- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Bayağı bilgili ve kendini geliştirmişti, sırrını durduk yere öttü sankiOğlu işte doktor olan aslında ama oğlu yerine kendisi alınınca doktor sanılıyordu, yanlış hatırlamıyorsam
O hayal kurmalarda betimlemeler çok iyiydi,
Hele bir balkon konuşma sahnesi vardı ki, sanki oradayım ve mutluluktan ağlayacağım gibi hissetmiştim
Yaşamaya değil ama yılda bir kez gitmek isterimYaa sen istanbula aşık misin yoksa
Benim deSigarayı her zaman yakasım gelir
Ben malesef bitirememiştim, keyifli akşamlar sizlere kızlar
Tabi ki edebilirsinBunu bir söz kabul ediyorum
Bence kitaptaki em başarlı kısımdıOğlu işte doktor olan aslında ama oğlu yerine kendisi alınınca doktor sanılıyordu, yanlış hatırlamıyorsam
O hayal kurmalarda betimlemeler çok iyiydi,
Hele bir balkon konuşma sahnesi vardı ki, sanki oradayım ve mutluluktan ağlayacağım gibi hissetmiştim
Şimdi bana da geçti bakKitabın adıyla Sezen Aksu'nun "İstanbul, İstanbul olalı hiç görmedi böyle keder" şarkısı özdeş benim için. İçimden hep o şarkıyı söylüyorum
Çok doğru dinleyeyim yorumdan sonraKitabın adıyla Sezen Aksu'nun "İstanbul, İstanbul olalı hiç görmedi böyle keder" şarkısı özdeş benim için. İçimden hep o şarkıyı söylüyorum
Evet ya fazla duygusaldi ama yenik düştüBayağı bilgili ve kendini geliştirmişti, sırrını durduk yere öttü sankikimsenin birşey dediği yoktu
KesinlikleBence kitaptaki em başarlı kısımdı
BendeŞimdi bana da geçti bak
Bende şimdi yorumlarını okurken onu mırıldanıyordumKitabın adıyla Sezen Aksu'nun "İstanbul, İstanbul olalı hiç görmedi böyle keder" şarkısı özdeş benim için. İçimden hep o şarkıyı söylüyorum
Okuduğum kitaplara göre tarzı farklı, güzel bir kitap canımBende şimdi yorumlarını okurken onu mırıldanıyordum
Okudukça mesajlarınızı, kitabı canım çekti
200 sayfa zaten oku benceBende şimdi yorumlarını okurken onu mırıldanıyordum
Meksika dalgası gibi olduk şu an, teşekkürlerKitabın adıyla Sezen Aksu'nun "İstanbul, İstanbul olalı hiç görmedi böyle keder" şarkısı özdeş benim için. İçimden hep o şarkıyı söylüyorum
Okumalısın kesinlikleBende şimdi yorumlarını okurken onu mırıldanıyordum
Selamm okumadim İstanbul İstanbul u benHu huuuu
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
X xnobodyx
@Arrietty_
Aspasiaa
@J a n e
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Okuduğum kitaplara göre tarzı farklı, güzel bir kitap canım
200 sayfa zaten oku bence
Gidiyorum amazon a hemen ,diğer ortak okuma kitaplarına da bakayımOkumalısın kesinlikle
Ben uygulamadan okudum ama almak isterim. Altını çizmek istediğim cümleler vardı. Eşimin de okumasını isterim. Belki ileride tekrar okurumGidiyorum amazon a hemen ,diğer ortak okuma kitaplarına da bakayım