Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

230296,kirsehir-obruk-golujpg.png

Mucur Obruk Gölü (KIRŞEHİR)​

Obruk Gölü, Kırşehir ilinin 30 km, Mucur ilçesinin 10 km güneyinde olup, Kırşehir Kayseri karayolunun 1 km kuzeyinde ve Obruk köyünün hemen yanında bulunmaktadır. Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun 20/09/1991 gün ve 1106 sayılı kararı ile I. derece doğal sit alanı ilan edilen Obruk Gölü çevresinin, âdeta bir duvarı andıran tabi kayalıklarla çevrelendiği görülmektedir. Göl seviyesine kadar olan derinlik yaklaşık 100 m, çapı ise 900 m civarındadır. Su derinliği yaklaşık 4-5 m olup, yer yer çok derin bölümlerin olduğu da bilinmektedir. Gölde aynalı ve kambur sazan ile kadife türünde balıklar yaşamaktadır. Gölün yarıya yakın yüzeyi sazlık ve diğer su bitkileriyle kaplıdır.

Günaydın, Hayırlı Cumalar Herkese ❤️
Fotoğraf paylaşım günüdür. Akşam fotoğraflarınızı bekliyorum

Jawlensky Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light Life light
@Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume Natsume
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Günaydin hayırlı cumalar🌹🌹

Obruk Gölü, Kırşehir ilinin 30 km, Mucur ilçesinin 10 km güneyinde olup, Kırşehir Kayseri karayolunun 1 km kuzeyinde ve Obruk köyünün hemen yanında bulunmaktadır. Kayseri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun 20/09/1991 gün ve 1106 sayılı kararı ile I. derece doğal sit alanı ilan edilen Obruk Gölü çevresinin, âdeta bir duvarı andıran tabi kayalıklarla çevrelendiği görülmektedir. Göl seviyesine kadar olan derinlik yaklaşık 100 m, çapı ise 900 m civarındadır. Su derinliği yaklaşık 4-5 m olup, yer yer çok derin bölümlerin olduğu da bilinmektedir. Gölde aynalı ve kambur sazan ile kadife türünde balıklar yaşamaktadır. Gölün yarıya yakın yüzeyi sazlık ve diğer su bitkileriyle kaplıdır.

Jawlensky Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light Life light
@Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume Natsume
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@La Vie
@Ciela
günaydın herkese. hayırlı cumalar ❤️❤️❤️ birkaç gündür adam akıllı fırsat bulup kitabımı elime alamadım. bugün hiçbi işim yok nasipse okuyacağım ✨

Jawlensky Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light Life light
@Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume Natsume
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@La Vie
@Ciela
Günaydın

Jawlensky Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light Life light
@Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume Natsume
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@La Vie
@Ciela
Günaydın canlar hayırlı cumalar 😍🌹❤️

Mahşer'i okuyacak vaktim yoksa ya da o ruh halinde değilsem Sfenks'i okudum ince zaten bitti az önce. Macabre denen öykü türü asla benlik değilmiş :KK43: Aslında King'in kurgularında da varmış bu ama öykü olunca daha vurucu oluyor herhalde bilemedim. Edgar Allan Poe'dan bi kitap daha almıştım ama muhtemelen en sona bırakacağım onu. Siz seviyor musunuz Edgar Allan Poe'nin dilini, eserlerini?
IMG_20220819_104632.jpg

Mahşer'i okuyacak vaktim yoksa ya da o ruh halinde değilsem Sfenks'i okudum ince zaten bitti az önce. Macabre denen öykü türü asla benlik değilmiş :KK43: Aslında King'in kurgularında da varmış bu ama öykü olunca daha vurucu oluyor herhalde bilemedim. Edgar Allan Poe'dan bi kitap daha almıştım ama muhtemelen en sona bırakacağım onu. Siz seviyor musunuz Edgar Allan Poe'nin dilini, eserlerini?Eki Görüntüle 3115867
Poe'nin bütün öykülerinin olduğu kitap bir ara acayip indirimdeydi. Alayım dedim ama vaz geçtim. Neden bilmiyorum

C Capanin Gururu Teyom hafta sonu anneme gidiyorum. Devasa kitabı yanıma alamadığım için okumayacağımı sanmanı istemem. Yarım kalan Aşk-ı Memnu'yu alacağım yanıma :KK70:
Ama cümlenin başında ağzıma bal çalıp sonrasında niye üzüyorsun beni😡 biz de eve dönünce 4-5 gün kayınvalidem in köye gideceğiz. Orada az da olsa okurum.

Selam:)
Mahşer'i okuyacak vaktim yoksa ya da o ruh halinde değilsem Sfenks'i okudum ince zaten bitti az önce. Macabre denen öykü türü asla benlik değilmiş :KK43: Aslında King'in kurgularında da varmış bu ama öykü olunca daha vurucu oluyor herhalde bilemedim. Edgar Allan Poe'dan bi kitap daha almıştım ama muhtemelen en sona bırakacağım onu. Siz seviyor musunuz Edgar Allan Poe'nin dilini, eserlerini?Eki Görüntüle 3115867
Edgar öykülerini severim. Biraz fazla sarsıcı olabiliyor bazıları ama o karanlık ruh halini çok iyi yansıttığını düşünüyorum.
Bu arada hatırlattığın için teşekkürler aralarda birer öykü okuyayım:)
Poe'nin bütün öykülerinin olduğu kitap bir ara acayip indirimdeydi. Alayım dedim ama vaz geçtim. Neden bilmiyorum
Bende o kitap var canım, biraz konforsuz ama hepsi bi arada olması güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X