Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iki Niye böyle oldu kiGunaydin
Mayis i 1 kitap ile bitirme cabasindayim
Mayisin ilk 10 gunu yogundum..sonrasi kore dizilerine kapatirmisin kendimiBen de iki Niye böyle oldu ki
GünaydınEki Görüntüle 3072129
Eki Görüntüle 3072130
Eki Görüntüle 3072131
Eki Görüntüle 3072132
Artvin Kalesi - Artvin
Artvin Çayağzı Mahallesi içerisinde bulunmaktadır. Erzurum–Samsun karayolunun Artvin şehir merkezine çıkış sağlayan noktasında, Çoruh Nehri üzerinde bulunan Artvin Köprüsü’nün karşı yanında, ırmak tabanından 70 metre yükseklikte ana kayaya bağlanmış konumdadır. Kale içerisinde sarnıç ve şapel kalıntıları bulunmaktadır. Çoruh Nehri kıyısında Artvin şehrinin girişindeki bu kale, Bagrat (Gürcü) Kralı Büyük Oşet tarafından 937’de yaptırılmıştır. Kalenin eski ismi Livana'dır.
Bu kalenin kalıntıları üzerine VI. yüzyılda Osmanlılar yeni bir kale yaptırmış ve çeşitli dönemlerde de onarılmıştır. Küçük bir kale olup, kente girişi kontrol altında tutmaktadır. 2004 yılında restorasyonu yapılmış ve 2012 yılı içerisinde de kalenin ışıklandırma projesi tamamlanmıştır. Askeri Bölge içerisinde yer aldığından, nizamiyeye bilgi verip, bir asker refakatihnde ziyaret edilebilmektedir.
Günaydınlar Çiçekler
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
@WOMAN
Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
berresuu
@yet07
Teyo bunu aşırı beğendiTotodan Bi parça finitoooo
Yürümeden haber ver başkanMayisin ilk 10 gunu yogundum..sonrasi kore dizilerine kapatirmisin kendimi
AnlamadimYürümeden haber ver başkan
Evet onu diyorum. Ben de hep yürüyorum. Son 2 aydır maşallahım varAnlamadim
Adimlari mi diyorsun eger o ise. Full gaz devam
GünaydınEki Görüntüle 3072129
Eki Görüntüle 3072130
Eki Görüntüle 3072131
Eki Görüntüle 3072132
Artvin Kalesi - Artvin
Artvin Çayağzı Mahallesi içerisinde bulunmaktadır. Erzurum–Samsun karayolunun Artvin şehir merkezine çıkış sağlayan noktasında, Çoruh Nehri üzerinde bulunan Artvin Köprüsü’nün karşı yanında, ırmak tabanından 70 metre yükseklikte ana kayaya bağlanmış konumdadır. Kale içerisinde sarnıç ve şapel kalıntıları bulunmaktadır. Çoruh Nehri kıyısında Artvin şehrinin girişindeki bu kale, Bagrat (Gürcü) Kralı Büyük Oşet tarafından 937’de yaptırılmıştır. Kalenin eski ismi Livana'dır.
Bu kalenin kalıntıları üzerine VI. yüzyılda Osmanlılar yeni bir kale yaptırmış ve çeşitli dönemlerde de onarılmıştır. Küçük bir kale olup, kente girişi kontrol altında tutmaktadır. 2004 yılında restorasyonu yapılmış ve 2012 yılı içerisinde de kalenin ışıklandırma projesi tamamlanmıştır. Askeri Bölge içerisinde yer aldığından, nizamiyeye bilgi verip, bir asker refakatihnde ziyaret edilebilmektedir.
Günaydınlar Çiçekler
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
@WOMAN
Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
berresuu
@yet07
Unutuyorum hep o konuyuEvet onu diyorum. Ben de hep yürüyorum. Son 2 aydır maşallahım var
Senin yorumunu göremedik black. Senin düşünceni de okumak isterimAyy evet cidden ben de çok etkilenmiştim
Günaydın Zaman Makinesi'ne başladım artık ne zaman biterse.Eki Görüntüle 3072129
Eki Görüntüle 3072130
Eki Görüntüle 3072131
Eki Görüntüle 3072132
Artvin Kalesi - Artvin
Günaydınlar Çiçekler
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
@WOMAN
Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
berresuu
@yet07
Emin miyim evet heralde ama sorumluluklarım çok fazla o yüzden çokta hızlı olamayabilirimHoş geldin Bar_na. Emin misin bak
Hoşbuldum❤
ilk sayfayı okudun mu? Şu an da okuduğun herhangi bir kitap var mı elinde ? Yıllık hedefin var mıEmin miyim evet heralde ama sorumluluklarım çok fazla o yüzden çokta hızlı olamayabilirim
Eeee nerden başlıyoruz
İlk sayfaya bakıyordumilk sayfayı okudun mu? Şu an da okuduğun herhangi bir kitap var mı elinde ? Yıllık hedefin var mı
Günaydın herkeseEki Görüntüle 3072129
Eki Görüntüle 3072130
Eki Görüntüle 3072131
Eki Görüntüle 3072132
Artvin Kalesi - Artvin
Günaydınlar Çiçekler
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
Bonus
@WOMAN
Kukrim
@JES