Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tüm grup okuyordu hunharca... illuminae ise koşuyordu... speedy gonzalez gibi koşuyordu hem de...

totem yapıyorum bundan sonra. kızı uyutup okuyacağım deyince kirpiğimin bile işi çıkıyor demiyorum artık
Hhhaha o işler öyle olmuyor malesef. Ama zamanla daha iyi oluyor ama geçmiyor haberin olsun

İyi akşamlaar işler yine yoğundu bugün de uğrayamadım ama dün gece uyku tutmamıştı gece yarısı güneşini bitirdim. Anneanneme başladım bir kaç sayfa okudum inceymiş yarın o da biter heralde sıraya ne alayım meçhul şimdilik

Gunaydin herkese dun aksam okuyamadim, ufaklik gece 1.30a kadar uyumadi. Uyudu ama surekli uyandi, surekli salladim derken yine yorucu bir gece gecirdik saat 8 oldugunda "haydi cocuklar yataginiza" diyip elimde cayim, kahvem keyif yapacagim gunler gelsin istiyorum

Günaydın canım.
dün gece aynı durumu ben de yaşadım. Babaannesi uyku saatini geçirmiş bir türlü uyuyamadı

Günaydın canım.
dün gece aynı durumu ben de yaşadım. Babaannesi uyku saatini geçirmiş bir türlü uyuyamadı
Aynennn. Esim gec geldi dun, o yuzden ben buyugu uyutmaya gittim. Onun da uyumasi tam bir saat surdu. O sirada babaanne de ufagi uyutmaya calismis, uyumamis derken buyuk bir savas basladi bizim icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…