- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Züpürge uçmaktan vazgeçti, Ziya gibi macera peşindeZüpürge sokak züpürgesi oldu havalar ısınınca gezmekten okuyamıyorum pek bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Züpürge uçmaktan vazgeçti, Ziya gibi macera peşindeZüpürge sokak züpürgesi oldu havalar ısınınca gezmekten okuyamıyorum pek bu ara
Üç aya kalmaz nickimi geri alıyorumZüpürge uçmaktan vazgeçti, Ziya gibi macera peşinde
Ben okuyayım da ne olursa olsun ahahah.200lerdeyim sevdim şimdilik ama kalın bi kitap ınslalah ay sonuna biter.
Baskanim sen de okumalısın
Ikisi de güzelÜç aya kalmaz nickimi geri alıyorum
Ya adı ve konusu ne ? Sosyal medyam vs yok geri kalıyorum bu tip haberlerdenBen okuyayım da ne olursa olsun ahahah.
Bu arada Zülfü Livaneli nin yeni kitabı çıktı
Çok heyecanlıBen okuyayım da ne olursa olsun ahahah.
Bu arada Zülfü Livaneli nin yeni kitabı çıktı
Bende Jane Eyre yi okurum Haziran daTamam inşallah tatli rakibim Sol Ayağım ve Sineklerin Tanrısı listemde haziran icin.
Bugün daha bunu aldım da yoktu yeni birşey oradaÇok heyecanlı
Bencede ya süpürge iyi idiÜç aya kalmaz nickimi geri alıyorum
Ikisini de çok seveceksin. Bir kedi bir ölüm kitabını okurken de epey duygulandım ,toplumsal sorunlara ve adaletsizliğe de değinmişBugün daha bunu aldım da yoktu yeni birşey orada Eki Görüntüle 3073284
İkisinide okumak için sabırsızlanıyorumIkisini de çok seveceksin. Bir kedi bir ölüm kitabını okurken de epey duygulandım ,toplumsal sorunlara ve adaletsizliğe de değinmiş
Haziranda ikimizdr evdeyiz güzel güzel okuruzEvet canım:)
Ay resmen kitap okumayı özledim, evime gideyim non stop okuyacağım
Kendi elllerimle kendimi yaktım heAspasiaa haziranda sana 600 sayfacık sürpriz geliyor
İnanmayacaksın ama ben okudum çok sevmiştim değişik bir kitap. Ne diyor bu ya demeden okuİvan Turgenyev okuyacağım sanırım.
Bu arada Saatleri Ayarlama Enstitüsünü okuyan var mı?
Mrsay Tanpınar seviyordun sanırm
Kitaba daha önce başlayıp bırakmıştım, biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Neden inanmayayım ki onu anlamadımİnanmayacaksın ama ben okudum çok sevmiştim değişik bir kitap. Ne diyor bu ya demeden oku
En bilindik kitapları okumamakla meşhurum daNeden inanmayayım ki onu anlamadım
Bende tam bir Fransız herşey okunmuş yorumlanmış ben okuyan var mı acaba diye çıkıveriyorum bir yerlerdenEn bilindik kitapları okumamakla meşhurum da
Aslında ben de öyle gibi bir şeyim. Bakma burda sizden gördüklerimi okuyorum. Benim okuduğum seyler çok karışık. Belli bi tarzım da yokEn bilindik kitapları okumamakla meşhurum da