- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
hangi ara doğdu hangi ara kırkı çıktı bu kızın yaBiz bugun 40 imizi ucuruyoruz ama benim kiz kudurduyapisik ikiz gibi geziyoruz dunden beri. Hep kucakta ve mızır mızır nazar ettim cocugumu cok sakin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ara doğdu hangi ara kırkı çıktı bu kızın yaBiz bugun 40 imizi ucuruyoruz ama benim kiz kudurduyapisik ikiz gibi geziyoruz dunden beri. Hep kucakta ve mızır mızır nazar ettim cocugumu cok sakin diye
Ben o kitabı okudum kırmızı deyince kırmızıyı hatırladım ama konuyu asla hatırlayamıyorumMrsay Aynalar Koridorunda Aşk kitabında Kırmızı karakterinin psikoloğu ile konuştuğu konu buydu hatirliyormusun
Hayırlı olsun 40 çıkmışBiz bugun 40 imizi ucuruyoruz ama benim kiz kudurduyapisik ikiz gibi geziyoruz dunden beri. Hep kucakta ve mızır mızır nazar ettim cocugumu cok sakin diye
Bitti bitti şükür canım hallettim herşeyi çıktı aradan iyi oldu Sen nasılsınKukrim Naptın kukriş bitti mi işlerin?
Okumalısınız felsefe + psikoloji.
Bende de ön yargı vardı ama @Levaiz okuyunca tavsiye etti. Merak ettim okudum ve bizim bildiğimiz Frankenstein ile hiç bir alakası yok. kitabın derinliğinin onda biri filmlerde yok
Bende hep var o türlere karşı akşam üstten bi baktım yorumlara baya derin yazıyodunuz merak ettimBende de ön yargı vardı ama @Levaiz okuyunca tavsiye etti. Merak ettim okudum ve bizim bildiğimiz Frankenstein ile hiç bir alakası yok. kitabın derinliğinin onda biri filmlerde yok
Çünkü o kadar çok ekranlarda gördük ki herkes kendi kafasına göre şekillendirdi Frankenstein'i Mesela yaratığın adı Frankenstein değil onu yapan kişinin adı Victor Frankenstein. yaratığın bir adı bile yok. bir çoğumuz onun adı sanıyoruzNe zamana kısmet olur bilmiyorum ama bu sene okumayı planladım Elimde var.
Bu ön yargının sebebini merak ettim şimdi. Burda ilk ismini okuyunca bile tam bu emoji gibi oldum
Kitap gerçekten çok çok iyi. Kadının kalemi harika. Psikolojik incelemeleri çok iyi. Karşı tarafa hissettiriyor o duyguyuBende hep var o türlere karşı akşam üstten bi baktım yorumlara baya derin yazıyodunuz merak ettim
Hepimiz.bir çoğumuz onun adı sanıyoruz
Kitabı okumadım filmi de izlemedim. Şimdi bunu okuyunca fark ettim ben de Frankenstein i yaratığın adı olarak düşünmüşüm hepÇünkü o kadar çok ekranlarda gördük ki herkes kendi kafasına göre şekillendirdi Frankenstein'i Mesela yaratığın adı Frankenstein değil onu yapan kişinin adı Victor Frankenstein. yaratığın bir adı bile yok. bir çoğumuz onun adı sanıyoruz
Artık dayanacak gücüm kalmadı100 küsür sayfalık Werther’i ay sonuna kadar bitiririm inşallah
Eski Ferdicilerden kim kaldı Werther'den başkaArtık dayanacak gücüm kalmadı
Ne olur tükenin bitin acılar
Söndürün içimde yanan ateşi
Dertlerime bir son verin acılar.
Yıkmayın dünyamı hayallerimi
Kırmayın kalbimi ümitlerimi
Yok edin kahrımı kederlerimi
Haksızlığa bir son verin acılar.
Amin insallah tesekkur ederimMaşallah sağlıklı uzun ömrü olsun
Inan ben de ayni seyleri düşünüyorumhangi ara doğdu hangi ara kırkı çıktı bu kızın ya
Cok tesekkur ederim buyuduk biz artikHayırlı olsun 40 çıkmış
MaşAllah kuzuya Allahım uzun hayırlı ömür versin inşAllahAmin insallah tesekkur ederim
Inan ben de ayni seyleri düşünüyorum
Cok tesekkur ederim buyuduk biz artik
Yarım saat aralarda okumaya çalışıyorum. Mesela şimdi denemeye gitmek için otobüs bekliyorum otobüste de okurum. 3 hafta kaldı bitsin doya doya okuyacağım.Sen kitap okuyacak vakti buluyosan sana
Insallah sagolasinMaşAllah kuzuya Allahım uzun hayırlı ömür versin inşAllah
Özet sayfasına yazmıştım ben, dün de girmeyi unuttumSenin yorumunu göremedik black. Senin düşünceni de okumak isterim