- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Adım para uygulamasından mi kulaklık alayım diye yürüyorum 90 liram var daha çok yürümem lazımUnutuyorum hep o konuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adım para uygulamasından mi kulaklık alayım diye yürüyorum 90 liram var daha çok yürümem lazımUnutuyorum hep o konuyu
100 defa başlanıp bitirilemeyen kitap Tutunamayanlar olmalıydıİlk sayfaya bakıyordum
Belki 100 defa başladığım ama bitiremediğim bir kitap var elimde
Nobokovun kedisi
Bitirebilenin taaaa anlından öpüyorum
O şimdilik dursun
Amin maalouf yolların başlangıcı ile başlayalım
Hedefim ise şu olabilir
Kütüphanemdeki kitapların çoğunu okumak istiyorum
Maymun iştahlı ben nasıl yapacaksam artık
Hepimiz maymun iştahlıyız kitaplar konusundaİlk sayfaya bakıyordum
Belki 100 defa başladığım ama bitiremediğim bir kitap var elimde
Nobokovun kedisi
Bitirebilenin taaaa anlından öpüyorum
O şimdilik dursun
Amin maalouf yolların başlangıcı ile başlayalım
Hedefim ise şu olabilir
Kütüphanemdeki kitapların çoğunu okumak istiyorum
Maymun iştahlı ben nasıl yapacaksam artık
Aslında hırs ne uğraşıyorsun dersin100 defa başlanıp bitirilemeyen kitap Tutunamayanlar olmalıydı
Bakacağız artıkHepimiz maymun iştahlıyız kitaplar konusunda
Günaydın hoşbuldum
Neyse ki 1 haftacık kalmış sonra partileşeceğiz burdabir ben var benden içeri benden öte benden ala life
idari izni kaldırdılar ben bende değilim. 32 de ayrilcam izne inşallah o zaman gelcem
Maşallah sağlıklı uzun ömrü olsunBiz bugun 40 imizi ucuruyoruz ama benim kiz kudurduyapisik ikiz gibi geziyoruz dunden beri. Hep kucakta ve mızır mızır nazar ettim cocugumu cok sakin diye
Yok canım 5-6 yıl önce okumuştum o kadar ayrıntılı hatırlıyorum. Kişilerden birinin anne ya da babasını kaybettiğini bir de birinin aşk acısı çektiğini hatırlıyorum sadeceMrsay Aynalar Koridorunda Aşk kitabında Kırmızı karakterinin psikoloğu ile konuştuğu konu buydu hatirliyormusun
Sen kitap okuyacak vakti buluyosan sanaGünaydın Zaman Makinesi'ne başladım artık ne zaman biterse.