- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
K Kitapkontesi sağlıkla kavuş yavruna inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık zamanı şimdiymiş
Latife ediyorum tabi kiOlur mu hiç zamanı yeni gelmiş demek ki. O dönem abimin kız arkadaşı ona hediye etmişti bu kitabı, abim de okuduktan sonra al sen de oku diye vermişti. Yanı armut piş ağzıma düş oldu benim için
Oo çok sabirliyimdir bir de 18 ine kadar 3 cildi bitirmeye çalışıyorum tabii henüz II. cildin 50. sayfasında olmam önemsiz bir ayrıntıSefalete daha fazla dayanamayıp trenden atlamışlar Ama sen devam ettiğine göre kararlı bir kadınsın
Sağlıkla git canım benim. Günlerin güzel geçsin, bebeğinle sağlıkla dönün inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah çok heyecanlı
Sagolun kizlarK Kitapkontesi sağlıkla kavuş yavruna inşaAllah
Martin gibi kelimelerin sonunu budayıp konuşayım; tamam biz de şaka ettiydik ne gülüyonLatife ediyorum tabi ki
Ayy kaçırdım ben canım belli mi oldu tarihSagolun kizlar
Benim de ablam almıştı. Ben ondan sonra okudumOlur mu hiç zamanı yeni gelmiş demek ki. O dönem abimin kız arkadaşı ona hediye etmişti bu kitabı, abim de okuduktan sonra al sen de oku diye vermişti. Yanı armut piş ağzıma düş oldu benim için
Elimdeki kitap bitsin başlayayım ,bu gece biter zaten az kaldıBelki de zamanı gelmiştir
Kendimden utandım şu an
Baslayin beraber gideriz.Elimde var evet. Başlayayım madem bende ama sürükleyici mi
Martin gibi kelimelerin sonunu budayıp konuşayım; tamam biz de şaka ettiydik ne gülüyon
Ohh bana yetişirsinElimdeki kitap bitsin başlayayım ,bu gece biter zaten az kaldı
Sayfa sayısı fazla olmayan yeni yeni şeyler alıyorum iki gündür uzun yolculukları şu anda kalbim götürmüyor
Yok yok ben sefiller i okuyabileceğim inancımı kaybettim eledoracım
Martin dedin de geçen çizgi romanını gördüm YKY de iki kere elime aldım bıraktım, eve geldim pişman oldum, kendime kötülük yapmış gibi hissediyorum yolum düştüğü an alacağım çok muhteşem bir şeydi
Ohh bana yetişirsin
Bu durumda Sefiller i okumuyorsun
Vaaooovvv çok güzeller keyifle okuYok yok ben sefiller i okuyabileceğim inancımı kaybettim eledoracım
Geçen gün bunları almıştım ,bugün aldıklarımda 12 sinde gelecekmiş bakalım Eki Görüntüle 3023080
mükemmellerYok yok ben sefiller i okuyabileceğim inancımı kaybettim eledoracım
Geçen gün bunları almıştım ,bugün aldıklarımda 12 sinde gelecekmiş bakalım Eki Görüntüle 3023080
Teşekkür ederim canımVaaooovvv çok güzeller keyifle oku
Yok yok ben sefiller i okuyabileceğim inancımı kaybettim eledoracım
Teşekkür ederim canımmükemmeller
Tutamıyorum bu ara kendimi calcim
HoşgeldinizMerhaba ben de gelebilir miyim? Gerçi iki çocukla eskisi kadar okuyamıyorum ama en azından ortak kitapları okur sizinle iki hasbihal ederim olur mu ?