Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar:)
yet07 Benim de haşimatom var bi ara iyot konusu radarıma girmişti ama doktorum kesin bir dille hayır demişti:) Selenyum takviyesi kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile o mesela değer dalgalanmasına iyi gelmişti.
Bi ara sürekli doz değiştirmek zorunda kalmıştım da çok sıkıntılıydı.

Dun hic okuyamadim kitabi 372. Sayfadayim .bugun umarim okuyabilirim biraz. Ablam gelme tarihini erkene aldi hazirlik yapmaya calisiyorum, kitabimi o gelmeden bitirim diye plânlamıştım ama olmayacak. Ay sonuna biter insallah
Ben daha çok başlardayım ama heyecanla ilerliyorum. Okumak istiyorum ama gözlerim kapanıyor. Çok merak ediyorum, kitap sarmaya başladı

Benimde bir dönem öyle oldu hiperken hipo olmuştum o zaman.Şimdi ise iltihaplı nodüller bozuk sedimantasyonum falan yüksek bakalım pazartesi neler bekliyor beni inşallah dönmüştür normale çok uğraştırıyor bu tiroid

Rabbim Şafi ismiyle sifalandırsın inşallaahh gecmiş olsun

Aynı durum oldu benim de ve o dönem minik bi nodül vardı sonra kayboldu.
İnşallah değerlerin normale dönmüştür

Herkese huzurlu bir gün diliyorum

Şifa olsun inşallahDoktor kontrolünde elbette kullanılması lazım da benim kastettiğim bilinçsiz kullanımı. Zaten sofra tuzlarımız iyotlu günlük ihtiyacı karşılıyor diye de biliyorum.
Elbette bilinçli kullanim olmali. Altarnatif tipla da ilgileniyorum ve iyice arastirmadan körü körüne birseye inanmiyorum.Ki zaten böyle bir durumda bir ürünü mutlaka doktorumuzla konuşup o da uygun görürse o şekilde kullanmalıyiz.Arkadasimiza da araştırması için soyledim zaten
Sofralarimizda kullandığımız iyotlu tuz adı altindaki ince tuza gelince ; o sadece sodyum ve klordan ibarettir ve organlari çürütmekte cok etkindir. Asıl kullanmamiz gereken himalaya tuzu ve kaya tuzudur ki bu iki tuz magnezyum ve selenyum dahil 80 tane mineral icerir

Evet hatırlıyorum Frankenstein ede atıfta bulunuyordu kitapta hatırladin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…