• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamlar sapık çıktı Rıza baba
PhotoGrid_1607624786373.jpg

tüm grup okuyordu hunharca... illuminae ise koşuyordu... speedy gonzalez gibi koşuyordu hem de...

totem yapıyorum bundan sonra. kızı uyutup okuyacağım deyince kirpiğimin bile işi çıkıyor demiyorum artık :lülülü:
Hhhaha o işler öyle olmuyor malesef. Ama zamanla daha iyi oluyor ama geçmiyor haberin olsun😄

İyi akşamlaar 🌸 işler yine yoğundu bugün de uğrayamadım ama dün gece uyku tutmamıştı gece yarısı güneşini bitirdim. Anneanneme başladım bir kaç sayfa okudum inceymiş yarın o da biter heralde sıraya ne alayım meçhul şimdilik

Gunaydin herkese🥰 dun aksam okuyamadim, ufaklik gece 1.30a kadar uyumadi. Uyudu ama surekli uyandi, surekli salladim derken yine yorucu bir gece gecirdik :( saat 8 oldugunda "haydi cocuklar yataginiza" diyip elimde cayim, kahvem keyif yapacagim gunler gelsin istiyorum 🙏

Gunaydin herkese🥰 dun aksam okuyamadim, ufaklik gece 1.30a kadar uyumadi. Uyudu ama surekli uyandi, surekli salladim derken yine yorucu bir gece gecirdik :KK43: saat 8 oldugunda "haydi cocuklar yataginiza" diyip elimde cayim, kahvem keyif yapacagim gunler gelsin istiyorum 🙏
Günaydın canım.
dün gece aynı durumu ben de yaşadım. Babaannesi uyku saatini geçirmiş bir türlü uyuyamadı :KK43:

Günaydın canım.
dün gece aynı durumu ben de yaşadım. Babaannesi uyku saatini geçirmiş bir türlü uyuyamadı :KK43:
Aynennn. Esim gec geldi dun, o yuzden ben buyugu uyutmaya gittim. Onun da uyumasi tam bir saat surdu. O sirada babaanne de ufagi uyutmaya calismis, uyumamis derken buyuk bir savas basladi bizim icin 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back