Evet evet isimler ile ilgili bir konuda sanırım geçmişti yanlış hatırlamıyor isemEvet hatırlıyorumFrankenstein ede atıfta bulunuyordu kitapta hatırladin mi ?
amazondan aldınız değil mi? en son birkaç hafta önce alışveriş yapmıştım sorunsuz. ama iki kafta kadar oluyor arkadaşlarım kitap almak istediklerinde sipariş defalarca iptal edilmiş. iptal sebebi aşırı komik, hane başına düşen tüketim miktarı fazlalığı. bugün bir arkadaşımıza hediye kitap almak istedik toplu yine iptal edildi sipariş hem de defalarca. sorun çözülmüyor bir türlü.Bekliyorum yineEki Görüntüle 3110346
Evet evet Amazon’dan ,Hiç öyle birşey yaşamadım ard arda aynı hafta içinde sipariş verdiğim de çok oldu benim şaşırdımamazondan aldınız değil mi? en son birkaç hafta önce alışveriş yapmıştım sorunsuz. ama iki kafta kadar oluyor arkadaşlarım kitap almak istediklerinde sipariş defalarca iptal edilmiş. iptal sebebi aşırı komik, hane başına düşen tüketim miktarı fazlalığı. bugün bir arkadaşımıza hediye kitap almak istedik toplu yine iptal edildi sipariş hem de defalarca. sorun çözülmüyor bir türlü.
biz de çok şaşırdık. bu konuyla alakalı o kadar da şikayet var ki internette şaşarsınız. para iadesi yapıp kafalarına göre siparişi iptal ettiler kaç kere. abartısız ondan fazladır. başka hesapla başka kartlarla düz hesapla ve premiumla bile denedik o kadar diyeyim.Evet evet Amazon’dan ,Hiç öyle birşey yaşamadım ard arda aynı hafta içinde sipariş verdiğim de çok oldu benim şaşırdım
Peki hep aynı bölgeye mi sipariş verdiniz ?Acaba bölgesel bir sorun mı tedarikçi ile ilgili filan bilemedimbiz de çok şaşırdık. bu konuyla alakalı o kadar da şikayet var ki internette şaşarsınız. para iadesi yapıp kafalarına göre siparişi iptal ettiler kaç kere. abartısız ondan fazladır. başka hesapla başka kartlarla düz hesapla ve premiumla bile denedik o kadar diyeyim.
Benim verdiğim siparişlere de yapması lazımdıEvet evet Amazon’dan ,Hiç öyle birşey yaşamadım ard arda aynı hafta içinde sipariş verdiğim de çok oldu benim şaşırdım
KesinlikleBenim verdiğim siparişlere de yapması lazımdı
Memnun musunuz Amazon'dan acaba hiç sipariş vermedim oradan ama çok öven var. Sıkıntı yaşamadınız diye anlıyorum gerçi.Evet evet Amazon’dan ,Hiç öyle birşey yaşamadım ard arda aynı hafta içinde sipariş verdiğim de çok oldu benim şaşırdım
Ben çok memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım. Hızlı ve sorunsuz kargo.Memnun musunuz Amazon'dan acaba hiç sipariş vermedim oradan ama çok öven var. Sıkıntı yaşamadınız diye anlıyorum gerçi.
Evet ben de dinledim bahsi geçen tüm sarkilari ve en çok da Yakup'un ıslıkla çaldığı na na na şarkısını My ChemicalEvet evet isimler ile ilgili bir konuda sanırım geçmişti yanlış hatırlamıyor isem
Şarkıların hepsini de dinledim ben
Ben de oradan alayım bi dahakine çok teşekkürlerBen çok memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım. Hızlı ve sorunsuz kargo.
Sabah ver akşam gelsin (İstanbul İçin)Memnun musunuz Amazon'dan acaba hiç sipariş vermedim oradan ama çok öven var. Sıkıntı yaşamadınız diye anlıyorum gerçi.
Evet ben hep sorunsuz teslim aldım her seferinde ve oldukça da hızlı teslim oluyorMemnun musunuz Amazon'dan acaba hiç sipariş vermedim oradan ama çok öven var. Sıkıntı yaşamadınız diye anlıyorum gerçi.
Evet doğru hatırlamışımEvet ben de dinledim bahsi geçen tüm sarkilari ve en çok da Yakup'un ıslıkla çaldığı na na na şarkısını My Chemical
Frankenstein meselesi de okumak isteyenler olabilir diye spoiler vermeden şöyle diyeyim orda diyorduki bir canlıya isim verdiğimiz zaman onunla ebedi bir bağ kurarız .Tam terside gecerli Frankenstein oluşturduğu yaratığa bir isim dahi vermemisti ve onunla arasına uçurum girmişti
Eyvah eyvah bu benim için çok iyi bi bilgi olmadıSabah ver akşam gelsin (İstanbul İçin)
Geçen ay sonu prime günleri vardı. Baya indirimliydi kitaplarıEyvah eyvah bu benim için çok iyi bi bilgi olmadıAnkara'da da öyleyse yandık :))
Kitapyurdu bi kere yırtık çırtık göndermişti diye cesaret edemiyorum ya artıkGeçen ay sonu prime günleri vardı. Baya indirimliydi kitapları
Bu arada Kitapyurdu'nda da kargo bedava kampanyası var. Oranın da kargosu hızlı fiyatları iyi
biri istanbula diğeri batmana gidecekti. ikisi de iptal oldu.Peki hep aynı bölgeye mi sipariş verdiniz ?Acaba bölgesel bir sorun mı tedarikçi ile ilgili filan bilemedim
ben de hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar. 1 gün içinde elimde olurdu hep kitaplar.Sabah ver akşam gelsin (İstanbul İçin)
Böyle bilgiler istemiyoruzBu arada Kitapyurdu'nda da kargo bedava kampanyası var. Oranın da kargosu hızlı fiyatları iyi
Benim de. Ona çok kızdım, baska türlü hayal etmistim.Kızın ayarlariyla oynadıEvet doğru hatırlamışım
Yakup da hayallerimi yıktı