Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen o kazanı getir lazım oluyor kazan demişken kazanlar kaynamış durumlarda abovvYok yok unutmam şimdiden hazırladım kazanı, kahveyi ve fincanları o iş bende
Tamam canım olur kaç dk önce balkon konuşması yapacağım sizeOlur tatlım Duyurusunu yaparsın bize çünkü 21 gibi ayarlamıştık
Aynen aynen bizde farkettikSen o kazanı getir lazım oluyor kazan demişken kazanlar kaynamış durumlarda abovv
Tamam şimdi gidiyorumduyurunu yap şimdiden etiketle bizi akşama geliriz biz
yazıldığı yılların etkisinden olabilir.Bir kitabın daha sonuna geldim, Kuyucaklı Yusuf
Bana çokça yeşilçam izliyor hissi verdi, nedenini tam olarak kavrayamadım.
Bazı yerlerde kopukluk olsa da akıcılığı bir çırpıda okutuyor.
O nasıl güzel betimleme Sabahattin Ali
Küçük bir alıntı;
"bizim küçük anadolu şehirlerimizde bu müzmin evlenme hastalığı daima hüküm sürmektedir. en kuvvetliler bile bir iki sene dayanabildikten sonra bu amansız mikroptan yakalarını kurtaramazlar ve kör gibi önlerine ilk çıkanla evleniverirler.
Sağlıkla gelsin dünyaya vatanına milletine ailesini hayırlı bir evlat olsun küçükSelam kızlar:)
Ben bu 1-2 hafta pek okuyamam; kardeşim doğum yapacak dün Ankara'ya geldim:)
Çarşambaya kadar kendi gelmezse o gün alınacak minik sıpamız
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallahSelam kızlar:)
Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallahSelam kızlar:)
Sağlıkla gelsin dünyaya vatanına milletine ailesini hayırlı bir evlat olsun küçük
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin:)Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah. Hayırlı olsunSelam kızlar:)
Fenalık geliyor artık bana. Sakız gibi uzadı ya pöfff. Bu akşam benim de okuma planlarım bakalım kendime hedef koydumForumun ana sayfasina bakmak istemiyorum artik
Bugun cok okuyamadim. 2.30da canli dersim basladi. 18.20ye kadar devam. aksam 30 sayfa okumayi hedefliyorum