- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Kızgın atmak yerine şaşkın atıyorsun benceAspasiaa nerden çıktı bilmiyorum ama bundan sonra sana hep şaşıracağım dedim C Capanin Gururu Teyom a. Söduran biri olduğum için de bu sözümü tutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızgın atmak yerine şaşkın atıyorsun benceAspasiaa nerden çıktı bilmiyorum ama bundan sonra sana hep şaşıracağım dedim C Capanin Gururu Teyom a. Söduran biri olduğum için de bu sözümü tutuyorum
Bak şimdi merak ettirdin. Kukrim de Sineklerin Tanrısını soktu aklima Ikisi de listemde zaten.Dün akşam Sol Ayağım kitabına başladım fark etmeden 92 sayfa okumuşum. Planım bu gece bitirmek. Şimdiye kadar elimde tutup okumadığıma pişman oldum.
Kızgından iyidirAspasiaa nerden çıktı bilmiyorum ama bundan sonra sana hep şaşıracağım dedim C Capanin Gururu Teyom a. Sözünde duran biri olduğum için de bu sözümü tutuyorum
Merak ettim ama ne okuduğunuBak şimdi merak ettirdin. Kukrim de Sineklerin Tanrısını soktu aklima Ikisi de listemde zaten.
Ben de cok tatlı bir kitap okuyorum adı bende saklı
Kızgından iyidir
Hepiniz okumuşsunuzdur mutlaka. Jane EyreMerak ettim ama ne okuduğunu
Ben okumadım ama instagram kullandığım dönemde biriyle konusuyordum, çok çok övüyordu. Çok merak ediyorum, Haziran’da okuyayım inşallahHepiniz okumuşsunuzdur mutlaka. Jane Eyre
Oku oku güzel bir kitapBen okumadım ama instagram kullandığım dönemde biriyle konusuyordum, çok çok övüyordu. Çok merak ediyorum, Haziran’da okuyayım inşallah
Eylül ekim gibiydi sanırım Levaiz ile beraber okumuştuk
Beni de epey sardı ama daha ceyreklerdeyim☺Ben okumadım ama instagram kullandığım dönemde biriyle konusuyordum, çok çok övüyordu. Çok merak ediyorum, Haziran’da okuyayım inşallah
Bu topikteki en uyumlu çift bizizNeden olmasin cok guldum mesajlariniza ya
Yalniz soyle bsy dicem,bebegimi emzirirken falan cok fazla telefonla ugrasiyorum,o zaman zarfinda kitap okusaydim ayin birincisi bile olabilirdim
Haziranin 15in den snra kayinvalideme,oradan da evime geccem. 15 ine kdr ne okursam artik. Rakip secimin cok mantikli oldu Disipline Girmis BirKadin
Bir daha bu performansa erişemem diye düşünüyorum o yüzden gayret ettimMayısta en çok okuyanlardan biri olan arkadaşımız mi söylüyor bunu☺
Daha iki ayınız var yine okursunuz ☺ sonra da emzirirken okursunuzBu topikteki en uyumlu çift biziz
Bir daha bu performansa erişemem diye düşünüyorum o yüzden gayret ettim
Ben temmuzu nedense saymıyorum, yani beyin o kısmı sildi ne hikmetse. Bayramdı son hazırlıklardı derken direkt gözden çıkarttım sanırım.Daha iki ayınız var yine okursunuz ☺ sonra da emzirirken okursunuz
Ben de merak ediyordum
Evet canım:)Eylül ekim gibiydi sanırım Levaiz ile beraber okumuştuk
Ben okumadım daha bekliyor kitaplıktaHepiniz okumuşsunuzdur mutlaka. Jane Eyre
Tabi ki okumadımHepiniz okumuşsunuzdur mutlaka. Jane Eyre
Tamam inşallah tatli rakibim Sol Ayağım ve Sineklerin Tanrısı listemde haziran icin.Ben okumadım daha bekliyor kitaplıkta
Ama Sol Ayağım’ı okudum sana tavsiye ederim bende
Züpürge sokak züpürgesi oldu havalar ısınınca gezmekten okuyamıyorum pek bu araBen temmuzu nedense saymıyorum, yani beyin o kısmı sildi ne hikmetse. Bayramdı son hazırlıklardı derken direkt gözden çıkarttım sanırım.
Elimde dolu dolu Haziran var gibi bakıyorum
Doğum sonrası hakkında da pek fikrim olmadığı için. Umarım bir uçan süpürge de ben olurum
Emzirirken çok kitap okudum benBen temmuzu nedense saymıyorum, yani beyin o kısmı sildi ne hikmetse. Bayramdı son hazırlıklardı derken direkt gözden çıkarttım sanırım.
Elimde dolu dolu Haziran var gibi bakıyorum
Doğum sonrası hakkında da pek fikrim olmadığı için. Umarım bir uçan süpürge de ben olurum
İkisi de şahane kitaplar yaTamam inşallah tatli rakibim Sol Ayağım ve Sineklerin Tanrısı listemde haziran icin.
Tabi ki okumadım
200lerdeyim sevdim şimdilik ama kalın bi kitap ınslalah ay sonuna biter.İkisi de şahane kitaplar ya