- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
UcanSupurge nasılsın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimK Kitapkontesi doğum günü nuz kutlu olsun
Kolaylıklar diliyorum canımBende öyle düşünüyorum ufaktan toplayım bişeyler
Fransız kitabı diye aklında kalmış ama bulamadık. Bence iki farklı kitabı zihninde birleşik hatırlıyor Konu da bizim genç Werther yüzünden çıktıOnun acısının tırtlığından bahsediyordumGeçmiş olsun. Inslalah mart ayı size , hepimize sağlık ve huzur getirir
Eğer okuyuşumun üzerinden uzun zaman geçmişse ben de sadece bu tarz bir kaç ayrıntı tek hatırlayabiliyorum. Arkadaşinin dedigi kitap yerli mi yabancı mi ? 'Hayal Meyal' kitabında da sevdigi adam kendisinden ayrılınca intihar eden bir kız vardı. Ama tekerlekli sandalye ayrıntısı uyuşmuyor sanırım. @Kukrim ve @Bonus yakın zamanda okudular onlar daha iyi hatırlıyordur.
Wertherciğimin acısını lütfen hor görme şayet zatı şahsım çok üzülmüştüm acılarına iç çeke çeke okumuştumFransız kitabı diye aklında kalmış ama bulamadık. Bence iki farklı kitabı zihninde birleşik hatırlıyor Konu da bizim genç Werther yüzünden çıktıOnun acısının tırtlığından bahsediyordum
Elhamdulillah canım eşim toparlandı sayılır yarın işbaşı yapıyor kızım da düne göre iyi şükür keyfi yerine gelmeye başlıyor onun da sen nasılsın ?UcanSupurge nasılsın canım?
Sana da kıyamam ki Tamam ben de seninle dertlenirimWertherciğimin acısını lütfen hor görme şayet zatı şahsım çok üzülmüştüm acılarına iç çeke çeke okumuştum
Napoli Serisinin ilk kitabı da varmış devamı da var mıydı kütüphanede seri olarak epey tuzluya geliyor çünküKütüphaneye gittimmm
Eki Görüntüle 3021076
Canım teyomSana da kıyamam ki Tamam ben de seninle dertlenirim
Teyocum Wertheri fazla gömmüyor musun Keşke ilk gençlik yıllarımızda, ilk aşık olduğumuz zamanlar okusaydık bu kitabı , belki o zaman Werthere biraz daha sempatik yaklaşıp empati kurabilirdik. O zamanlarki aspasia ne düşünürdü tam bilemiyorum ama sanırım Werthere sarılmak isterdi , şimdikinin aksineFransız kitabı diye aklında kalmış ama bulamadık. Bence iki farklı kitabı zihninde birleşik hatırlıyor Konu da bizim genç Werther yüzünden çıktıOnun acısının tırtlığından bahsediyordum
He ya sonra vicdan azabı çekiyorum. Bir de yazıldığı dönemde gençleri çok etkilemiş diye bir süre yasaklanmışTeyocum Wertheri fazla gömmüyor musun Keşke ilk gençlik yıllarımızda, ilk aşık olduğumuz zamanlar okusaydık bu kitabı , belki o zaman Werthere biraz daha sempatik yaklaşıp empati kurabilirdik. O zamanlarki aspasia ne düşünürdü tam bilemiyorum ama sanırım Werthere sarılmak isterdi , şimdikinin aksine
Ilk gençlik yıllarında okusaydın aynı hissiyatta mi olurdun acaba ?He ya sonra vicdan azabı çekiyorum. Bir de yazıldığı dönemde gençleri çok etkilemiş diye bir süre yasaklanmış
Mesela bu kitap için Wertherin acısından böyle saygıyla bahsedenleri görünce vay be ne hissiyatlı insanlar varmış deyip aslında duygusal olan kendimi çok duygusuz olarak itham etmeye başlıyorum. Acaba kitabı ben mi anlayamadım diye kendimi sorgulandığımda doğrudurWertherciğimin acısını lütfen hor görme şayet zatı şahsım çok üzülmüştüm acılarına iç çeke çeke okumuştum
Aşk konusunda hiçbir zaman duygusal olmadım canım. Hep mantıksal davrandım. Evliliğimde öyle olduIlk gençlik yıllarında okusaydın aynı hissiyatta mi olurdun acaba ?
Mesela bu kitap için Wertherin acısından böyle saygıyla bahsedenleri görünce vay be ne hissiyatlı insanlar varmış deyip aslında duygusal olan kendimi çok duygusuz olarak itham etmeye başlıyorum. Acaba kitabı ben mi anlayamadım diye kendimi sorgulandığımda doğrudur
Ben biraz fazla duygusal olabilirim Goethe kaç yaşında yazdı bilmiyorum ama o acının içindeymiş gibi tasviri , benzetmeleri çok hoşuma gitmişti biraz mazoşist de olabilirim hiç bir derdim yokken sabahlar arabesk dinlerim apartmanda adım dertli berduşa çıkacakMesela bu kitap için Wertherin acısından böyle saygıyla bahsedenleri görünce vay be ne hissiyatlı insanlar varmış deyip aslında duygusal olan kendimi çok duygusuz olarak itham etmeye başlıyorum. Acaba kitabı ben mi anlayamadım diye kendimi sorgulandığımda doğrudur
Ooo kız çok güzel ya niye daha önce okumamışım diye kafamdan kıvılcım çıkarasım var 511. SayfadayımBu arada Sefiller nasıl gidiyor canımlar? Daha doğrusu gidiyor mu
Bazı bölümlerde fazla detay boğuyor kabulOoo kız çok güzel ya niye daha önce okumamışım diye kafamdan kıvılcım çıkarasım var 511. Sayfadayım