- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
Biterse inşallahHeh tamam yandık desene
Git ve o kitabı eline oku artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biterse inşallahHeh tamam yandık desene
Git ve o kitabı eline oku artık
Anlıyorum kuzum benim kız da öyleydi sizinki gibi uzadı tahlil vs yapıldı şükür bir şey çıkmamıştı inşallah sizinkinde de çıkmazAllah razı olsun süpürgecim tebrik ettin diye hatırlıyorum
inşallah geçsin sarılığı çok yorucu iki saatte bir emzirmek
Adı neydi Ömer mi? Hatırlayamadım.
Hani sabaha kadar kapıda beklemişti ya işte oraları okurken tam olarak böyle hissettim.
Çok gerçekti sanki kapı açılacak gelecek ve bavulunu ben taşıyacağım, birlikte sabrımız tükendi, resmen yaşadım o sahneleri.
Enfesti
Sen düzene gir de telafi ederiz inşaallahben de gelmek istiyorum artık eleam sohbet yarım kalınca da sinirim bozuluyor. biraz düzene girsek gelcem ama o kadar düzensiz ki hersey evde
Oo yarı olmuş biter
Sence ailesi mi haklı, resmi yazılar mı?Peki ölümü hakkında ne düşünüyorsunuz
Resmi makamlara inanmak doğru geliyor ne kadar ailesi haklı gibi görünse de. Çok politik cevaptı veSen düzene gir de telafi ederiz inşaallah
Oo yarı olmuş biter
Sence ailesi mi haklı, resmi yazılar mı?
Ailesi sorguda işkence ile öldüğünü savunuyor. Resmi makamlar Yunanistan a kaçarken insan kaçakçısı tarafından öldürüldüğünü
Ah ne güzel seviyordu değil mi okuyalım vallahi hemen arkasından da soğutmadan uzun uzun konuşalımgaliba ömerdi beni en çok kız etkilemişti. kızın ellerini bile öyle tarif etmişti ki benim için canlı kanlı biri o kız hep
o güzelliği zayıflığı sabrı sevgisi❤
Ah yaktı kızı yaktı neyse spor vermeyim.
çok güzel bi kitap bi daha okusak mi eleam beraber
olur süper olurHaftaya Çarşamba o zaman. Her çarşamba bir yazarı konuşalım
Hangi kitabından bahsediyorsunuz kaçırdım ve meraktan çatlayacağımAh ne güzel seviyordu değil mi okuyalım vallahi hemen arkasından da soğutmadan uzun uzun konuşalım
Bana da resmi olan mantıklı geliyor.Resmi makamlara inanmak doğru geliyor ne kadar ailesi haklı gibi görünse de. Çok politik cevaptı ve
İçimizdeki şeytan'dan bahsediyoruzHangi kitabından bahsediyorsunuz kaçırdım ve meraktan çatlayacağım
İçimizdeki İrlandalıİçimizdeki şeytan'dan bahsediyoruz
Not aldım:)İçimizdeki şeytan'dan bahsediyoruz
Burada da mı yani gerçekten miİçimizdeki İrlandalı
Merhaba Ceydaİçimizdeki İrlandalı
Tutamıyorum kendimiMerhaba Ceyda
Anlıyorum kuzum benim kız da öyleydi sizinki gibi uzadı tahlil vs yapıldı şükür bir şey çıkmamıştı inşallah sizinkinde de çıkmaz
Ah ne güzel seviyordu değil mi okuyalım vallahi hemen arkasından da soğutmadan uzun uzun konuşalım
Bozkurtlar’ı tavsiye ederim, çok sürükleyiciYok okumadım ama siz konuştunuz ya geçen bir yükseldim bir sonraki alışverişimde eklerim muhtemelen, ya da kütüphaneye gidersem de alabilirim