Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harika bir topik olmus. Ben de buyuk oglani uyuttum, hemen kahvemi yapip kitabima donecegim.
Coelho'nun Hac kitabini okuyorum. Bugun onu bitirip Harper Lee- Bülbülü Öldürmek kitabina baslamayi umuyorum
Hoş geldin canım benim. Seni görmek Büyük mutluluk benim için. Bülbülü Öldürmek'i okumuştum. Güzel kitaptır. Tekrar tekar sorgulama teşvik ediyor.

Hoş geldin canım benim. Seni görmek Büyük mutluluk benim için. Bülbülü Öldürmek'i okumuştum. Güzel kitaptır. Tekrar tekar sorgulama teşvik ediyor.
Cok duydum daha once ama bende bi takinti var. Bir donem cok populer olan kitaplari hemen alip okumuyorum. Insanlar cok yorum yapinca etkileniyorum. Ya beklentim artiyor ya da tam tersi okumak istemiyorum. O yuzden uzerinden zaman gecmesini bekliyorum. Kitap populerligini yitirince alip okuyorum

Ya aynı ben ya dedikleri kadar yoksa ya bana hitap etmezse diye hep geri duruyorum. Gerçekten yorumuna önem verdiğim kişilere sorup ondan sonra okuyorum. Çünkü çok popüler kitaplardan bazılarında hüsrana uğradım. Verdiğim paraya üzüldüm resmen

Herkesin elinde gorunce resmen soguyorun o kitaptan

İstiyorum ki evde annem gibi biri olsun ve ben de mutfağa giderek, "Burada gene bir şeyler kaynıyor Muazzez," diye içeri seslenebileyim ve bana "Kaynadığını görüyorsun altını kıs Cemil Bey," denilsin ve ben de hiçbir şey yapmadan mutfaktan çıkayım.

şuraya da kitapta hoşuma giden kısmı ilistireyim:):)

Altını çizdin mi

Ay dimi ben de 10 sayfa anca okumusumdur, ufaklik uyandi biri uyuyor biri uyaniyor. Pofff
Benimki daha uyumadı ama temizlik yapıyorum bende. İnşallah akşam Damızlık Kızın Öyküsü ne başlayacağım.
Yine 2 çocukla çok iyisin bence

uygulamadan okuduğum için cizemedim calcim

ama eşimle ben bu tıpkı

ya da babamla annem çok tanıdık geldi hoşuma gitti:)
1000k diye bir uygulama var sitesi de var. Bak onu kullanabilirsin. Alıntılarını not edebiliyorsun. Okuduğu kitapları vs. Çok kullanışlı bir uygulama

Benimde katın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…