- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Çok daha iyiyim canım sağ olEleadora nasıl oldun
Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok daha iyiyim canım sağ olEleadora nasıl oldun
Sevindim canım daha da iyi ol. Bende iyiyim canım bir yaramazlık yokÇok daha iyiyim canım geçiyor artık çok şükür.
Sen nasılsın ?
Nasıl gidiyor ev arama, bulabildiniz mi?Sevindim canım daha da iyi ol. Bende iyiyim canım bir yaramazlık yok
Bir kaç yer oturdu kafamızda şimdi onları takip ediyoruzNasıl gidiyor ev arama, bulabildiniz mi?
Hayal Meyal'in sonu çok enteresan değil miydi ? Kafama takılmıştı kitabın kahramanı gerçekten kansermiydi yoksa tüm anlatılanlar bir şizofreni ürünümüydü ?Evet canım değil hayal meyal
Acaba ne bende merak ettim şimdi
Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olurBir kaç yer oturdu kafamızda şimdi onları takip ediyoruz
Çok şaşırttı evet ,kız intihar ettikten sonra tedavi görmüş akıl hastanesinde meğer .Kanser değilmiş.Hayal Meyal'in sonu çok enteresan değil miydi ? Kafama takılmıştı kitabın kahramanı gerçekten kansermiydi yoksa tüm anlatılanlar bir şizofreni ürünümüydü ?
Ya demek kitabın ismi gibi herşeyi hayal olarak görmüş.Kekeme Çocuklar Korosu, Şanzelize, Kralicenin Pireleri ve son olarak bu kitabıyla bırlıkte toplam dort kitabinda şizofrenik hayaller gören genç üniversiteli bir adamdan söz ediyor . Tarık Tufan'ın bu konuda bir yarası olduğunu düşünmeye başladım Yoksa kitaplarında bu kadar lanse etmezdi bu durumu.Çok şaşırttı evet ,kız intihar ettikten sonra tedavi görmüş akıl hastanesinde meğer .Kanser değilmiş.
Kitapta ki mahallede benim çocukken oturduğum mahalleye nokta atışı
Düşündüm okuduktan sonra böyle bir olay olmuşmuydu acaba diye
Bende bunu okuduktan sonra aynı şeyi düşündümYa demek kitabın ismi gibi herşeyi hayal olarak görmüş.Kekeme Çocuklar Korosu, Şanzelize, Kralicenin Pireleri ve son olarak bu kitabıyla bırlıkte toplam dort kitabinda şizofrenik hayaller gören genç üniversiteli bir adamdan söz ediyor . Tarık Tufan'ın bu konuda bir yarası olduğunu düşünmeye başladım Yoksa kitaplarında bu kadar lanse etmezdi bu durumu.
Teşekkür ederim canım inşallah toplanmaya başlasam mı erken mi bilemedim.Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olur
Ne zaman taşınma?Teşekkür ederim canım inşallah toplanmaya başlasam mı erken mi bilemedim.
Kafamızda nisanın ilk haftası en geç ev tutup ikinci hafta taşınırız diye düşünüyoruzNe zaman taşınma?
O zaman başla bence bir de Ramazan başlayacak o sıra falanKafamızda nisanın ilk haftası en geç ev tutup ikinci hafta taşınırız diye düşünüyoruz
Bende öyle düşünüyorum ufaktan toplayım bişeylerO zaman başla bence bir de Ramazan başlayacak o sıra falan
Teşekkür ederim
İyi olmak için çabalıyorum inşallah canımÇok daha iyiyim canım sağ ol
Sen nasılsın?