- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Hım tamam doğru hatırlıyorum herkes çift ben tek mi neydi geyik topigine takılmıştım bir ara oradan hatırlıyorum siziIngiliz dili edebiyati mezunuyum. Dpgru hatirliyorsunuz. Ingilizce ogretmeniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım tamam doğru hatırlıyorum herkes çift ben tek mi neydi geyik topigine takılmıştım bir ara oradan hatırlıyorum siziIngiliz dili edebiyati mezunuyum. Dpgru hatirliyorsunuz. Ingilizce ogretmeniyim
Kafka-dönüşüm. Mutlaka oku arkadasimHangi kitaptı bu. Çok güzel yorumladın hocam
Ne guzel topikti ya ama sessiz kaldi artikHım tamam doğru hatırlıyorum herkes çift ben tek mi neydi geyik topigine takılmıştım bir ara oradan hatırlıyorum sizi
AA var o bende. Bundan sonra okuyayım. Yorumun meraklandırdı beniKafka-dönüşüm. Mutlaka oku arkadasim
Burdan devam ederiz. Yangın da gelecekNe guzel topikti ya ama sessiz kaldi artik
SasiracaksinAA var o bende. Bundan sonra okuyayım. Yorumun meraklandırdı beni
Aslinda ozverili insanlarin farkinda olmadan yasadigi seyleri yasiyor bas kahraman. Kimi ailesi tarafindan, kimi isvereni tarafından, kimi de arkadaslari tarafından bu faydaciliga maruz kaliyor. Bunu yaparken de hep duygu sömürüsu yaparak basariya ulaşıyorlar, çünkü biliyorlar ki ozverili insanlar ayni zamanda hayir diyemezler. Kendilerinden ödün verirler ama sevdiklerini kiramazlar. Bu kitap bana kendimi sevmem gerektigini, herkesten once kendime deger vermem gerektigini ogretmisti. Ne kadar uyguluyorum, tartışılır
Ay gelsin ya. Ne zaman görsem banli. Hep bana mi denk geliyor anlamadimBurdan devam ederiz. Yangın da gelecek
Yaa üzüldüm, ben bir kaç kere katılmıştım sohbete sadece, az da olsa mizahşorlere katılabiliyorum sadeceNe guzel topikti ya ama sessiz kaldi artik
Sana denk geliyor çünkü uzun zamandır banlı değildi. Gerçi hepsi aynı konudan gitti. Br 8 10 kişi vardı sanırımAy gelsin ya. Ne zaman görsem banli. Hep bana mi denk geliyor anlamadim
Neyse spoiler vermeyelimben çok yol kat ettim bu konuda. başlayınca arkası geliyo merak etme
insanların tüm sevgisi ve minneti kuyruğuna basana ya da işine yaradığın yere kadar maalesef. çok güzeldi gerçekten.
son ana kadar insan olup kaçmasını bekledim. benim istediğim gibi olsa bu kadar vurucu olmazdı sanırım
Neyse burda da guzel sohbetler olacak, eminimYaa üzüldüm, ben bir kaç kere katılmıştım sohbete sadece, az da olsa mizahşorlere katılabiliyorum sadece
Bence deNeyse burda da guzel sohbetler olacak, eminim
Neyse spoiler vermeyelim
Ben babamla iliskimde basardim bunu. Zaten hayatta halletmem gereken en buyuk yük oydu benim icin. Artik hayir diyebildigimi ve istedigim gibi olmazsa gidecegimi biliyor. Sevmek her zaman fedakarlik yapmak degil. Ben mutlu degilsem ne anlami var ki yasamanin?
Bence deNeyse burda da guzel sohbetler olacak, eminim
Doğru söylüyorsun. Bize iyi gelen insanlara devam etmek en güzelioooo daha ne yapacaksın maşallah. bana da oğlumun doğumu cesaret verdi. hayatımdaki çoğu ilişkiyi doğumdan sonra ele alıp olması gerektiği yere yerlestirdim. çok şükür su an çok memnunum halimden.
hayatta mutlu olmak da var mutsuz olmak da ama kimse için kendini bile bile mutsuz etmeye değmez. hepimizin yükü zaten yeterince ağır kendine
Ahhh bende dönüşümü okuduğumda dürüstlük ve kendim olabilmenin ne kadar önemli olduğunu birkez daha anlamıştım. Etrafta anlamayan insanların nasıl da enerjimizi tükettiğini... Ama herşeye rağmen ben demenin, benim fikirlerim, benim duygularım da var diye dimdik durmanın önemini kavramıştım. İncecik bir kitap ama çok şeyler hissettirmiştiAslinda ozverili insanlarin farkinda olmadan yasadigi seyleri yasiyor bas kahraman. Kimi ailesi tarafindan, kimi isvereni tarafından, kimi de arkadaslari tarafından bu faydaciliga maruz kaliyor. Bunu yaparken de hep duygu sömürüsu yaparak basariya ulaşıyorlar, çünkü biliyorlar ki ozverili insanlar ayni zamanda hayir diyemezler. Kendilerinden ödün verirler ama sevdiklerini kiramazlar. Bu kitap bana kendimi sevmem gerektigini, herkesten once kendime deger vermem gerektigini ogretmisti. Ne kadar uyguluyorum, tartışılır