- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.526
- 598
O zaman bir aksilik olmazsa haftaya Çarşamba maraton var . Katılmak isteyen buyursun lütfen. kk birinci noteri hariç
yoğun olmasam ben gösterirdim sana. ama sınavım var işte gösteremiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bir aksilik olmazsa haftaya Çarşamba maraton var . Katılmak isteyen buyursun lütfen. kk birinci noteri hariç
Sen gelme zaten maratona rica ediyorum. Dağıtırsın biziyoğun olmasam ben gösterirdim sana. ama sınavım var işte gösteremiyom
Sen gelme zaten maratona rica ediyorum. Dağıtırsın bizi
Baya acıkmışsın ama okumaya. Maşallahın var.estağfurullah ben yıllardır okumuyorum sayende başladım. önce arayı kapatayim sonra kapisalim master Calci
Hasan Ali Toptaş ı savunanlarında sözleşmeleri fesh edilmişAdamlar sapık çıktı Rıza baba
Eki Görüntüle 2737086
Güzel kalemi vardı adamın. Ama demekki sadece kalemi güzelmişHasan Ali Toptaş ı savunanlarında sözleşmeleri fesh edilmiş
Bir de savunanlar var. Şaka gibiGüzel kalemi vardı adamın. Ama demekki sadece kalemi güzelmiş
Savunanları da aynı şekilde halletmek lazımBir de savunanlar var. Şaka gibi
Bütün sapıklar ve destekçileri tek tek ifşa edilir inşallahHasan Ali Toptaş ı savunanlarında sözleşmeleri fesh edilmiş
İnşallahBütün sapıklar ve destekçileri tek tek ifşa edilir inşallah
Hhhaha o işler öyle olmuyor malesef. Ama zamanla daha iyi oluyor ama geçmiyor haberin olsuntüm grup okuyordu hunharca... illuminae ise koşuyordu... speedy gonzalez gibi koşuyordu hem de...
totem yapıyorum bundan sonra. kızı uyutup okuyacağım deyince kirpiğimin bile işi çıkıyor demiyorum artık
Iyi olmusAdamlar sapık çıktı Rıza baba
Eki Görüntüle 2737086
Günaydın canım.Gunaydin herkese dun aksam okuyamadim, ufaklik gece 1.30a kadar uyumadi. Uyudu ama surekli uyandi, surekli salladim derken yine yorucu bir gece gecirdik saat 8 oldugunda "haydi cocuklar yataginiza" diyip elimde cayim, kahvem keyif yapacagim gunler gelsin istiyorum
Aynennn. Esim gec geldi dun, o yuzden ben buyugu uyutmaya gittim. Onun da uyumasi tam bir saat surdu. O sirada babaanne de ufagi uyutmaya calismis, uyumamis derken buyuk bir savas basladi bizim icinGünaydın canım.
dün gece aynı durumu ben de yaşadım. Babaannesi uyku saatini geçirmiş bir türlü uyuyamadı