- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Kayip tanrilar da sayfa kactasin?0 ben aldım sana kalmadı inşallah bitmiştir işlerin. Bebişler var o yüzden de zor olmuştur canım
Sen ,ben,bonus bi de sevil kaldi galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayip tanrilar da sayfa kactasin?0 ben aldım sana kalmadı inşallah bitmiştir işlerin. Bebişler var o yüzden de zor olmuştur canım
Yarısındayım canımKayip tanrilar da sayfa kactasin?
Kayip tanrilar da sayfa kactasin?
Nasıl gidiyor kızlar kitap? Ben arkadaşlarıma önerdim, biri okudu, diğeri yarın başlayacak. Üzerinde baya konuştuk. Çok keyifliydi, inşallah burda da keyifli bir sohbetimiz olur kitap hakkında.Yarısındayım canım
Ben beğendim, ama fırsatım olmuyorNasıl gidiyor kızlar kitap? Ben arkadaşlarıma önerdim, biri okudu, diğeri yarın başlayacak. Üzerinde baya konuştuk. Çok keyifliydi, inşallah burda da keyifli bir sohbetimiz olur kitap hakkında.
Benim de son 100 filan ama kayınvalidem burada okuyamıyorum bugünlerdeKayip tanrilar da sayfa kactasin?
Okuduğunuz yazar ve kitapları bizimle paylaşır mısınız ?Ben nöbetten çıktım sabah bu saate kadar uyumuşum çook geç kaldım bildirimde, bu ay 3 kitap bitirdim, kayıp tanrıları hala bitiremedim ama az kaldı keyifli gidiyor, vakit yaratamadığımdan bitiremedim. Ben de bu ay 600 sayfa gibi okumuşum.
İyi akşamlaarİyi akşamlar
Sefiller nasıl gidiyor arkadaşlarım ?
Iki cild 1724 syf uygulamadan okumak gozlerini cok yormaz mi acaba , ağır gelmesin sonra süpürgecim.Ya sana süpürge deyince de hicap duyuyorumBen daha önce okumadım elimde kısa Metin kitabı var ama uygulamadan iki cildi okuyacağım düşüncene katılıyorum canım kesinlikle
130 a gelebildim dahaİyi akşamlar
Bildirim sayfasına yazdın mı? Listeden düşeyimBen nöbetten çıktım sabah bu saate kadar uyumuşum çook geç kaldım bildirimde, bu ay 3 kitap bitirdim, kayıp tanrıları hala bitiremedim ama az kaldı keyifli gidiyor, vakit yaratamadığımdan bitiremedim. Ben de bu ay 600 sayfa gibi okumuşum.
Ben daha başlardayım canım güzel gidiyor amaİyi akşamlar
Geçen ay okuduklarımın çoğu uygulamadan idi canım gözlük kullanıyorum zaten gözler bozukIki cild 1724 syf uygulamadan okumak gozlerini cok yormaz mi acaba , ağır gelmesin sonra süpürgecim.Ya sana süpürge deyince de hicap duyuyorum
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar canlar
Zehra ismini çok severimBen daha başlardayım canım güzel gidiyor ama
Geçen ay okuduklarımın çoğu uygulamadan idi canım gözlük kullanıyorum zaten gözler bozuk
Zehra ismim canım istersen öyle de hitap edebilirsin
Süpürge nickini Kazen layık görmüştü değiştirmedim önceki nickime ad soyad Allah ne verdiyse yazmıştım çünkü
Spoi vermeyimgüzel gidiyor ama sakin ortamda okumam lazım . Rahatsız edilmeyi hiç sevmiyorum.Nasıl gidiyor kızlar kitap? Ben arkadaşlarıma önerdim, biri okudu, diğeri yarın başlayacak. Üzerinde baya konuştuk. Çok keyifliydi, inşallah burda da keyifli bir sohbetimiz olur kitap hakkında.
Kusura bakmayin sizi bilmiyordum.Benim de son 100 filan ama kayınvalidem burada okuyamıyorum bugünlerde
Zehra Mart 31 gün çekiyor günde yüz sayfadan 3100 sayfa çıkar gibi sendenBen daha başlardayım canım güzel gidiyor ama
Geçen ay okuduklarımın çoğu uygulamadan idi canım gözlük kullanıyorum zaten gözler bozuk
Süpürge nickini Kazen layık görmüştü değiştirmedim önceki nickime ad soyad Allah ne verdiyse yazmıştım çünkü
Spoi vermem tabi ki de kızSpoi vermeyimgüzel gidiyor ama sakin ortamda okumam lazım . Rahatsız edilmeyi hiç sevmiyorum.
Kusura bakmayin sizi bilmiyordum.
Zehra Mart 31 gün çekiyor günde yüz sayfadan 3100 sayfa çıkar gibi senden
İsmin çok güzelBen daha başlardayım canım güzel gidiyor ama
Köy okulu grubunda adının Zehra olduğunu görmüştüm ama burası daha umumi bir platform diye ismen yazmamıştım, ismin çok güzel bu arada. Kazen nerden düşünmüş bu nicki ya , paylaşımlarını da görüyorum beğenmekle birlikte çok da hayretengiz bir adam diye düşünüyorum .Ben daha başlardayım canım güzel gidiyor ama