Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar
Kendimle ilgili sorunları çözmeye çalışıyorum bu aralar kişisel gelişim tarzı kitaplar okuyorum, tek okumaktaysa bir grup halinde okuyup üzerinde tartışarak daha kalıcı olmasını istiyorum, kitap okuma arkadaşı olmak isteyen var mı:KK66:
Öfke dansı kitabını okuyorum şimdi, sonrasında şiddetsiz iletişim, özefkatli farkındalık, sınırlar, narsistle ateşkes kitaplarını da okumayı düşünüuorım

Eki Görüntüle 3110047

Eki Görüntüle 3110048

Eki Görüntüle 3110049

Eki Görüntüle 3110050

Eki Görüntüle 3110051

Eğirdir Gölü ( Isparta)

Günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, gün batımında seyrine doyum olmayan, etrafı elma ve şeftali bahçeleriyle çevrili, berrak plajlarıyla ünlü, Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikası gölüdür.

Eğirdir Gölü, Sultan ve Karakuş Dağları’nın arasında ve il alanının ortasında yer almaktadır. Kuzey-güney uzunluğu 50 km olan, doğu-batı genişliği ise 3 ila 15 km arasında değişen Eğirdir Gölü, takriben 3.309 km2 lik bir havzanın sularını toplamaktadır. Gölün oluşumunda karstik yapının payı büyüktür. Ana kalkertemeli üzerinde yer alan çöküntü oluklarının birbirleriyle birleşmesiyle ortaya çıkmıştır. Göl, deniz yüzünden 916 m yükseklikte olup, ortalama derinliği 12 m kadardır. Maksimum derinliği ise Eğirdir yakınlarında 16.5 m’dir.

Eğirdir Gölünün güneybatı sahillerinde derin ve kuytu koyları vardır. Sarp kayalar ve yarlar bu koylara çok güzel görünümler vermektedir. Göl kuzeyden güneye uzanmakta ve yeraltı su kaynakları ile beslenmektedir. Bu kaynak suları gölün içinde muhtelif yerlerden çıkmaktadır. Göl kaynak sularından başka, civardaki pınarlardan da beslenmektedir. Bunların başlıcaları, Gençali’nin yanından çıkan ve hemen göle giren Kanlı Palamut Pınarı, bu pınarın hemen güneyinde bulunan Karaot Avlığı Pınarı ile Tırtar altından çıkan Koca Pınar ve Havutlu Pınarlarıdır.

Eğirdir Gölünde poyraz rüzgarları tehlikeli dalgalar yaratabilmektedir. Eğirdir Gölü iki kısma ayrılmaktadır. Kuzeyde kalan ve daha küçük göl kesimine Hoyran Gölü, güneyde kalan kesimine ise Eğirdir Gölü denir. Her iki göl Hoyran Boğazı ile birbirine bağlanır. Gölün kenarları genellikle diktir. Bu dikliğin kaybolduğu Gelendost ve Hoyran yörelerinde göl kıyısında bataklıklar bulunur. Gölde, Eğirdir ilçesinin üzerinde bulunduğu yarım adanın bir uzantısı gibi küçük iki ada vardır. Biri Can Ada, diğeri Yeşilada (Nis)’dır. Son yıllarda göl sularının azalmasından yararlanılarak bu adalar birbirine ve Eğirdir’e bağlanmış bulunmaktadırlar. Gölde farklı türlerde balıklar vardır. En ünlüleri: Çapak, siraz, çiçek, levrek ve sudaktır.

Günaydınlar Herkese 🌿

@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Black Light Black Light
Mrsay Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson Homer Simpson
@Gelincik78
@berresuu
yet07 yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
M Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Merhaba internet sorunum olduğu için hiç giremiyorum. Frankenstein'ı okuyorum şu an çok güzel gidiyor.

Bu tarz kullanımlarda kişiye göre değil uzmana göre hareket ediyorum bende. Propolisi ben de kullanmadım

Aslında alerji doktoru kullanabilirsiniz dedi ama çocuk doktorumuz özellikle alerjik çocuklar için önermiyorum dedi ki takipli doktorumuz olduğu için daha güvenilir buldum.
Selamlar:)💜
yet07 yet07 Benim de haşimatom var bi ara iyot konusu radarıma girmişti ama doktorum kesin bir dille hayır demişti:) Selenyum takviyesi kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile o mesela değer dalgalanmasına iyi gelmişti.
Bi ara sürekli doz değiştirmek zorunda kalmıştım da çok sıkıntılıydı.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallah🤲🏻 Benim iyotu araştırmam oğlum içindi. Alerjik bir çocuk, bir de geniz eti ve kulağa tüp için ameliyat dedi kbb. Çok sık antibiyotik kullanır olduk. Antibiyotiğin ikamesi gibi kullanılabiliyormuş hatta geniz etini bile küçültüğünü okudum ama güvememedim.
Benimde bir dönem öyle oldu hiperken hipo olmuştum o zaman.Şimdi ise iltihaplı nodüller bozuk sedimantasyonum falan yüksek bakalım pazartesi neler bekliyor beni inşallah dönmüştür normale çok uğraştırıyor bu tiroid😒

