Uzakdoğu edebiyatı gibi. Onlarda da böyle bitiyor kitaplar o yüzden bana yarım gelmedi. Sonrası tamamen bizim hayal gücümüzü kalmış. Böyle bir kaç kitap daha okuyunca rahatsız etmiyor hatta hoşuna da gidiyor insanınKızlar peki sonu yarım kalmadı mı sizce? Ben sonunu anlamadım
Goriot baba da çok iyi. Biraz ağır ama ben çok beğendimGidiyorum amazon a hemen ,diğer ortak okuma kitaplarına da bakayım
Iyiki soyledin.kendisinden dinlemek guzel olacakYazarın TRT de bir söyleşisi var, çok kısa dinleyin derim. Kitabından çok güzel bahsediyor. Onun gözünden bakınca daha ilgi çekici oldu.
Ben sonuç seviyorum yaUzakdoğu edebiyatı gibi. Onlarda da böyle bitiyor kitaplar o yüzden bana yarım gelmedi. Sonrası tamamen bizim hayal gücümüzü kalmış. Böyle bir kaç kitap daha okuyunca rahatsız etmiyor hatta hoşuna da gidiyor insanın
Sonu muallak ama yazar gerçek mi hayal mi şeklinde okuyucuya bırakmış bence. Hayalin anlatımı çok gerçekçiydi zaten. Keşke öyle bitse diye düşünüyor insan. Belki de öyle olmuştur kim bilirKızlar peki sonu yarım kalmadı mı sizce? Ben sonunu anlamadım
Bu kitabı ben yazmıştım ortak okumaya. Türk yazarlarını merak edip araştırdığım bir döneme denk gelmişti. Bende Kuzey kitabı da varBen uygulamadan okudum ama almak isterim. Altını çizmek istediğim cümleler vardı. Eşimin de okumasını isterim. Belki ileride tekrar okurum
O halde teşekkür ederiz bizi böyle iyi bir yazarla tanıştırdığın için. Yazarın başka kitaplarını da mutlaka okuyacağımBu kitabı ben yazmıştım ortak okumaya. Türk yazarlarını merak edip araştırdığım bir döneme denk gelmişti. Bende Kuzey kitabı da var
Ortak okumaların böyle kitaplar olmasından yanayım işte tam olarakBu kitabı ben yazmıştım ortak okumaya. Türk yazarlarını merak edip araştırdığım bir döneme denk gelmişti. Bende Kuzey kitabı da var
Kesinlikle, başka türlü haberim bile olmazdıOrtak okumaların böyle kitaplar olmasından yanayım işte tam olarak
Iyi olmuş, teşekkür ederizBu kitabı ben yazmıştım ortak okumaya. Türk yazarlarını merak edip araştırdığım bir döneme denk gelmişti. Bende Kuzey kitabı da var
O halde teşekkür ederiz bizi böyle iyi bir yazarla tanıştırdığın için. Yazarın başka kitaplarını da mutlaka okuyacağım
Ortak okumaların böyle kitaplar olmasından yanayım işte tam olarak
Uygun bir zamanda araştırdığım ve kitaplarını aldığım Türk yazarları paylaşacağımKesinlikle, başka türlü haberim bile olmazdı
Çok severimAsla Murakami okuma dostum
Kitap alma, aldıklarından paylaşUygun bir zamanda araştırdığım ve kitaplarını aldığım Türk yazarları paylaşacağım
Yarım kalıyor dimekÇok severim
Kitap alma, aldıklarından paylaşbiliyorsun sana yasak
BayılırımmmÇok severim
Yarım kalıyor gibi düşünmeyelim de; yazar bizim de hayal gücümüzle dahil olmamızı bekliyor eserlerine diyelimYarım kalıyor dimek
Asla Murakami okuma dostum
Bence Murakami deki yarım kalış farklı. Tek kitabını okudum ama neyi neden anlattığı neye bağladığı kısmı hiç yoktu. Bitince "eee yanii? Sonuç?" OlmustumYarım kalıyor dimek
Kabul etmiyorumBence Murakami deki yarım kalış farklı. Tek kitabını okudum ama neyi neden anlattığı neye bağladığı kısmı hiç yoktu. Bitince "eee yanii? Sonuç?" Olmustum