Alt metinde ne hissettinYazarın dilini ve anlatım tarzını gayet doyurucu buldum. Üstü örtülü değil de daha açık yazılmasını tercih ederdim.
İşkenceler sebepli karakterler ile bağ kurduk biraz kalbimize dokundu fakat geri plandan az da olsa bahsedilmesi iyi olurdu. Yersiz kederlenmeyelim
Katılma canım o benim görüşümKabul etmiyorum
Bknz. bir önceki mesajım
Önce şunun gibi birşey sipariş etsem daha iyi olacak galibaGoriot baba da çok iyi. Biraz ağır ama ben çok beğendim
Var bi ideoloji diyorum araştırmak lazımAlt metinde ne hissettin
Ben de duvar rafı almayı düşünüyorum.Önce şunun gibi birşey sipariş etsem daha iyi olacak galiba
Böyle dar uzun model fikirleriniz varsa beklerim
Moonlife Zero Dekoratif Kitaplık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Moonlife Zero Dekoratif Kitaplık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
çevik mobilya 3 Lü Beyaz Kitaplık Duvar Rafı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şimdi bu da aklıma yattı aslındaBen de duvar rafı almayı düşünüyorum.
Ben bunu 6 raf olarak kullanırımçevik mobilya 3 Lü Beyaz Kitaplık Duvar Rafı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şimdi bu da aklıma yattı aslında
YaaaBen bunu 6 raf olarak kullanırım
İçimizden geçenleri de duyacaklar yakındaPeki linke tiklamadigim halde bana kitaplık reklamı çıkmasıdaha çok raf ama
Belki de duyuyorlardırİçimizden geçenleri de duyacaklar yakında
Ben yazarın bir ideolojiyi empoze etmeye çok uygun bir kitapta gözüne sokmadan, uzun uzun siyasi konuşmalara girmeden konuyu aktarmasıni da çok beğendim
İstanbul İstanbul u da aldın mı?yine kitap alışverişi yaptım. kocamla bi bakıştık. gözü göz değil ama pişman değilim
hayır çünkü geçende bahsettiğim şey olacak mı diye denemek istedim o yüzden apar topar aldımİstanbul İstanbul u da aldın mı?
Kukriş bu gibi raflar koridorda olur mu sence? Kızlar sizde fikir verinçevik mobilya 3 Lü Beyaz Kitaplık Duvar Rafı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şimdi bu da aklıma yattı aslında