Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan da dinlemek isterdimKendi köşesinde durdu öyle. Ne hikayesi anlatabildi ne kendini
Nazar boncuğuBu kitap amaçsız bir kitap değil canım, bayağı da ilgi uyandırmış. Olmasa daha iyi olurdu
Kesinlikle doktorEn çok hangi karakterden etkilendiniz?
Beni en çok baba etkiledi sanırım, tabi eş zamanlı oğlunun dışarıda yaşadıkları da karakteri güçlendirdi gözümde.
Doktor en etkilemdigim karakterEn çok hangi karakterden etkilendiniz?
Beni en çok baba etkiledi sanırım, tabi eş zamanlı oğlunun dışarıda yaşadıkları da karakteri güçlendirdi gözümde.
Küheylan dayı. Görmeden aşık olduğu İstanbul hakkında anlattığı hikâyeler ile etkiledi beniEn çok hangi karakterden etkilendiniz?
Benim balık yiyesim geldi. Ne güzel deniz kenarında yediler balıklarınıHayal kurduklari zaman bende olduğu gibip onlarla birlikte sigara yakasınız geliyormuydu sizin de
Sigarayı her zaman yakasım gelirHayal kurduklari zaman bende olduğu gibi onlarla birlikte sigara yakasınız geliyormuydu sizin de
Benim de küheylan dayı, kötü yüzünü görmesine rağmen bile hala İstanbul'a aşıkKüheylan dayı. Görmeden aşık olduğu İstanbul hakkında anlattığı hikâyeler ile etkiledi beni
İstanbulda yapmayı en sevdiğim şey balık ekmek yemektiBenim balık yiyesim geldi. Ne güzel deniz kenarında yediler balıklarını
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzuya.
Çok güzel seçim.
Yine yiyeceğizİstanbulda yapmayı en sevdiğim şey balık ekmek yemekti
Bunu bir söz kabul ediyorumYine yiyeceğiz
Oğlu işte doktor olan aslında ama oğlu yerine kendisi alınınca doktor sanılıyordu, yanlış hatırlamıyorsamDoktor aslında doktor değildi, değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum
O hayal kurmalarda betimlemeler çok iyiydi,Hayal kurduklari zaman bende olduğu gibi onlarla birlikte sigara yakasınız geliyormuydu sizin de
Yaa sen istanbula aşık misin yoksaİstanbulda yapmayı en sevdiğim şey balık ekmek yemekti
En sevdiklerine yenilerini ekleyeceğizİstanbulda yapmayı en sevdiğim şey balık ekmek yemekti