- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Mütevazilik etme arkadaşım şimdiŞeref duyarım efendim Ama şey sen bana göre fazla dişli değil misin Sineklerin Tanrısını dün aldın, bugün bitridin
Pdf dende okumuştum ama onun birazını canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mütevazilik etme arkadaşım şimdiŞeref duyarım efendim Ama şey sen bana göre fazla dişli değil misin Sineklerin Tanrısını dün aldın, bugün bitridin
AnlastikMütevazilik etme arkadaşım şimdi
Pdf dende okumuştum ama onun birazını canım
Gelip okuyamıyorım diye ağlıyor deli ediyor insanıAnam rakibime bak neler okumus bunu bilmiyordum
Kendime göre rakip bulamadım ben ya ahsjjasŞeref duyarım efendim Ama şey sen bana göre fazla dişli değil misin Sineklerin Tanrısını dün aldın, bugün bitridin
Hoş geldinHemencik geldim
Hemencik geldim
Bi an bildirim topigi sandim ve mesaji sildim yine yazdim bugun basim agriyor kafa gitmis ahhahahHoş geldin
Bayram degil seyran değil eniştem beni niye optu hesabi black beni niye etiketledi dedim hahhahaahHoş geldin
Bi an bildirim topigi sandim ve mesaji sildim yine yazdim bugun basim agriyor kafa gitmis ahhahah
Haziran’da birbirimize meydan okuyalım dedik, herkes kendine rakip seçti ben ortada kaldım sen ve HAbibte ye teklifte bulunuyorum hanginiz kabul ederse ona rakip olacamtatlı rekabetBayram degil seyran değil eniştem beni niye optu hesabi black beni niye etiketledi dedim hahhahaah
Bana rakip olursan kazanirsin en fazla 2 okurum bu ay bitiremedim kitabimiHaziran’da birbirimize meydan okuyalım dedik, herkes kendine rakip seçti ben ortada kaldım sen ve HAbibte ye teklifte bulunuyorum hanginiz kabul ederse ona rakip olacamtatlı rekabet
Ben 1 tane tek bitirdim bu ay 120 sayfamaksat birbirimizi teşvik etmek, böyle tatlı tatlı yarış gibi, gaza gelelim işteBana rakip olursan kazanirsin en fazla 2 okurum bu ay bitiremedim kitabimi
Iyi olur hem kafami dagitmam lazm islerimde var yogun gecerse zamanda geçer kabul ediyorm seni sectim pikaççuuuuuBen 1 tane tek bitirdim bu ay 120 sayfamaksat birbirimizi teşvik etmek, böyle tatlı tatlı yarış gibi, gaza gelelim işte
Hadi bahalum, gazamız mübarek olsunIyi olur hem kafami dagitmam lazm islerimde var yogun gecerse zamanda geçer kabul ediyorm seni sectim pikaççuuuuu
Hadi bahalum, gazamız mübarek olsun