• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kitabın daha sonuna geldim, Kuyucaklı Yusuf :KK200:

Bana çokça yeşilçam izliyor hissi verdi, nedenini tam olarak kavrayamadım.
Bazı yerlerde kopukluk olsa da akıcılığı bir çırpıda okutuyor.
O nasıl güzel betimleme Sabahattin Ali :KK200:

Küçük bir alıntı;
"bizim küçük anadolu şehirlerimizde bu müzmin evlenme hastalığı daima hüküm sürmektedir. en kuvvetliler bile bir iki sene dayanabildikten sonra bu amansız mikroptan yakalarını kurtaramazlar ve kör gibi önlerine ilk çıkanla evleniverirler.

kızlar bugün çarşı karışık buraya giremedim :D ben de Melisa Kesmez in kitabına başladım ''Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz''
mini öykülerden oluşuyor kalemi çok hoş, kafa dinlemek için okunacak bir kitap tam bu tarz kitap arayışında olan varsa tavsiye ederim kendinizden mutlaka bir şey bulursunuz :KK54:

Bir kitabın daha sonuna geldim, Kuyucaklı Yusuf :KK200:

Bana çokça yeşilçam izliyor hissi verdi, nedenini tam olarak kavrayamadım.
Bazı yerlerde kopukluk olsa da akıcılığı bir çırpıda okutuyor.
O nasıl güzel betimleme Sabahattin Ali :KK200:

Küçük bir alıntı;
"bizim küçük anadolu şehirlerimizde bu müzmin evlenme hastalığı daima hüküm sürmektedir. en kuvvetliler bile bir iki sene dayanabildikten sonra bu amansız mikroptan yakalarını kurtaramazlar ve kör gibi önlerine ilk çıkanla evleniverirler.
yazıldığı yılların etkisinden olabilir.

Selam kızlar:) 🙋🏻‍♀️
Ben bu 1-2 hafta pek okuyamam; kardeşim doğum yapacak dün Ankara'ya geldim:)
Çarşambaya kadar kendi gelmezse o gün alınacak minik sıpamız🥰
Sağlıkla gelsin dünyaya vatanına milletine ailesini hayırlı bir evlat olsun küçük🥰

Forumun ana sayfasina bakmak istemiyorum artik 🤦‍♀️
Bugun cok okuyamadim. 2.30da canli dersim basladi. 18.20ye kadar devam. aksam 30 sayfa okumayi hedefliyorum 💃
Fenalık geliyor artık bana. Sakız gibi uzadı ya pöfff. Bu akşam benim de okuma planlarım bakalım kendime hedef koydum ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back