musunuz Edgar Allan Poe'nin dilini, eserlerini?Eki Görüntüle 3115867
Bende o kitap var canım, biraz konforsuz ama hepsi bi arada olması güzel.Poe'nin bütün öykülerinin olduğu kitap bir ara acayip indirimdeydi. Alayım dedim ama vaz geçtim. Neden bilmiyorum
bende bunu okuyorumEki Görüntüle 3115307
Bu aralar enerji düşünce gücü tarzı kitaplar ilgimi cekiyor…yaptıgım çalışmalardan dolayı oldugunu düşünüyorum bir rahatlama geldi diyebilirim