- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Bir Howl kulübü üyesi olmanın en büyük kuralı Anna Karenina okumaktır, bu kabul edilebilemezHayır henüz cesaret edemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir Howl kulübü üyesi olmanın en büyük kuralı Anna Karenina okumaktır, bu kabul edilebilemezHayır henüz cesaret edemedim
Suç ve Ceza okumamış bir kulüp başkanı var ortadaBir Howl kulübü üyesi olmanın en büyük kuralı Anna Karenina okumaktır, bu kabul edilebilemez
Allah başka dert vermesin canımHayır henüz cesaret edemedim
Bir gün Savaş ve Barış’ı okumayı başarırsam sıra ona gelecekAllah başka dert vermesin canım
Ama oku sen yine de
Calci okusun ben de okuyayım
Anna ile ilişkiniz başlamadan bitti yaniCalci okusun ben de okuyayım
Ah sorma kendi kendimi yaktım Biz kukrimle hemen hemen her ay aynı okuyoruz ama haziran ortası onun çocuklarinin okulu bitecek evde olacaklarsa fazla okuyamayabilir diye bi umutlandımAspasiaa haziranda sana 600 sayfacık sürpriz geliyor
Bir hafta paso uyur kısmı çok güzeldiAh sorma kendi kendimi yaktım Biz kukrimle hemen hemen her ay aynı okuyoruz ama haziran ortası onun 3 çocuklarinin okulu bitecek evde olacaklarsa fazla okuyamayabilir diye bi umutlandım
Sana da şimdiden kolaylıklar dilerim cünkü Levaiz bi suredir arkadaşında diye sabah erken kalkıyorya evine geçince bir hafta paso uyur sonra kitaplara gömülür onu durdurabilene ask olsun
Levo buna mest oldu ve uyuduBir hafta paso uyur kısmı çok güzeldi
Sabah erken uyanıyorsun diye ben bile üzülüyorum yalnız üzülüyorum deyip ardından gülme emojisi koymak nedir yaBir hafta paso uyur kısmı çok güzeldi
Evet gece oldu mu kitaplara gömülen bir levo var karşımdaAh sorma kendi kendimi yaktım Biz kukrimle hemen hemen her ay aynı okuyoruz ama haziran ortası onun çocuklarinin okulu bitecek evde olacaklarsa fazla okuyamayabilir diye bi umutlandım
Sana da şimdiden kolaylıklar dilerim cünkü Levaiz bi suredir arkadaşında diye sabah erken kalkıyorya evine geçince bir hafta paso uyur sonra kitaplara gömülür onu durdurabilene ask olsun
Çok sıcak kuzum be uyuyamıyorum üzülüyorumEvime saklıyorum Aspasia haklı ilk hedefim bol bol uyumakLevo buna mest oldu ve uyudu
Üzüntüden olur öyle aradaSabah erken uyanıyorsun diye ben bile üzülüyorum yalnız üzülüyorum deyip ardından gülme emojisi koymak nedir ya
Haziran listen belli mi canım senin:)Evet gece oldu mu kitaplara gömülen bir levo var karşımda
Ve bazı özel güçleri varEleadora senin işin de zor. Ne yapacağı belli olamayan bir rakibin var. malum C Capanin Gururu Teyom zora düşünce ayda 11 kitap okuyabilen biri
Bugün İstanbul'da çok sıcak, garip bir hava var ama şu an yağmur var tam uyumalıkÇok sıcak kuzum be uyuyamıyorum üzülüyorumEvime saklıyorum Aspasia haklı ilk hedefim bol bol uyumak
Üzüntüden olur öyle arada
BizAspasiaa rakiplerimiz dişli ve güzeller kaybetsek bile sorun olmaz