- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Burnumda mısır kokuyor şu anBende diyorum neye kızdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnumda mısır kokuyor şu anBende diyorum neye kızdı
19 dan sonra bişey yemiyorum haksızlık bu bana
Ben pasta yaptımHı hı herkese double kova
Su içiyorum sadecekitap yorumlama gecelerine özel delebilirsin kuralı be life
Okumayan herkes burada, okuyan kimse yok ehehhe
Yarın erken saatte patlat mısırıBurnumda mısır kokuyor şu an
Ben pasta yaptım
Su içiyorum sadece
Mısırla foto paylaşıcam yarınYarın erken saatte patlat mısırı
Afiyet olsun sana kızamıyorumsenin hakkını da ben yerim üzülme sen
Allah yardımcıları olsun şifa versin hepsineBugün bizim burda (Diyarbakır) sanayide oksijen tüpü patladı, çok feci bir kaza ağır yaralılar var, bugün de germinal konusuyoruz. Çok tuhaf hissettim şu an.. Allahım tüm emekçilerin yardımcısı olsun
Çok güzel aktarmışsın yorumuna sağlıkIyi akşamlar herkese
Germinal
Insana çok güzel bir bakış açısı kazandıran, herkesin okuması gereken muazzam bir kitap.
Asırlar boyu süregelen ezilenlerin işçi haklarını savunma yolundaki çarpışmaları, sefaletten kurtulma adına direnişleri, adalaletli bir yasam inşa etme uğruna yaşarken defalarca olmelerinin resmidir bu kitap. Bir hülyamıdır bilmem ama ezilen , sömürülen işçi sınıfının tek düşüncesi emeğinin karşılığını alabilmek ve eşitsizliğin sınıf ayrımının ortadan kalktığı güzel bir dünya idi.
Kapitalizme karşı olduğunu bildiğimiz E.Zola bu kitabını yazmadan önce daha gerçekçi bir gözle bakabilmek için greve giren bir maden gidiyor ve olayları tüm çıplaklığıyla gözlemliyor. Sosyalizm, komünizm , ve anarşizmi olay örgüsüyle bütünleştirerek yerli yerinde okura anlatıyor
Afiyet olsun sana kızamıyorum
Amin canımAllah yardımcıları olsun şifa versin hepsine