Rabbim şifa versin pazartesi güzel haberler alırsın inşallah🤲🏻
Elbette bilinçli kullanim olmali. Altarnatif tipla da ilgileniyorum ve iyice arastirmadan körü körüne birseye inanmiyorum.Ki zaten böyle bir durumda bir ürünü mutlaka doktorumuzla konuşup o da uygun görürse o şekilde kullanmalıyiz.Arkadasimiza da araştırması için soyledim zaten🤗
Sofralarimizda kullandığımız iyotlu tuz adı altindaki ince tuza gelince ; o sadece sodyum ve klordan ibarettir ve organlari çürütmekte cok etkindir. Asıl kullanmamiz gereken himalaya tuzu ve kaya tuzudur ki bu iki tuz magnezyum ve selenyum dahil 80 tane mineral icerir😊

Alternatif tıpı bende seviyorum. Özellikle takip ettiğim iki isim var Mustafa Atasoy ve Filiz Gökaslan.
Himalaya ve kaya tuzunda da iyot var mı peki cnm.
biz de çok şaşırdık. bu konuyla alakalı o kadar da şikayet var ki internette şaşarsınız. para iadesi yapıp kafalarına göre siparişi iptal ettiler kaç kere. abartısız ondan fazladır. başka hesapla başka kartlarla düz hesapla ve premiumla bile denedik o kadar diyeyim.

Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü peki? Çünkü her türlü sorunu telafi etmek için uğraşıyorlar.
Merhaba arkadaşlar
Kendimle ilgili sorunları çözmeye çalışıyorum bu aralar kişisel gelişim tarzı kitaplar okuyorum, tek okumaktaysa bir grup halinde okuyup üzerinde tartışarak daha kalıcı olmasını istiyorum, kitap okuma arkadaşı olmak isteyen var mı:KK66:
Öfke dansı kitabını okuyorum şimdi, sonrasında şiddetsiz iletişim, özefkatli farkındalık, sınırlar, narsistle ateşkes kitaplarını da okumayı düşünüuorım
Öfke dansı ve şiddetsiz iletişimi(yarım) okudum, özşefkatli farkındalık ve sınırlar elimde var☺️

Alternatif tıpı bende seviyorum. Özellikle takip ettiğim iki isim var Mustafa Atasoy ve Filiz Gökaslan.
Evet doğal iyot var 😊
Sizi gidi romantikler 😂 desem de aynı tuzağa düştüğümü itiraf etmeliyim 😏
Doğru tespit🙈 ben de Kukrim Kukrim de terazi burçluyuz yani biraz romantik ve aşka önem veren kadınlarız 🥰 Dolayısiyla Yakubu hem sevip hem de tokatlamak istemekte haklıyız. Sen de bizden pek farkli degilmissin ama😅

şimdi geldi kitaplarım
4433A9F7-61D7-42BD-A8C2-B6F25C994F1C.jpeg

Aslında alerji doktoru kullanabilirsiniz dedi ama çocuk doktorumuz özellikle alerjik çocuklar için önermiyorum dedi ki takipli doktorumuz olduğu için daha güvenilir buldum.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallah🤲🏻 Benim iyotu araştırmam oğlum içindi. Alerjik bir çocuk, bir de geniz eti ve kulağa tüp için ameliyat dedi kbb. Çok sık antibiyotik kullanır olduk. Antibiyotiğin ikamesi gibi kullanılabiliyormuş hatta geniz etini bile küçültüğünü okudum ama güvememedim.

Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü peki? Çünkü her türlü sorunu telafi etmek için uğraşıyorlar.

Öfke dansı ve şiddetsiz iletişimi(yarım) okudum, özşefkatli farkındalık ve sınırlar elimde var☺️
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏

geçtim telafiyi hep aynı şeyi yazdılar. yakında alışveriş yapıyorum listem çoğalsın diye bekliyorum. bakalım bana da olacak mı?

geçtim telafiyi hep aynı şeyi yazdılar. yakında alışveriş yapıyorum listem çoğalsın diye bekliyorum. bakalım bana da olacak mı?
Çok ilginçmiş cidden. Amazon Türkiye piyasasına girdiğinden beri kullanıyoruz ama hiç böyle bir şey gelmedi başımıza. Bir kaç siparişte iptal yaşadık ama o da satıcı firma ile alakalıydı. Bir defa kargom kayboldu 🤣 uzun süre gelmedi biz de iptal ettik. Bir kaç gün sonra ürün geldi. Geri gönderim için yazıştığımızda mağduriyetten dolayı ürünü almadılar bile 🤭 ben çok memnun olduğum için iyice funı olmuş olabilir 🤣 siz de sıkıntısız alırsınız inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X