- 9 Aralık 2019
- 178
- 217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel bir kitapti o ya. Universitede derste okutmustu hoca bize. Tam bir basucu kitabi. Zaten kisa bir kitap, tekrar tekrar okuşu sınav olmasa ben baya kaptırdım gidiyodun reyyanim ya
ama bı yandan iyi de oldu bitsin artık ben de düşünmekten kurtulayım.
ben şimdi Franz Kafka dönüşüm e başladım:)
Ne guzel bir kitapti o ya. Universitede derste okutmustu hoca bize. Tam bir basucu kitabi. Zaten kisa bir kitap, tekrar tekrar oku
Cok isterim.aynen değişik geldi konusu çok sevdim
bitince konuşabiliriz kitap üzerinde:)
Çakall. Yok canım Ocak ayından itibaren başlıyoruz
bitti kitap ama ailesine çok gıcık olmuştum başta. olduğum kadar varlarmis hatta fazlası varmış.Cok isterim.
Teşekkür ederim canım. Seni de ekleyeyim mi listeye. Şöyle 15 kitap hedefliHayırlı olsun canım yeni topiginiz, ışığınız beni de aydınlatır inşaallah
Simdi su tabloyu gorunce bir edebiyat mezunu olarak kendimden utandim. Hedefimi 30 olarak degistiriyorum2021 hedefler
Alıntılayarak ekleyelim arkadaşlar. Eksikler alıntılasın
Mehfam 75
H M 40
kk birinci noteri 75
Less-is-More 15
Kitapkurdu60 25
A Atesbocegi5 25
Life light 60
Alp_BuRc 30
C Calcifer 50
Olur ekle canım, ben daha çok çocuk gelişimi ve kişisel gelişimle ilgili okumak istiyorum, okuduğum bölümde kendimi geliştirmek adınaTeşekkür ederim canım. Seni de ekleyeyim mi listeye. Şöyle 15 kitap hedefli
Olur kaç kitap hedefin olsunOlur ekle canım, ben daha çok çocuk gelişimi ve kişisel gelişimle ilgili okumak istiyorum, okuduğum bölümde kendimi geliştirmek adına
İşte böyle böyle gaza geleceğizSimdi su tabloyu gorunce bir edebiyat mezunu olarak kendimden utandim. Hedefimi 30 olarak degistiriyorum
Siz niye aklımda ingilizce öğretmeni olarak kaldınız acaba biriyle karıştırıyorum demek kiSimdi su tabloyu gorunce bir edebiyat mezunu olarak kendimden utandim. Hedefimi 30 olarak degistiriyorum
Şimdilik 15 olsun,hızlı gidersem hedefi değiştiririmOlur kaç kitap hedefin olsun
Aslinda ozverili insanlarin farkinda olmadan yasadigi seyleri yasiyor bas kahraman. Kimi ailesi tarafindan, kimi isvereni tarafından, kimi de arkadaslari tarafından bu faydaciliga maruz kaliyor. Bunu yaparken de hep duygu sömürüsu yaparak basariya ulaşıyorlar, çünkü biliyorlar ki ozverili insanlar ayni zamanda hayir diyemezler. Kendilerinden ödün verirler ama sevdiklerini kiramazlar. Bu kitap bana kendimi sevmem gerektigini, herkesten once kendime deger vermem gerektigini ogretmisti. Ne kadar uyguluyorum, tartışılırbitti kitap ama ailesine çok gıcık olmuştum başta. olduğum kadar varlarmis hatta fazlası varmış.
ne sinir bozucu bı aileydi.
Ingiliz dili edebiyati mezunuyum. Dpgru hatirliyorsunuz. Ingilizce ogretmeniyimSiz niye aklımda ingilizce öğretmeni olarak kaldınız acaba biriyle karıştırıyorum demek ki
Şimdilik 15 olsun,hızlı gidersem hedefi değiştiririm
M mehlika nur 152021 hedefler
Alıntılayarak ekleyelim arkadaşlar. Eksikler alıntılasın
Mehfam 75
H M 40
kk birinci noteri 75
Less-is-More 30
Kitapkurdu60 25
A Atesbocegi5 25
Life light 60
Alp_BuRc 30
C Calcifer 50
Hangi kitaptı bu. Çok güzel yorumladın hocamAslinda ozverili insanlarin farkinda olmadan yasadigi seyleri yasiyor bas kahraman. Kimi ailesi tarafindan, kimi isvereni tarafından, kimi de arkadaslari tarafından bu faydaciliga maruz kaliyor. Bunu yaparken de hep duygu sömürüsu yaparak basariya ulaşıyorlar, çünkü biliyorlar ki ozverili insanlar ayni zamanda hayir diyemezler. Kendilerinden ödün verirler ama sevdiklerini kiramazlar. Bu kitap bana kendimi sevmem gerektigini, herkesten once kendime deger vermem gerektigini ogretmisti. Ne kadar uyguluyorum, tartışılır