- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Dune yi yarım bırakmasına tabi ki, dune severlerin kalbi kırıkEleadora neye şaşırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dune yi yarım bırakmasına tabi ki, dune severlerin kalbi kırıkEleadora neye şaşırdın
Devam kitabı olarak düşünmeyin. Bağlantısız iki kitap. C Calcifer okumuştu daha ayrıntılı bilgi verebilirKizlar sonunda nisan ayi bitmeden nisan ayinin ilk kitabini bitirdim sukurler olsun ki..
Nedense bu ay cok okuyasim gelmedi. Simdide rahatsizim biraz butun gun yatak istirahati yaparken kitabimi bitirdim.
Bitirdigim kitap Jose Saramago-Körlük
Sizler okumussunuz daha once tabi. Guzeldi kitap sevdim.
Okurken kesin bunun filmi vardir diye dusundum ve varmis. Sizler filmini izlediniz mi acaba nasil tavsiye eder misiniz?
Ve Görmek demistiniz, bu kitabin devami olarak mi geciyor?
Allah yardımcın olsun. Lütfen hayırlısı bu diye düşün. Tüm kâinatı muntazam yaratan Rab elbette neyin hayırlı olduğunu bizden iyi bilir. Insallah herşey çok güzel olur senin içinTek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. Hepinize teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Buradaki evlat sahibi olmak isteyen herkes sürekli dualarımda.
Çocuğu olup da ikinciyi düşünen ama henüz erken diyen varsa naçizane tavsiyem geciktirmeyin. Ben o hatayı yaptım siz yapmayın. Gençlikteki gibi ha deyince olmuyormuş
Bende iyiyim çok şükür, işler yoğun ama iyi gidiyor.Mai canım,öyle mi diyorsun o zaman onu erteleyeyim.
Teşekkür ederim iyiyim şükür ,sen nasılsın işlerin nasıl iyi gidiyor inşallah
Çocuklar hepsi farklı saatte okulları, uyku düzenim bozuldu bu da etkiledi neyse az kaldı sayılırHaklısın ramazanda hacimli kitap okumak zor oluyor. Ben kalın kitap sevdiğim halde okuyamıyorum
Allah kolaylık versin canımBende iyiyim çok şükür, işler yoğun ama iyi gidiyor.
Teşekkür ederim Kukrim, hepimize inşallahAllah kolaylık versin canım
Şimdilik beğenen sadece benim. UcanSupurge de okudu ama hiç yorum yapmadı belki de sevmemistir bilemiyorum. Kalın diye Kukrim okuyamadı bence. Aksi takdirde sever diye düşünüyorum çünkü onunla edebiyat zevklerimiz çok benziyorDune yi yarım bırakmasına tabi ki, dune severlerin kalbi kırık
Ben okumadım ama seveceğimden eminim zaten bilim kurgu çok severim. Önümüzdeki ay okumayı planlıyorum inşallah aksilik çıkmazsaŞimdilik beğenen sadece benim. UcanSupurge de okudu ama hiç yorum yapmadı belki de sevmemistir bilemiyorum. Kalın diye Kukrim okuyamadı bence. Aksi takdirde sever diye düşünüyorum çünkü onunla edebiyat zevklerimiz çok benziyor
Zevkle okuyacagina eminimBen okumadım ama seveceğimden eminim zaten bilim kurgu çok severim. Önümüzdeki ay okumayı planlıyorum inşallah aksilik çıkmazsa
Romanların kokusu vardır dedi ya ❤Sağ ol Bonus Yaklaşık bir yıldır sosyal medya detoksu yaptığım için hiç haberim olmuyor böyle şeylerden, sayende haberdar oldum izledim biraz. Bu sesi duymak ne güzel
Yalniz gelecek ay bir de Gülün Adı var. Bu iki kitap da 700 sayfalık şimdiden kendini bu düşünceye alıştırBen okumadım ama seveceğimden eminim zaten bilim kurgu çok severim. Önümüzdeki ay okumayı planlıyorum inşallah aksilik çıkmazsa
Bonus ya benim gibi onu seven biriyle konuşmak çok hoşRomanların kokusu vardır dedi ya ❤
Bonus ya benim gibi onu seven biriyle konuşmak çok hoş
Hiç hazır değilim Gülün adını ortak okumaya yazan arkadaşlara saygılarımı iletiyorum.Yalniz gelecek ay bir de Gülün Adı var. Bu iki kitap da 700 sayfalık şimdiden kendini bu düşünceye alıştır
Şimdilik beğenen sadece benim. UcanSupurge de okudu ama hiç yorum yapmadı belki de sevmemistir bilemiyorum. Kalın diye Kukrim okuyamadı bence. Aksi takdirde sever diye düşünüyorum çünkü onunla edebiyat zevklerimiz çok benziyor
Kesinlikle sana katılıyorum. Konuşması kitaplarından çok daha iyi.Tonlaması ya şimdi diye başlaması çok hoş. Bu adam en çok konuşmalı 5 konuşuyorsa 3 yazmalı.
Kaybolan ve hayal meyal arasında bi bağ kurmuş onu duydun mu?
Mesajlarin hepsini okumuyorsun değil mi ? Bak yakaladım seniHastayım sizin anlamadığım muhabbetinizi okumaya
Kesinlikle sana katılıyorum. Konuşması kitaplarından çok daha iyi.
Hayal Meyal i okudum ama Kaybolan i okuyamadım, yakın zamanda aldım ama okuyayim. Sen ikisini de okudun sanırım. Nasıl bir bağlantı kurmuş. Ben hâlâ Hayal Meyal de o adam şizofren mi idi yoksa herşey gerçekmiydi onu bile cozemedim
Kitabın adı Hayal Meyal olduğuna göre sanırım hayalmis herşeyEeee saatçiyle bağ kurmuşta okuyanlar anlar dedi ama ben anlamamıştım.
Adam gerçek düşündükleri hayal değilmiydi