- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Gitmiyorİyi akşamlar
Sefiller nasıl gidiyor arkadaşlarım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmiyorİyi akşamlar
Sefiller nasıl gidiyor arkadaşlarım ?
Köy okulu yardımı oldu mu? Ben sordum ama kimse bana dönmemişti yaaKöy okulu grubunda adının Zehra olduğunu görmüştüm ama burası daha umumi bir platform diye ismen yazmamıştım, ismin çok güzel bu arada. Kazen nerden düşünmüş bu nicki ya , paylaşımlarını da görüyorum beğenmekle birlikte çok da hayretengiz bir adam diye düşünüyorum .
Bu arada ben de nicki mi değiştirecektim bazı sebeblerden burda unutulayim diye neyse bende hatırası var diye bi nick düşündüm .Kesin bu isimle kimse yoktur bi kontrol edeyim dedim üç kişi de varmış, benim gibi çılgınlar da varmış şok oldum
Kaynanam geldi de öyle toparlanabildim biraz0 ben aldım sana kalmadı inşallah bitmiştir işlerin. Bebişler var o yüzden de zor olmuştur canım
Evet çok güzel oldu .Emeği geçen arkadaşlar sağ olsunlar ❤Köy okulu yardımı oldu mu? Ben sordum ama kimse bana dönmemişti yaa
Yapma okurum etmaaa geçen ay da günlük yüz dedin 2.800 küsür çıktıSpoi vermeyimgüzel gidiyor ama sakin ortamda okumam lazım . Rahatsız edilmeyi hiç sevmiyorum.
Kusura bakmayin sizi bilmiyordum.
Zehra Mart 31 gün çekiyor günde yüz sayfadan 3100 sayfa çıkar gibi senden
Teşekkür ederim canımİsmin çok güzel
Benim nickimle derdim yoktu çok dalga geçtiler benle fake hesap gibiymiş diye baktım herkes anonim nick bulmuş hatta profilde kendi fotoğrafım vardı o zaman nicki kendimiz değiştiremiyorduk yöneticilerden rica ederek onlar değiştiriyordu yazmış bana ne yapalım diye de ben aktif değilmişim o sıra o da bunu koymuş ben de ellemedim hiçKöy okulu grubunda adının Zehra olduğunu görmüştüm ama burası daha umumi bir platform diye ismen yazmamıştım, ismin çok güzel bu arada. Kazen nerden düşünmüş bu nicki ya , paylaşımlarını da görüyorum beğenmekle birlikte çok da hayretengiz bir adam diye düşünüyorum .
Bu arada ben de nicki mi değiştirecektim bazı sebeblerden burda unutulayim diye neyse bende hatırası var diye bi nick düşündüm .Kesin bu isimle kimse yoktur bi kontrol edeyim dedim üç kişi de varmış, benim gibi çılgınlar da varmış şok oldum
Ya ne güzel benim bir kaç arkadaşım yardım yapacaktı o zaman kimse dönmeyince olmadı sanmıştım yayardımcı olmayı çok isterdimEvet çok güzel oldu .Emeği geçen arkadaşlar sağ olsunlar ❤
Ay bu çok iyi yaYapma okurum etmaaa geçen ay da günlük yüz dedin 2.800 küsür çıktı
Teşekkür ederim canım
Benim nickimle derdim yoktu çok dalga geçtiler benle fake hesap gibiymiş diye baktım herkes anonim nick bulmuş hatta profilde kendi fotoğrafım vardı o zaman nicki kendimiz değiştiremiyorduk yöneticilerden rica ederek onlar değiştiriyordu yazmış bana ne yapalım diye de ben aktif değilmişim o sıra o da bunu koymuş ben de ellemedim hiç
Nickin güzel ,bizi de al yaninaYapma okurum etmaaa geçen ay da günlük yüz dedin 2.800 küsür çıktı
Teşekkür ederim canım
Benim nickimle derdim yoktu çok dalga geçtiler benle fake hesap gibiymiş diye baktım herkes anonim nick bulmuş hatta profilde kendi fotoğrafım vardı o zaman nicki kendimiz değiştiremiyorduk yöneticilerden rica ederek onlar değiştiriyordu yazmış bana ne yapalım diye de ben aktif değilmişim o sıra o da bunu koymuş ben de ellemedim hiç
Aspasia ne demek pekiNickin güzel ,bizi de al yanina
Evet benim eski okulumdan ücretli öğretmenlik yapan arkadaşım bi köy okuluna atandı kütüphane kuracağına yardım beklediğine dair durum paylaşımını gördüm zaten öyle bir niyetimiz vardı tevafuk oldu çorbada tuzumuz oldu dilersen okulun linkini atabilirim hala tüm raflar dolmuş değilKöy okulu yardımı oldu mu? Ben sordum ama kimse bana dönmemişti yaa
En güzel benimki dimiNickin güzel ,bizi de al yanina
Aspasia ne demek peki
Sokrates ve platonun öğretmenleri olarak gördüğü, özellikle felsefe ile ilgilenen dönemin bilge kadınıEn güzel benimki dimi
hadi herkes nicikinin anlamını yazsın
Ben sende o ışığı görüyorumYapma okurum etmaaa geçen ay da günlük yüz dedin 2.800 küsür çıktı
Teşekkür ederim canım
Farsça bir isim nickim. Çok ilgim var Farsçaya.En güzel benimki dimi
İlaç adını anımsatıyor bana senin nickEn güzel benimki dimi
Evet benim eski okulumdan ücretli öğretmenlik yapan arkadaşım bi köy okuluna atandı kütüphane kuracağına yardım beklediğine dair durum paylaşımını gördüm zaten öyle bir niyetimiz vardı tevafuk oldu çorbada tuzumuz oldu dilersen okulun linkini atabilirim hala tüm raflar dolmuş değil
İlaç adını anımsatıyor bana senin nick
Ah evet senin nick ve profil harika☺En güzel benimki dimi
Değiştiremiyorum profil fotomu kızıyor herkesAh evet senin nick ve profil harika☺
Düşündüm de çok da bir anlamı yokmuş İstanbulda yım diye tabiki 34 bunu bilmeyen yoktur ya da tahmin etmeyenEn güzel benimki dimi