- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
2023 hedefimiz niçeSen bizi öldürcen mi çıldırtçan mi cınimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2023 hedefimiz niçeSen bizi öldürcen mi çıldırtçan mi cınimmm
Tamam sevdik pos bıyıklıyı ama ölümüne aşık olmadık2023 hedefimiz niçe
Allah gözlerime zeval vermesin inşaAllah. E bide kollarımaGözlerinle
Hazırım gönder gelsin2023 hedefimiz niçe
Bir de biz mi vuralım adama elimize kırbaçta alalım mıTamam sevdik pos bıyıklıyı ama ölümüne aşık olmadık
Geldi mi 23 kitabın foto atarsan bakarız .Tedarikte varsa kitabın hemen iptal edersen gelir tedarik kitabı geciktiriyor 15 gün sonra geldi kitaplarım
Yaa MartinAspasiaa Martin Eden de aldım dün Kütüphaneden
Sağ ol canımGüle güle oku canım
Öyle oluyor demek ki. Ankara'da yaşadığı için konaklamayi anlarım da 25 bin iyi para. Her yere gitmemek için de yapıyor olabilirlerKızlar bir şey sorucam.
Bugün Şermin i okula davet ettik menejeri 25.000+konaklama istemiş.
Not:Avrupa yakasında bir okuluz.
Sizce normal mi?
Yazarlar böyle mi yapıyor artık ?
Kitapları da pahalı zaten fazla medyatik buluyorum onu ben. Onun bir eşi de Hatice Kübra TongarKızlar bir şey sorucam.
Bugün Şermin i okula davet ettik menejeri 25.000+konaklama istemiş.
Not:Avrupa yakasında bir okuluz.
Sizce normal mi?
Yazarlar böyle mi yapıyor artık ?
Ben İstanbul'da sanıyordum.Sağ ol canım
Öyle oluyor demek ki. Ankara'da yaşadığı için konaklamayi anlarım da 25 bin iyi para. Her yere gitmemek için de yapıyor olabilirler
Kitap yine 200 sayfa filan verilir uygun sitelerden.O tarz kitaplar zaten o civarda Kral Şakir tarzı karton kapak olanlar.Kitapları da pahalı zaten fazla medyatik buluyorum onu ben. Onun bir eşi de Hatice Kübra Tongar
KİTAP | YAZAR |
ANTİK FELSEFE | WALTER KRONZ |
FELSEFENİN KISA TARİHİ | NİGEL WARBURTON |
FELSEFENİN ÖYKÜSÜ | WİLL DURANT |
NİETZCHE | DELEUZE |
NİETZCHE VE FELSEFE | DELEUZE |
NİETZCHE YAŞAMI VE FELSEFESİ | BAHA TEVFİK |
NİETZCHE YAŞAMI VE FELSEFESİ | JULES CHAİX RAY |
NİETZCHE AÇISINDAN EDEBİYAT OLARAK HAYAT | ALEXANDER NEHAMAS |
NİETZCHE İLE DİYALOG | GİONNİ VATTİMO |
NİETZCHE VE İNSAN | İONNA KUÇURADİ |
NİETZCHE VE KISIRDÖNGÜ | PİERRE KLASSOWSKİ |
MODERN SİYASAL DÜŞÜNCE VE NİETZCHE | CHRİSTİAN EMDEN |
HEİDENGGER'İN NİETZCHESİ | VOLKAN AY |
NİETZCHE- TEMEL GÖRÜŞÜ VE TEMEL KAVRAMLARI | ORUÇ ARUOBA |
ECCO HOMO | F. NİETZCHE |
PUTLARIN ALACAKARANLIĞI | F. NİETZCHE |
ŞEN BİLİM | F. NİETZCHE |
AHLAKIN KÖTÜLÜĞÜ | F. NİETZCHE |
BÖYLE SÖYLEDİ ZERDÜŞT | F. NİETZCHE |
İYİ VE KÖTÜNÜN ÖTESİNDE | F. NİETZCHE |
PUTLARIN BATIŞI | F. NİETZCHE |
Waoow emeğe bak eline sağlık işten çıkınca inceleyeceğimEleadora Levaiz kızlar liste bu müsait olduğunuz zaman arasından seçelim
KİTAP YAZAR ANTİK FELSEFE WALTER KRONZ FELSEFENİN KISA TARİHİ NİGEL WARBURTON FELSEFENİN ÖYKÜSÜ WİLL DURANT NİETZCHE DELEUZE NİETZCHE VE FELSEFE DELEUZE NİETZCHE YAŞAMI VE FELSEFESİ BAHA TEVFİK NİETZCHE YAŞAMI VE FELSEFESİ JULES CHAİX RAY NİETZCHE AÇISINDAN EDEBİYAT OLARAK HAYAT ALEXANDER NEHAMAS NİETZCHE İLE DİYALOG GİONNİ VATTİMO NİETZCHE VE İNSAN İONNA KUÇURADİ NİETZCHE VE KISIRDÖNGÜ PİERRE KLASSOWSKİ MODERN SİYASAL DÜŞÜNCE VE NİETZCHE CHRİSTİAN EMDEN HEİDENGGER'İN NİETZCHESİ VOLKAN AY NİETZCHE- TEMEL GÖRÜŞÜ VE TEMEL KAVRAMLARI ORUÇ ARUOBA ECCO HOMO F. NİETZCHE PUTLARIN ALACAKARANLIĞI F. NİETZCHE ŞEN BİLİM F. NİETZCHE AHLAKIN KÖTÜLÜĞÜ F. NİETZCHE BÖYLE SÖYLEDİ ZERDÜŞT F. NİETZCHE İYİ VE KÖTÜNÜN ÖTESİNDE F. NİETZCHE PUTLARIN BATIŞI F. NİETZCHE
OO çok şanslısınSelamlar
Yeni şehrimizde biraz etrafı keşfetmeye çıktım kütüphane benden 10 dk uzaklıkta. Epey de kitap vardı çok mutlu oldum
Bıyıklardan bir peruk çıkar bizim kafaya
İyi de kadın bu işten geçimini sağlıyor sonuçta amme hizmeti vermesini bekleyemeyiz.Ben İstanbul'da sanıyordum.
Ünlüler ile sık sık foto paylaşıyor Ceyda Düvenci vs.
Sonuçta bir ayağı da İstanbul'da dir.
Bilmiyorum ya çok şaşkın ve üzgünüm.
Biz çocukları yazarlar ile buluşturalim kitap sevgisi aşılayalim diyoruz o bile parayla.
Her şey ticaret mi yani hani okumanin önemi hani kitap sevgisi çocuk sevgisi
Eşekli kütüphanesinde esegiyle Nevşehir de köy köy kitap gezdiren kütüphaneci nerede
Kitap yine 200 sayfa filan verilir uygun sitelerden.O tarz kitaplar zaten o civarda Kral Şakir tarzı karton kapak olanlar.
Bizimki her seriyi beğenmez mesela bu kadını beğendi eğlendi okurken.