Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heh tamam yandık desene 😅

Git ve o kitabı eline oku artık 😅
Biterse inşallah 😁

IMG_20220817_215103.jpg

Adı neydi Ömer mi? Hatırlayamadım.
Hani sabaha kadar kapıda beklemişti ya işte oraları okurken tam olarak böyle hissettim.
Çok gerçekti sanki kapı açılacak gelecek ve bavulunu ben taşıyacağım, birlikte sabrımız tükendi, resmen yaşadım o sahneleri.
Enfesti 👌🏼

galiba ömerdi beni en çok kız etkilemişti. kızın ellerini bile öyle tarif etmişti ki benim için canlı kanlı biri o kız hep😍
o güzelliği zayıflığı sabrı sevgisi❤
Ah yaktı kızı yaktı neyse spor vermeyim.

çok güzel bi kitap😍 bi daha okusak mi eleam beraber🤩

ben de gelmek istiyorum artık eleam😕 sohbet yarım kalınca da sinirim bozuluyor. biraz düzene girsek gelcem ama o kadar düzensiz ki hersey evde🥴
Sen düzene gir de telafi ederiz inşaallah 🧡
Oo yarı olmuş biter
Peki ölümü hakkında ne düşünüyorsunuz
Sence ailesi mi haklı, resmi yazılar mı?
Ailesi sorguda işkence ile öldüğünü savunuyor. Resmi makamlar Yunanistan a kaçarken insan kaçakçısı tarafından öldürüldüğünü

Sen düzene gir de telafi ederiz inşaallah 🧡

Oo yarı olmuş biter

Sence ailesi mi haklı, resmi yazılar mı?
Ailesi sorguda işkence ile öldüğünü savunuyor. Resmi makamlar Yunanistan a kaçarken insan kaçakçısı tarafından öldürüldüğünü
Resmi makamlara inanmak doğru geliyor ne kadar ailesi haklı gibi görünse de. Çok politik cevaptı ve🤣

galiba ömerdi beni en çok kız etkilemişti. kızın ellerini bile öyle tarif etmişti ki benim için canlı kanlı biri o kız hep😍
o güzelliği zayıflığı sabrı sevgisi❤
Ah yaktı kızı yaktı neyse spor vermeyim.

çok güzel bi kitap😍 bi daha okusak mi eleam beraber🤩
Ah ne güzel seviyordu değil mi 😍 okuyalım vallahi hemen arkasından da soğutmadan uzun uzun konuşalım 😍

Resmi makamlara inanmak doğru geliyor ne kadar ailesi haklı gibi görünse de. Çok politik cevaptı ve🤣
Bana da resmi olan mantıklı geliyor.
Ailesi her şeye şahit olduğundan hakkını böyle savunmak istemiş veya buna inanmış olabilir.
Her ailesi haklı da olabilir sonuçta dönemini düşününce imkansız durmuyor 😁

Anlıyorum kuzum benim kız da öyleydi sizinki gibi uzadı tahlil vs yapıldı şükür bir şey çıkmamıştı inşallah sizinkinde de çıkmaz

tahliller temiz çıktı bi tanesi haftaya çıkacak işte onu bekliyorum inşallah o da temiz çıkar canım.
sizin ne kadar sürdü sarılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X