Fırsat bulduğunda yine gel kitap yorumlarını okırsun hemOlur bende insanciklari okuyorum bitirmis olurum o zamana kadar.
Bu ay zamanim bol. elimden geldigince okumak istiyorumsonra ales yokdil calisacagim sonra bu kadar zamanim olmayabilir
Evet okudum, çok teşekkür ederim. Şu an okuduğum kitap, Osman Balcıgil'in Putlar Yıkılırken kitabı, Destek Yayınları 'ndan çıkan bir kitap sayfa 419'dayım.Merhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz mu?
Osman Balcıgil'in Ela Gözlü Pars Celile yı okumuştumEvet okudum, çok teşekkür ederim. Şu an okuduğum kitap, Osman Balcıgil'in Putlar Yıkılırken kitabı, Destek Yayınları 'ndan çıkan bir kitap sayfa 419'dayım.
Birakir miyim hic burayi. Yeni kesfettim ama muptelasi oldum buraninFırsat bulduğunda yine gel kitap yorumlarını okırsun hem
Kıskandırayım mı seni
Eki Görüntüle 2737036 Eki Görüntüle 2737038
O kitaplarını okudum harikaydı. Çok teşekkür ederim, kolaylıklar diliyorum. İyi okumalar hepimizeOsman Balcıgil'in Ela Gözlü Pars Celile yı okumuştumkeyifli okumalar.
Yarın sizi listeye ekleyeceğim
İmza gününe gitmiştim. İlk sıradaydımÇatladığıma emin olabilirsin canım
Pasaklı Tanrıça vardı,okumak nasip olmadıSophie kinsella-yirmiler kizina basladim. Azicik guleyim
ben hızlı okuyorum galiba. bı günde 400 450 sayfalık kitap bitirebiliyorum
Kuzum 150 sayfam falan kaldı ama hafta sonu biraz evle ilgili planım var okuyamayabilirim. Siz başlarsınız ben yetişirim size
Sen gelene kadar biz gittik bileBu ne ya 20 dk dir sadece beğen yapıyorum
Fark ettimSen gelene kadar biz gittik bile
Hadi inşallahOlur bende insanciklari okuyorum bitirmis olurum o zamana kadar.
Bu ay zamanim bol. elimden geldigince okumak istiyorumsonra ales yokdil calisacagim sonra bu kadar zamanim olmayabilir
Ahmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yokaşırı uzatıyor mu bi sokağı 20 sayfa anlatıyor mesela ruhumu teslim ediyorum okurken
Basicaksin gaza hyaniBabaannesi alacak onu
O zaman bir aksilik olmazsa haftaya Çarşamba maraton varBasicaksin gaza hyanibizde basariz Artık
Katilin katılın arada kaynarizO zaman bir aksilik olmazsa haftaya Çarşamba maraton var. Katılmak isteyen buyursun lütfen. kk birinci noteri hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?