Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Çok muallakta bir konu aslında. Kullanımını tavsiye etmeyen çok doktor var. Tavsiye eden de tek bir doktor gördüm instada.
Benim arkadaşlarım kullanıyor, tiroid hastası olanlar da kullanıyor. Çok faydasını görmüşler ben de alacağım inşallah. Zaten vücudumuz ihtiyaç duyuyor, iyot eksikliği vardı teyzemde dr demişti. İyot kullan demişti

Günaydın

Şifa olsun inşallahDoktor kontrolünde elbette kullanılması lazım da benim kastettiğim bilinçsiz kullanımı. Zaten sofra tuzlarımız iyotlu günlük ihtiyacı karşılıyor diye de biliyorum.

Şifa olsun inşallahDoktor kontrolünde elbette kullanılması lazım da benim kastettiğim bilinçsiz kullanımı. Zaten sofra tuzlarımız iyotlu günlük ihtiyacı karşılıyor diye de biliyorum.
Ha onu bilemem. Haklısın, istersen doktora sorarsın, o şekilde kullanırsın.

Black Light Karamazovcular nerelerdesiniz. Dimitri bir delilik yapacak mı nolur söyleyin
Dun hic okuyamadim kitabi 372. Sayfadayim .bugun umarim okuyabilirim biraz. Ablam gelme tarihini erkene aldi hazirlik yapmaya calisiyorum, kitabimi o gelmeden bitirim diye plânlamıştım ama olmayacak. Ay sonuna biter insallah

Dediğin gibi doktor vermeden kullanılmaması en doğrusu. Bilinçli bireyler olarak yapmamız gereken de bu.
Çok güzel açıklamışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…