- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım ben bugün kütüphaneye gittim ne güzelmiş orası hafta sonu diye 3 kat da tıklım tıklımdı çocuklar olmasa her rafı dolaşacaktımBizim yarınki ucak iptal oldu. Vardir bi hayir,ptesi ye aldik tekrar. Mart ayinda cok verimli okuyamadim.islerimi halledip biraz okumak istiyorum
Kütüphaneden aldım olar mı ki ?Almayan kalmasın hanımlaaarrrrrrr
Ben de kütüphaneden aldım okuyalım çok merak ediyorumTabiki de aldım beraber okuruz herhalde
Hayırlısı ile git inşallah canımBizim yarınki ucak iptal oldu. Vardir bi hayir,ptesi ye aldik tekrar. Mart ayinda cok verimli okuyamadim.islerimi halledip biraz okumak istiyorum
Ben de kütüphaneden okuyacammmm inşallahKütüphaneden aldım olar mı ki ?
Ben de kütüphaneden aldım okuyalım çok merak ediyorum
Ben de ilk gittigimde cok begenmistim. Yanimda hep Esim oldugu icin doya doya rafları gezememistimHayırlısı olsun canım ben bugün kütüphaneye gittim ne güzelmiş orası hafta sonu diye 3 kat da tıklım tıklımdı çocuklar olmasa her rafı dolaşacaktım
Aynen ben de çok beğenmiştim, acelem vardı diye gezememiştim. Hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı ama geneli öğrencilerdi ders çalısıyorlardıHayırlısı olsun canım ben bugün kütüphaneye gittim ne güzelmiş orası hafta sonu diye 3 kat da tıklım tıklımdı çocuklar olmasa her rafı dolaşacaktım
Öğrenci katı ayrı değil miAynen ben de çok beğenmiştim, acelem vardı diye gezememiştim. Hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı ama geneli öğrencilerdi ders çalısıyorlardı
Bilmiyorum valla 2 3 katlı kütüphane, heryerde gençler ders çalısıyordu.Öğrenci katı ayrı değil mi
Okumuşsun Güzeldi değil miBir Çift Yürek/ Marlo Morgan
Avustralya’da bir kabile olan Aborijinlerle ilgili bir araştırma yapan Amerikalı bir doktor ,kabileye katılıyor ve onlarla üç dört ay bir ruhsal yolculuğa çıkıyor.Onların yaşamlarını,doğaya,hayvana,insanlara olan düşüncelerini,davranışlarını ,çöl hayatında hastalıklarla ve yaşamla nasıl mücadele ettiklerini ,kendilerine ait yöntemlerini ,ritüellerini telepatiyi öğreniyor.
Kitap öyle etkileyici ki kendinizi onlarla o çölde o yolculukta hissederek ilerliyorsunuz.
Ben çok beğendim.
“Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur. Farklı olan yürek ve niyettir.”
“Herkesin şifacısı kendi içindedir.”
“Bir sınavı geçmenin tek yolu bu sınava girmektir.”
Ben de bi dahakine yalnız gitmeyi düşünüyorum rahat rahat bakayım çocuklarla pek detaylı gezemedimBen de ilk gittigimde cok begenmistim. Yanimda hep Esim oldugu icin doya doya rafları gezememistim
Burası da öyle her bölümde çalışma masası vardı hepsi dolu idiBilmiyorum valla 2 3 katlı kütüphane, heryerde gençler ders çalısıyordu.
Sen bizimle Sefiller okumayı da dene birlikte güzel olurKesinlikle çok güzeldi epeydir duruyordu okumak şimdiye kısmetmiş Eleadora vesile oldu bana da .
AmaninnnBende kısaltılmış metin var haksızlık olur sizeSen bizimle Sefiller okumayı da dene birlikte güzel olur
UcanSupurge Life light Eleadora Levaiz Mrsay @ Teyocan hepimiz için Sefilleri okurken Cem Karacadan Bindik bir alamete gideyoz giyamete şarkısını dinliyorum ☺
Kitap benim dimağımda da güzel bir tat bırakmıştı. Yerlilerin yaşam tarzını sevinçlerini üzüntülerini değerlerini öğrenmek güzeldiKesinlikle çok güzeldi epeydir duruyordu okumak şimdiye kısmetmiş Eleadora vesile oldu bana da .
Elea fururr seni . Ama sen o koca karamazovu taşırken boyun fıtığı olmamissan bunu da okursun artikAmaninnnBende kısaltılmış metin var haksızlık olur size
Bazı yerleri çok akıcı ilerliyor ama gereksiz uzatma olan yerler çok sıkıcıSen bizimle Sefiller okumayı da dene birlikte güzel olur
UcanSupurge Life light Eleadora Levaiz Mrsay @ Teyocan hepimiz için Sefilleri okurken Cem Karacadan Bindik bir alamete gideyoz giyamete şarkısını dinliyorum ☺
Üç silahşörleri Belkide o yüzden devam edemedim Karamazov peşineKitap benim dimağımda da güzel bir tat bırakmıştı. Yerlilerin yaşam tarzını sevinçlerini üzüntülerini değerlerini öğrenmek güzeldi
Elea fururr seni . Ama sen o koca karamazovu taşırken boyun fıtığı olmamissan bunu da okursun artik
Evettt çok güzel oluyor 2. ciltten bildiriyorum buralar çok güzelSen bizimle Sefiller okumayı da dene birlikte güzel olur
Açıkçası ben sıkılmıyorum okurken , benim tek meselem hacimli olmasıBazı yerleri çok akıcı ilerliyor ama gereksiz uzatma olan yerler çok sıkıcı
Orhan Pamuk un kaçıncı kitabını okumuş olacaksın ? Ne düşünüyosun zat-ı muhteremin kalemi hakkındaÜç silahşörleri Belkide o yüzden devam edemedim Karamazov peşine
Karamazov un da son kitabı kaldı hala almadım elime kapanışı yapayım diye
Aklım şuan Ruth yada Kırmızı Saçlı Kadın a gidiyor