Bu tarz kullanımlarda kişiye göre değil uzmana göre hareket ediyorum bende. Propolisi ben de kullanmadım
Propolisi de aynı mantıkla oğlum için kullanamadım.
Tüh yakalandımYa calci
Aaaaaa. Peki o fyodor un çocuğu olabilir mi acaba. Zaten onu gözüm tutmamıştıSpolier var bak burdakatil uşak
Ben daha çok başlardayım ama heyecanla ilerliyorum. Okumak istiyorum ama gözlerim kapanıyor. Çok merak ediyorum, kitap sarmaya başladıDun hic okuyamadim kitabi 372. Sayfadayim .bugun umarim okuyabilirim biraz. Ablam gelme tarihini erkene aldi hazirlik yapmaya calisiyorum, kitabimi o gelmeden bitirim diye plânlamıştım ama olmayacak. Ay sonuna biter insallah
Benimde bir dönem öyle oldu hiperken hipo olmuştum o zaman.Şimdi ise iltihaplı nodüller bozuk sedimantasyonum falan yüksek bakalım pazartesi neler bekliyor beni inşallah dönmüştür normale çok uğraştırıyor bu tiroidSelamlar:)
yet07 Benim de haşimatom var bi ara iyot konusu radarıma girmişti ama doktorum kesin bir dille hayır demişti:) Selenyum takviyesi kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile o mesela değer dalgalanmasına iyi gelmişti.
Bi ara sürekli doz değiştirmek zorunda kalmıştım da çok sıkıntılıydı.
Rabbim Şafi ismiyle sifalandırsın inşallaahhBenimde bir dönem öyle oldu hiperken hipo olmuştum o zaman.Şimdi ise iltihaplı nodüller bozuk sedimantasyonum falan yüksek bakalım pazartesi neler bekliyor beni inşallah dönmüştür normale çok uğraştırıyor bu tiroid
Çok teşekkür ederimRabbim Şafi ismiyle sifalandırsın inşallaahhgecmiş olsun
Eşim gelmeden getirinceler seviyorumSevdin Amazon'u dimi? Çok hızlı getiriyor
Eşin : Yine mi kitapEşim gelmeden getirinceler seviyorum
Evet aynı türküyü söylüyorEşin : Yine mi kitap
Aynı durum oldu benim de ve o dönem minik bi nodül vardı sonra kayboldu.Benimde bir dönem öyle oldu hiperken hipo olmuştum o zaman.Şimdi ise iltihaplı nodüller bozuk sedimantasyonum falan yüksek bakalım pazartesi neler bekliyor beni inşallah dönmüştür normale çok uğraştırıyor bu tiroid
İnşallah canım,teşekkür ederimAynı durum oldu benim de ve o dönem minik bi nodül vardı sonra kayboldu.
İnşallah değerlerin normale dönmüştür
Herkese huzurlu bir gün diliyorumEki Görüntüle 3110047
Eki Görüntüle 3110048
Eki Görüntüle 3110049
Eki Görüntüle 3110050
Eki Görüntüle 3110051
Eğirdir Gölü ( Isparta)
Günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, gün batımında seyrine doyum olmayan, etrafı elma ve şeftali bahçeleriyle çevrili, berrak plajlarıyla ünlü, Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikası gölüdür.
Eğirdir Gölü, Sultan ve Karakuş Dağları’nın arasında ve il alanının ortasında yer almaktadır. Kuzey-güney uzunluğu 50 km olan, doğu-batı genişliği ise 3 ila 15 km arasında değişen Eğirdir Gölü, takriben 3.309 km2 lik bir havzanın sularını toplamaktadır. Gölün oluşumunda karstik yapının payı büyüktür. Ana kalkertemeli üzerinde yer alan çöküntü oluklarının birbirleriyle birleşmesiyle ortaya çıkmıştır. Göl, deniz yüzünden 916 m yükseklikte olup, ortalama derinliği 12 m kadardır. Maksimum derinliği ise Eğirdir yakınlarında 16.5 m’dir.
Eğirdir Gölünün güneybatı sahillerinde derin ve kuytu koyları vardır. Sarp kayalar ve yarlar bu koylara çok güzel görünümler vermektedir. Göl kuzeyden güneye uzanmakta ve yeraltı su kaynakları ile beslenmektedir. Bu kaynak suları gölün içinde muhtelif yerlerden çıkmaktadır. Göl kaynak sularından başka, civardaki pınarlardan da beslenmektedir. Bunların başlıcaları, Gençali’nin yanından çıkan ve hemen göle giren Kanlı Palamut Pınarı, bu pınarın hemen güneyinde bulunan Karaot Avlığı Pınarı ile Tırtar altından çıkan Koca Pınar ve Havutlu Pınarlarıdır.
Eğirdir Gölünde poyraz rüzgarları tehlikeli dalgalar yaratabilmektedir. Eğirdir Gölü iki kısma ayrılmaktadır. Kuzeyde kalan ve daha küçük göl kesimine Hoyran Gölü, güneyde kalan kesimine ise Eğirdir Gölü denir. Her iki göl Hoyran Boğazı ile birbirine bağlanır. Gölün kenarları genellikle diktir. Bu dikliğin kaybolduğu Gelendost ve Hoyran yörelerinde göl kıyısında bataklıklar bulunur. Gölde, Eğirdir ilçesinin üzerinde bulunduğu yarım adanın bir uzantısı gibi küçük iki ada vardır. Biri Can Ada, diğeri Yeşilada (Nis)’dır. Son yıllarda göl sularının azalmasından yararlanılarak bu adalar birbirine ve Eğirdir’e bağlanmış bulunmaktadırlar. Gölde farklı türlerde balıklar vardır. En ünlüleri: Çapak, siraz, çiçek, levrek ve sudaktır.
Günaydınlar Herkese
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
@Teyocan
@Ziya
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@J a n e
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
M Mavi Menekse
@Rowlet
Etkili Eleman
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Elbette bilinçli kullanim olmali. Altarnatif tipla da ilgileniyorum ve iyice arastirmadan körü körüne birseye inanmiyorum.Ki zaten böyle bir durumda bir ürünü mutlaka doktorumuzla konuşup o da uygun görürse o şekilde kullanmalıyiz.Arkadasimiza da araştırması için soyledim zatenŞifa olsun inşallahDoktor kontrolünde elbette kullanılması lazım da benim kastettiğim bilinçsiz kullanımı. Zaten sofra tuzlarımız iyotlu günlük ihtiyacı karşılıyor diye de biliyorum.
Evet hatırlıyorumEv kitabında kahramanlar Saramago nun mezarına da uğruyor ,daha doğrusu küllerinin gömüldüğü yere bir anıt gibi birşey yapılmış sanırım onu ziyaret ediyorlar .
Unutma hızımda balıklar ile yarışıyor sanki