Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
K Kitapkontesi hem sefilleri yazmış hem savaş ve barışıNasıl gidiyor sefiller kardiiişleerr ? Okunüyür değil mi ?
Sormak istediğim şeyi sordunBirşey diyeceğim Kayıp Tanrılar Ülkesi ni yorumlayacak mıyız ben unutmaya çabuk başlıyorum çünkü
Haftaya ayarlayalım o zaman. Bu hafta odaklanamadım. O zaman haftaya salı 15.03.2021 saat 20.30da yapalım
Selamlarrr
Kimler gelmişşşşşşEki Görüntüle 3022830
Ah Piruze ah bende çok etkilenmiştimPiruze Sinan Akyüz
Turkbi kızın Şam'da yaşadığı hayatı anlatiyo. Sonu biraz hüzünlü bitiyor. Çok kucuk yaşta evlenip çok sıkıntı çekiyor. Ben lise öğretmeniyim öğrencilerimin okuması gerektiği bı kitapti bana göre Ders amaçlı. Akıcı bı dili var iki günde bitti . Tavsiye ederim.
Offf keyifle okuyalımSelamlarrr
Kimler gelmişşşşşşEki Görüntüle 3022830
Evvvet acıklı yazıyor zaten üzüldüm okurken bı okadarda kızdım piruze okusahemen evlenmese böyle olmazdı diye Sinan akyuzun incir kuşları beni daha etkilemişti.Ah Piruze ah bende çok etkilenmiştim
Kesinlikle bende çok kızdım ah ahEvvvet acıklı yazıyor zaten üzüldüm okurken bı okadarda kızdım piruze okusahemen evlenmese böyle olmazdı diye Sinan akyuzun incir kuşları beni daha etkilemişti.
Bak canım kesinlikle oda çok güzeldi. Yağmur gelini vardı oda güzeldi bu yazarın yine. Ama önce incir kuşlarını oku istersenKesinlikle bende çok kızdım ah ah
Benim okuduğum ilk ve tek kitabı idi yazarın ,bir bakayım incir kuşları na da
şimdi bu bilim kurgular neden bahsediyor. Hiç okumadım o yüzden soruyorum. Savaş mı, aşk mı, cinayet mi?OO kardeşler gelmiş C Capanin Gururu Teyom görmesin ehehehe
Hemen araştıracağımÇocuk psikolojisi ile ilgili Haluk Yavuzer'i severek okumuştum.
Başkanım kullanıcı adımı düzenledim sana nereden bildireyim bilemedim. Bir başka karlı şehirden çok helloArno Atoll
Eki Görüntüle 3022679
Majuro Bridge
Eki Görüntüle 3022681
Bokolap Island
Eki Görüntüle 3022682
MARSHALL ADALARI
Tropikal iklimin hüküm sürdüğü harika bir tatil cenneti olan Marshall Adaları, Okyanusya‘da, Hawaii ve Papua Yeni Gine arasında bulunan beş ada ve 1152 adacıktan oluşuyor. Kasım ve mayıs ayları arasında havanın yağışlı olması nedeniyle haziran-ekim döneminde gitmesi tavsiye edilen Marshall Adaları, dalış meraklılarını kendine hayran bırakan dalış noktaları ve inci tanesini andıran kumlara sahip plajlarıyla görülmeye değer.
Nüfusunun büyük bölümü göçmenlerden oluşan ve genel olarak Japonca ve İngilizce dillerinin konuşulduğu ülke, sabaha kadar süren eğlencelerin yaşandığı gece kulüpleriyle de ünlü. Portekizli denizci Ferdinand Macellan ve İspanyol kâşif Miguel de Saavedra tarafından keşfedilen bu ada ülkesi, tarihi yapılar bakımından pek zengin olmasa da nefes kesen güzellikteki plajlarıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor.
Karlı bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
@Mehfam
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
Kukrim
@JES
K Kitapkontesi
@Nosking
@Otrera
@Oriana
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Balkiz94
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
@HAbibte
@fesang
@Cordelia
@Less-is-More
@Aylakkadin
ssevilll
Brahma90
@Cledyana
@Kurk Mantosuz Madonna
@cotard sendromu
@AnnE Shirley
E Emine1990
Hepsi +siyaset+entrika, kendi dini peygamberi, inancı, kendi canlı türleri hatta fizik kuralları olan tamamen orijinal bir evren, çok hayranlık uyandırıcı benceşimdi bu bilim kurgular neden bahsediyor. Hiç okumadım o yüzden soruyorum. Savaş mı, aşk mı, cinayet mi?
Bencebirarkadas sen misinBaşkanım kullanıcı adımı düzenledim sana nereden bildireyim bilemedim. Bir başka karlı şehirden çok hello
O zaman kesinlikle okumalıyım.Hepsi +siyaset+entrika, kendi dini peygamberi, inancı, kendi canlı türleri hatta fizik kuralları olan tamamen orijinal bir evren, çok hayranlık uyandırıcı bence
Asla minnoşum ben böyle ateşe atar mıyım hiç siziSen okumuştun tekrar okuyorsun diye hatırlıyorum sen olamazsın herhalde değil mi minnoşum değil mi minik kuşum
C Capanin Gururu Teyom mııııı nerde benim sopamTeyo kitabı başıma sarıp okumazsan bittin
675 canımBen de tek cildi bitiririm anca
Sayfa kaç?
Sesli harflerin hepsi o ‘ya dönüşmüşBencebirarkadas sen misin