- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Insallah tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tesekkur ederim
Düz 6 sıralı kitaplık. ben dayanıklılık açısından özel yaptırmıştımKeşke resimlesen de fikir edinsek
Insallah tesekkur ederimK Kitapkontesi çok teşekkür ederim.
Oğlunuzun doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu daha nice yılları olsun inşallah.
Keşke resimlesen de fikir edinsek
Mutlu, huzurlu yaşları olsun inşallah.Sagolun kizlar,Rabbim evlatlarımızı bizlere bagislasin,hayirli evlat olsunlar insallah
Ben bilmezKızlar saçma olacak ama bir şey soracağım Arkadaşım bir kitap okumuş, hatırladığı şey tekerlekli sandalyeli bir kız var, aşkına karşılık bulmayınca intihar etmiş. Böyle bir kitap var mı
Tesekkur ederimMutlu, huzurlu yaşları olsun inşallah.
Geçmiş olsun. Inslalah mart ayı size , hepimize sağlık ve huzur getirirMerhaba, günaydın
Kimbilir neler neler kaçırdım.
Neredeyse bir buçuk aydır sürekli bir hastalıkla uğraşıyorum. Kovid oldum, influenza oldum sonrasında, en son da mastit oldum. Acillerden çıkamıyorum, ikinci evim gibi oldu artık. Bu süreçte sayfaya hiç bakamadım, okuma zaten hiç yapamadım. Mart ayı için inşallah her şey yolunda giderse sayfada aktif olmak istiyorum artık.
Eğer okuyuşumun üzerinden uzun zaman geçmişse ben de sadece bu tarz bir kaç ayrıntı tek hatırlayabiliyorum. Arkadaşinin dedigi kitap yerli mi yabancı mi ? 'Hayal Meyal' kitabında da sevdigi adam kendisinden ayrılınca intihar eden bir kız vardı. Ama tekerlekli sandalye ayrıntısı uyuşmuyor sanırım. Kukrim ve Bonus yakın zamanda okudular onlar daha iyi hatırlıyordur.Kızlar saçma olacak ama bir şey soracağım Arkadaşım bir kitap okumuş, hatırladığı şey tekerlekli sandalyeli bir kız var, aşkına karşılık bulmayınca intihar etmiş. Böyle bir kitap var mı
Üstteki kitabı bende merak ediyorum. Okuyunca yorumlar mısınKütüphaneye gittimmm
Eki Görüntüle 3021076
Evet canım değil hayal meyalGeçmiş olsun. Inslalah mart ayı size , hepimize sağlık ve huzur getirir
Eğer okuyuşumun üzerinden uzun zaman geçmişse ben de sadece bu tarz bir kaç ayrıntı tek hatırlayabiliyorum. Arkadaşinin dedigi kitap yerli mi yabancı mi ? 'Hayal Meyal' kitabında da sevdigi adam kendisinden ayrılınca intihar eden bir kız vardı. Ama tekerlekli sandalye ayrıntısı uyuşmuyor sanırım. Kukrim ve Bonus yakın zamanda okudular onlar daha iyi hatırlıyordur.
Çok daha iyiyim canım geçiyor artık çok şükür.Eleadora nasıl oldun canım??