- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
HoşgeldinizMerhaba tanışmıyoruz yeni katıldım aranıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinizMerhaba tanışmıyoruz yeni katıldım aranıza
Hoş buldum çok teşekkürlerHoşgeldiniz
Tamam canım birde onu yükleyip deneyeyim teşekkür ederimHadi bakalım kukrim bitir de sen bizim gururumuz olacaksın ❤
Kitap oku diye bir uygulama var ,bordo sarı renklerde kitaplar var üstünde. O uygulama çok rahat bi dene istersen
Canım iphoneda bir uygulama yüklüydü bende Kitaplar ismi.Ya bu ıphone da nerden okuyorsunuz pdf kitapları indirdim ama açılmıyor uygulamada her seferinde indirilenlerden tekrar giriyorum sayfaları bulana kadar
Sanırım pdf dünyasında ben yokum kabullenmeliyim artık bunu
Kızı okula bırakıp kitapçıya gidip alacağım Sineklerin Tanrısı’nı artık birde Nedret diye bir kitap bulursam onuda alacağım,belki başka şeylerde alırım
HoşgeldinizHoşbuldum ilk sayfayı okudum . Şu an çocuklardan dolayı hala bitiremedigim bı kitabım var kitap 3 seri Chelsea dine nin sil baştan isimli kitabı . 9 aylık bir bebeğim var bu aralar çok kitap okuyamıyorum ama tekrar eski kitap kurdu günlerime dönmek istiyorum
BuldumHoşgeldiniz
Hoş geldinizMerhaba tanışmıyoruz yeni katıldım aranıza
Canım UcanSupurge anlatmıştı bana da indirirken apple kitaplığa kaydet ordan aç kolay oluyorYa bu ıphone da nerden okuyorsunuz pdf kitapları indirdim ama açılmıyor uygulamada her seferinde indirilenlerden tekrar giriyorum sayfaları bulana kadar
Sanırım pdf dünyasında ben yokum kabullenmeliyim artık bunu
Kızı okula bırakıp kitapçıya gidip alacağım Sineklerin Tanrısı’nı artık birde Nedret diye bir kitap bulursam onuda alacağım,belki başka şeylerde alırım
Çünkü o kadar çok ekranlarda gördük ki herkes kendi kafasına göre şekillendirdi Frankenstein'i Mesela yaratığın adı Frankenstein değil onu yapan kişinin adı Victor Frankenstein. yaratığın bir adı bile yok. bir çoğumuz onun adı sanıyoruz
Sizlere attığım siteden e pub versiyon indiriyorum i phone nun kitaplar uygulamasıyla açıyorum pdf olanları da e puba dönüştürüp öyle okuyorum pdf okumak çok zorluyor ya Kukrim sana da kitap indirdiğim sitenin linkini atayım canımCanım UcanSupurge anlatmıştı bana da indirirken apple kitaplığa kaydet ordan aç kolay oluyor
Bendekide o ama oradan bulmuyor işteCanım iphoneda bir uygulama yüklüydü bende Kitaplar ismi.
Turuncu zemin içinde beyaz kitap simgesi var logosunda. Pdf leri internette epub formatına çevirip bu uygulamada okuyorum ben, çok güzel oluyor.
Canım UcanSupurge anlatmıştı bana da indirirken apple kitaplığa kaydet ordan aç kolay oluyor
Teşekkür ederim kızlarSizlere attığım siteden e pub versiyon indiriyorum i phone nun kitaplar uygulamasıyla açıyorum pdf olanları da e puba dönüştürüp öyle okuyorum pdf okumak çok zorluyor ya Kukrim sana da kitap indirdiğim sitenin linkini atayım canım
Rica ederim canım EstağfirullahTeşekkür ederim kızlar