Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nasıl denk geldi buannem önce istememiş sonra beni sevmiş desem
Ben de endoplazmikgaripbirkulum diye gördüm ama burada mıydı ekşide mi tam çıkaramadımBen de değişiklik seviyorum. Endoplazmikretikulum koyacaktım ne güzel benden önce davranmış başka çılgınlar
anlamadım desemAy nasıl denk geldi bu
Eşimle 3 saatlik tartışmada 100 kere bana kurduğu cümle
Benim nickimi aciklamama gerek var miEn güzel benimki dimi
hadi herkes nicikinin anlamını yazsın
Ben de arada ekşiye bakıyorum ama orda değil.Burda varmış öyle bir üye başkan biliyormuş onu ☺Ben de endoplazmikgaripbirkulum diye gördüm ama burada mıydı ekşide mi tam çıkaramadım
Hani ben bulamadımBen de arada ekşiye bakıyorum ama orda değil.Burda varmış öyle bir üye başkan biliyormuş onu ☺
hepsi kitap kurdu olacak sayendeHani ben bulamadım
E endoplazmikretikul E EndoplazmikSeyyahikulum E endoplazmikretikulumcu var sadece.
Herkesi nasıl da etiketledim ama
Ahaha önceki mesajlarda dedikodularını yaptım etiketleyip ifşa ettiniz beni ne yaptınız iste bu nicklerde endoplazmikretikulum yani bire-bir aynı olmasa daHani ben bulamadım
E endoplazmikretikul E EndoplazmikSeyyahikulum E endoplazmikretikulumcu var sadece.
Herkesi nasıl da etiketledim ama
Belki kitap okumaya gelirlerAhaha önceki mesajlarda dedikodularını yaptım etiketleyip ifşa ettiniz beni ne yaptınız iste bu nicklerde endoplazmikretikulum yani bire-bir aynı olmasa da
Bebek konusu tartışması var, ben istemiyorum eşimde sürekli istemiyorsun ama olunca çok seveceksin diyoranlamadım desem
Hadi itiraf edelim aslında bu konuyu açma sebebimiz sonunda onları buraya etiketleyip kitap kurdu olmalarını sağlamaktı degil miBelki kitap okumaya gelirler
Ama benim dediğim çok güzel bence yapılabilir
Bu konuyu tartışırken açık oturum yapacaksanız ben eniştenin tarafındayım ☺Bebek konusu tartışması var, ben istemiyorum eşimde sürekli istemiyorsun ama olunca çok seveceksin diyor
Aa bizim ev Tek farkımız ikimizde sizinle aynı görüşteydik. Sonra işler değişti tabi :)Bebek konusu tartışması var, ben istemiyorum eşimde sürekli istemiyorsun ama olunca çok seveceksin diyor
anladım şimdiyas kaç ? umarim uzlaşı sağlar kafayı rahata erdirirsiniz belki bu bir işarettirBebek konusu tartışması var, ben istemiyorum eşimde sürekli istemiyorsun ama olunca çok seveceksin diyor
Tercih meselesi tabikiHadi itiraf edelim aslında bu konuyu açma sebebimiz sonunda onları buraya etiketleyip kitap kurdu olmalarını sağlamaktı demi
Dediginiz isim de çok hoş aslında ama benzerli olunca yapmayayım diye düşündüm
bilge kadınnickli bransi esrarengiz kadın hanimefendi sizin burcunuz neydi acepHadi itiraf edelim aslında bu konuyu açma sebebimiz sonunda onları buraya etiketleyip kitap kurdu olmalarını sağlamaktı demi
Dediginiz isim de çok hoş aslında ama benzerli olunca yapmayayım diye düşündüm
Yaa öyle oluyor mu gerçekten:)Bu konuyu tartışırken açık oturum yapacaksanız ben eniştenin tarafındayım ☺
İstemeyen siz miydiniz:) Nasıl değişti işlerAa bizim ev Tek farkımız ikimizde sizinle aynı görüşteydik. Sonra işler değişti tabi :)
Benim 34 eş 37 :)anladım şimdiyas kaç ? umarim uzlaşı sağlar kafayı rahata erdirirsiniz belki bu bir işarettir
İstemeyen eşim ve benYaa öyle oluyor mu gerçekten:)
İstemeyen siz miydiniz:) Nasıl değişti işler
Benim 34 eş 37 :)