- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya konuşmadık ama okunmaz yani.Sefillerin iki cildini de mart diye mi konuşmuştuk hatırlayamadım ama iki cildin toplam sayfası benim gecen ay okuduğum toplam sayfadan fazla UcanSupurge nin züpürgesine atlarsak ancak okuruz
Bu arada sen aborjinlerle dans etmeye başladın mi ?
Bir gün herkes Dune alacak djdjs
Oleeeyyyyy
Artık kitap almayıp elimizdekileri mi okusakOleeeyyyyy
TamamArtık kitap almayıp elimizdekileri mi okusak
Kendim bile inanmadım buna
Takın kemerleri uçuşa geçiyoruzSefillerin iki cildini de mart diye mi konuşmuştuk hatırlayamadım ama iki cildin toplam sayfası benim gecen ay okuduğum toplam sayfadan fazla UcanSupurge nin züpürgesine atlarsak ancak okuruz
Zaten yazanları ifşaladımÇok adil bir seçim ile seçtik ortak okumaları
Elimde olan kitapları ozellikle yazmistim,ortak okumalarla guzel okunur diye.bu kalin kitapları sonbahar kış aylarina biraktim ama oglum birinci sinifa basliycak, bebek de olacak. Ben firsat bulup bu kitapları bu sene okuyabilirsem altin madalya takin bana tamam miK Kitapkontesi hem sefilleri yazmış hem savaş ve barışı
Baskanim bi aksilik cikmazsa pazar gunu istanbul yolcusuyuz. Pazardan sonra araniza pek katilamayabilirim firsat buldukca yazarim sizlere.doguma kdr ne okuyabilirsem yazarim onlari daHaftaya ayarlayalım o zaman. Bu hafta odaklanamadım. O zaman haftaya salı 15.03.2021 saat 20.30da yapalım
Ben de yakın zamanda okumadım canım. Dediğin gibi belki yanlış hatırlıyorum.Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama 'Bir Çift Yürek ' kitabını okuyalı çok uzun yıllar oldu , C Capanin Gururu Teyom yakın zamanda okumuşsa daha iyi hatırlıyordur tabi ama onun aksine durağan olduğu değil heyecan olduğu kalmis benim aklımda.
Sefillere gelince; kendi adıma iki cildi bir ayda okuyabilecegimi sanmıyorum, iki aya mi yaysak acaba ?
Kısa ve ruha iyi geleceğini düşündüğüm iki kitap yazayım "Dinle Küçük Adam" ve " Ev Yapımı Sihirli Değnek ". Dilersen bunlarla okumaya yeniden dönüş yapabilirsin , ikisi de uygulamada var hatırladığım kadarıyla
Dinle Küçük Adam kitabında ' adam' kelimesi yerine ' insan' kelimesi kullanılsaydı daha çok sevecektim tabi o ayrı mesele
10 kitabı yumurta gelip dayanınca okuyorumÇok adil çok Hafiye süpürge ortaya çıkardı; beş altı kişi Sefiller diye yazmış, teyonun dışında hiçbiri ortada yok. Teyocan desen bi ay 10 kitap okur, bir ay sıfır Ne yapacak kestiremiyorum
Benim gibi yaklaşık 20 yıl önce okumamışsan daha iyi hatirliyorsundur Aklımda kalan en belirgin şey, aborojinlerin yaralarını hangi yöntemle iylestirdiklerini hatırlıyor musun?Ben de yakın zamanda okumadım canım. Dediğin gibi belki yanlış hatırlıyorum.
1.sınıf aslında o kadarda korkulacak bir durum değil. Stres yapma diye söylüyorum. Allah iyi öğretmen ve arkadaşlarla karşılaştırsın diye dua edelim asıl .Çünkü akademik bilgiler bi şekilde öğreniliyor ama güzel ahlâklarını muhafaza etmek zor bu dönemdeElimde olan kitapları ozellikle yazmistim,ortak okumalarla guzel okunur diye.bu kalin kitapları sonbahar kış aylarina biraktim ama oglum birinci sinifa basliycak, bebek de olacak. Ben firsat bulup bu kitapları bu sene okuyabilirsem altin madalya takin bana tamam mi
Benim de o kadar olmuştur. Kitabı sevmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam aklıma birşeyler geliyorBenim gibi yaklaşık 20 yıl önce okumamışsan daha iyi hatirliyorsundur Aklımda kalan en belirgin şey, aborojinlerin yaralarını hangi yöntemle iylestirdiklerini hatırlıyor musun?
1.sınıf aslında o kadarda korkulacak bir durum değil. Stres yapma diye söylüyorum. Allah iyi öğretmen ve arkadaşlarla karşılaştırsın diye dua edelim asıl .Çünkü akademik bilgiler bi şekilde öğreniliyor ama güzel ahlâklarını muhafaza etmek zor bu dönemde
Tabiki Hoşgeldiniz. İlk sayfada gerekli bilgileri görebilirsinizMerhaba ben de gelebilir miyim? Gerçi iki çocukla eskisi kadar okuyamıyorum ama en azından ortak kitapları okur sizinle iki hasbihal ederim olur mu ?
Demiştim kitaba ara verince etraf çok büyük görünüyorOkuduğum kitabın puntosu tam olarak bu kadar
Gözlerim
20 yıl nedir yaBenim gibi yaklaşık 20 yıl önce okumamışsan daha iyi hatirliyorsundur Aklımda kalan en belirgin şey, aborojinlerin yaralarını hangi yöntemle iylestirdiklerini hatırlıyor musun?
Hoş geldinizMerhaba ben de gelebilir miyim? Gerçi iki çocukla eskisi kadar okuyamıyorum ama en azından ortak kitapları okur sizinle iki hasbihal ederim olur mu ?
Biz C Capanin Gururu Teyom ile 90ların çocuklarıyız elea 17 yaş civarı okudugumuzu düşün. Sen onların iylesme yönetimini okudugunda ne hissedeceksin merak ediyorum20 yıl nedir ya
Ben bitirince size özet geçeyim en iyisi
Hoş geldiniz
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim Karamazov Kardeşlerin de puntoları da böyle idi. Kitap çok güzel olmasına rağmen dayanamayip bırakmıştım yoksa büyüteçle okuyacaktımOkuduğum kitabın puntosu tam olarak bu kadar
Gözlerim
Hoş geldinizMerhaba ben de gelebilir miyim? Gerçi iki çocukla eskisi kadar okuyamıyorum ama en azından ortak kitapları okur sizinle iki hasbihal ederim olur mu ?
KesinlikleDemiştim kitaba ara verince etraf çok büyük görünüyor