- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Senin sayende de Sineklerin Tanrısını okuyacağım sanırımBende tam bir Fransız herşey okunmuş yorumlanmış ben okuyan var mı acaba diye çıkıveriyorum bir yerlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sayende de Sineklerin Tanrısını okuyacağım sanırımBende tam bir Fransız herşey okunmuş yorumlanmış ben okuyan var mı acaba diye çıkıveriyorum bir yerlerden
Ben de öyle o an hoşuma ne giderse onu okuyorumAslında ben de öyle gibi bir şeyim. Bakma burda sizden gördüklerimi okuyorum. Benim okuduğum seyler çok karışık. Belli bi tarzım da yok
Bknz: suç ve cezaEn bilindik kitapları okumamakla meşhurum da
Suç ve Cezayı da mı okumamışBknz: suç ve ceza
Daha neler nelerSuç ve Cezayı da mı okumamış
Sen şaka mısın? Bütün seriyi bir ayda mi okuyacaksınOoo callangeınız bol olsun
Ortalama ayda 1-2 kitap bitireliyorum ama harry potter serisine başladığım için haziran ayına 7 kitap garantisi ile meydan okumak isteyen olursa burdayım
Birde 1 hafta yatılı misafirim olacak o yüzden 3 haftadan hesaplıyorum haziranı
6 kitap da olabilir felsefe taşını bu ay bitircem inşallah.
Çok mu gaza gelmişim bayadır fantastik okumuyorum özlemişim. Yormuyor da akıyor kitap. Meydan okumada olursa neden olmasın dedimDaha neler neler
Sen şaka mısın? Bütün seriyi bir ayda mi okuyacaksın
Bknz: suç ve ceza
Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorumSuç ve Cezayı da mı okumamış
Çok mantıklı. Gözüne kimleri kestirdin. Bildirim sayfasına baktım mıÇok mu gaza gelmişim bayadır fantastik okumuyorum özlemişim. Yormuyor da akıyor kitap. Meydan okumada olursa neden olmasın dedim
Elimdeki kitap bitsin bende Livanelinin bu kitabını okumak istiyorum çok merak ediyorumBugün daha bunu aldım da yoktu yeni birşey orada Eki Görüntüle 3073284
Ben de var o, okuyacaklar ile birlikte okuyabilirizSenin sayende de Sineklerin Tanrısını okuyacağım sanırım
Kütüphanede gördüm ben Harry potter serisini, ama senin gibi bir ayda okuyamam hepsini ahahahOoo callangeınız bol olsun
Ortalama ayda 1-2 kitap bitireliyorum ama harry potter serisine başladığım için haziran ayına 7 kitap garantisi ile meydan okumak isteyen olursa burdayım
Birde 1 hafta yatılı misafirim olacak o yüzden 3 haftadan hesaplıyorum haziranı
6 kitap da olabilir felsefe taşını bu ay bitircem inşallah.
Kütüphanede gördüm ben Harry potter serisini, ama senin gibi bir ayda okuyamam hepsini ahahah
Üf partnerim olmasaydı hemencecik meydan okurdum sanaÇok mu gaza gelmişim bayadır fantastik okumuyorum özlemişim. Yormuyor da akıyor kitap. Meydan okumada olursa neden olmasın dedim
Yarın evin yakınındaki kütüphaneye uğramayı düşünüyorum varsa alırım hemenBen de var o, okuyacaklar ile birlikte okuyabiliriz
Ne kitabını okudum ne filmini izledim
Seni şimdi burada harcarlar kaç kaç kaçNe kitabını okudum ne filmini izledim
Haadiiii gelinnn üstümeeeee korkmuyorum