- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi yaz ayları başlar züpürgenin kayınvalide köy ziyaretleri çok okuyamayabilirimDedi zavallı züpürgeye bu ay bi kitap okudum ortak okumayı da inşallah bitirebilirim ya
Köye gidecem 17 Haziran’da okula başlıyorum bir hafta seminere gidecem he yarışacak mı dersen tüm şartları zorlarımHaziran ayı için sıkı çalış
Ne oldu sayın Teyo korktunuz mu?Benim rakip de zorlu ya heyecandan erken mi davrandım
K Kitapkontesi baldan tatlıdır o kızmazK Kitapkontesi bize kızmaz umarım
Tabi ki benSeni ben mi kaptım Eleadora mı
Ben de tam tersi bayrama kadar köye gitmeyecem, Haziran boyunca evdeyimKöye gidecem 17 Haziran’da okula başlıyorum bir hafta seminere gidecem he yarışacak mı dersen tüm şartları zorlarım
İşte beklediğim azim buKöye gidecem 17 Haziran’da okula başlıyorum bir hafta seminere gidecem he yarışacak mı dersen tüm şartları zorlarım
Tamam pikaçu bunu sen istedin Haziran’da başlıyoruz değil miİşte beklediğim azim bu
demirden korkan trene binmez
Hangi kapıya gitsem kovuluyorum ahskflfMevzuyu tam anlamadım ama tek rakibim THY dermişim ben muaf olayım bu mevzudan. Sizi takip ederim
Gidem de kendime kitap beğenemEvet Bebeyim
İşte rakip gibi rakipdemirden korkan trene binmez
Neden olmasin cok guldum mesajlariniza yaBuldum, K Kitapkontesi
Anam rakibime bak neler okumus bunu bilmiyordumMayıs
1. Benan Kepsutlu - Arşivde Saklı Kalan İtiraflar - 301 syf.
2. Atsız - Dalkavuklar Gecesi - Z vitamini - 132 syf.
3. Emile Zola - Germinal - 560 syf.
4. H. George Wells - Zaman Makinesi - 100 syf.
5. Dan Brown - Da Vincinin Şifresi - 495 syf.
6. Goethe - Genç Werther’in Acıları -126 syf
Şeref duyarım efendim Ama şey sen bana göre fazla dişli değil misin Sineklerin Tanrısını dün aldın, bugün bitridinAspasiaa ya meydan okumak isterim ama korkarım
Mayısta en çok okuyanlardan biri olan arkadaşımız mi söylüyor bunu☺Ne yapayım 125 sayfa kitabı 5 günde bitirdim