Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de seni severim:) Nerelerdesin canım iyi misin miniğin nasıl🥰 ?
seni yerim 😍😍
uzamis sarilikla mücadele ediyoruz levom. çok şükür daha iyiyiz😊
bir ay daha sürer dedi doktor. tahlilleri temiz bi tanesi haftaya çıkacak enzim tahliliymis onu beklıyoruz:)

sen nasılsın 😍

seni yerim 😍😍
bir ay daha sürer dedi doktor. tahlilleri temiz bi tanesi haftaya çıkacak enzim tahliliymis onu beklıyoruz:)

sen nasılsın 😍
Allah şifa versin kuzucuğa ben yoğunluktan seni tebrik edememiş olabilirim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Nihal atsız ı bir gün konuşalım. O da değişik bir karakter ve aşırı uçlarda düşünceleri
uç ki ne uç. inanılmaz derecede Türkçü bir insan. çok etkilemişti hayatı eserleri beni.

yeşil gözlü bir öğretmene gönderdiği aşk mektubu okunmadan geri gelince bu dizeleri yazmış kendisi 😍

seni yerim 😍😍

sen nasılsın 😍
Hemen geçsin gitsin inşallah 🥰
İyiyim canım seni merak ediyordum yazdım görmedin de:)

Yok okumadım ama siz konuştunuz ya geçen bir yükseldim bir sonraki alışverişimde eklerim muhtemelen, ya da kütüphaneye gidersem de alabilirim
Bozkurtlar'ı da oku. Gaza getiren bir kitap. Kımız içerek Allah Allah nidaları ile savaşa gitmek isteyebilirsin 🤣

uç ki ne uç. inanılmaz derecede Türkçü bir insan. çok etkilemişti hayatı eserleri beni.

yeşil gözlü bir öğretmene gönderdiği aşk mektubu okunmadan geri gelince bu dizeleri yazmış kendisi 😍

Öğrenci olması lazım değil miydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X