- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Şimdi bile nefesim kesildi. Çok ustalıkla yazmış ZolaHele madene inmeleri. Kat kat ben indim sanki yerin altına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bile nefesim kesildi. Çok ustalıkla yazmış ZolaHele madene inmeleri. Kat kat ben indim sanki yerin altına
Betimlemeler çok güzeldi. Kitabı okumadım izledim sankiŞimdi bile nefesim kesildi. Çok ustalıkla yazmış Zola
Yanı seyi yazmışızBeni en çok rahatsız eden şeylerden biri de ailelerin özellikle kız çocuklarını para kaynağı olarak görmeleri ve bunun doğurduğu sonuçlar.
Zor bir yaşam, onlarca çocuk, bilinçsiz çoğalma ve yine yetişkin olmak zorunda olan çocuklar..
Çok kötü öldü yaa :/beklenen sona ulaştı yüreğim soğudı
Teşekkür ederim canım Aslında önce Nana'yı okumak istedim, Meyhane'nin devam kitabı ama çevirisinden asla bir tad alamadım bıraktım. Germinal ve Nana Nisan ayının ilk kitapları olsun mademKesinlikle okumalısın .
Kesinlikle yazarın kalemi muazzamdı, böyle ustaca aktarımlar daha çok yaşatıyor bize kitabı, bu da onlardan biri.Yaşanan olaylar çok üzücü gerçekten. Ve Zola o kadar ustalıkla akıcı sade ve gerçekçi bir dille yansıtmış ki okura, okurken madendeymişim de kömür kokusu üstüme sinmiş ve son çarpınışlarında enkazın altındaymışım gibi gözyaşlarımı silerken buluyordum kendimi.
Hak ettiÇok kötü öldü yaa :/
Filmi izledim sonra asla aynı hissi alamadım, kitap harikaydı gerçektenBetimlemeler çok güzeldi. Kitabı okumadım izledim sanki
Keisnlikle öyle, ben de az önce eleaya söyledim aynı şeyi düşünmüşüz diye. bu da yazarın çıplak gözle aktarmasindan kaynaklanıyorNerdeyse senin bu mesajını aynısını yazmışım. Kitabın herkeste aynı hissi uyandırması da inanılmaz başarılı değil mi ?
Zamansız bir kitap olmuş. Her döneme uyuyor.Şimdi bile nefesim kesildi. Çok ustalıkla yazmış Zola
Ben bu kitabı nereden baksan 5 yıl önce okudum ve o verdiği hissiyat aynı bende. Ne kadar baş kaldırsalar da her baş kaşdıroz daha da ağır şrtlar demek onlar için. Yevmiyeler yarıya iniyor, çalışmada saatleti artıyorKeisnlikle öyle, ben de az önce eleaya söyledim aynı şeyi düşünmüşüz diye. bu da yazarın çıplak gözle aktarmasindan kaynaklanıyor
Aynen yaa, kesinlikle çok başarılı.Nerdeyse senin bu mesajını aynısını yazmışım. Kitabın herkeste aynı hissi uyandırması da inanılmaz başarılı değil mi ?
Benimde aklıma ilk gelen soma oldu. Bu 150 yılda maden şartlarının gelişme gösterdiğini düşünmüyorumŞimdiye kadar okuduğum en iyi romanlardan biriydi benim için, sarsıcı, düşündürücü. Insan bu romanı okuduktan sonra hiç birşey olmamış gibi hayatına devam edemiyor ,ister istemez sorguluyor bu adaletsizliği.Germinal yazılalı neredeyse 150 yıl olmuş ama dunya maalesef ayni dünya .En somut örneği de Soma faciası