- 19 Kasım 2013
- 18.721
- 33.744
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaar geçen bir kitap görmüştüm. Siyah kapağı var. Üzerinde kitabın adı 3 kelime 3 satır olarak yazılı ve kırmızı şekervardı sanırım. Drammış. Paylaşan kişi okurken ağladığını söylüyordu. Kaydetmeyi unutmuşum. Merak etmiştim.
Bu kitabı bileniniz var mı? Size güveniyorum siz biliyorsunuzdur![]()
Ayyy evet evet buEğer Benimle Olsaydı
Bir Laura Nowlin eseri olan Eğer Benimle Olsaydı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
bu olabilir mi?
Bu kitabı yabancı youtuberlarda hep görüyordum, sonra muhtemelen senin dediğin videoyu da gördüm, sepetimde o yüzdenKızlaaar geçen bir kitap görmüştüm. Siyah kapağı var. Üzerinde kitabın adı 3 kelime 3 satır olarak yazılı ve kırmızı şekervardı sanırım. Drammış. Paylaşan kişi okurken ağladığını söylüyordu. Kaydetmeyi unutmuşum. Merak etmiştim.
Bu kitabı bileniniz var mı? Size güveniyorum siz biliyorsunuzdur![]()
Günaydın herkese. Cixin Lui'nin "Üç cisim problemi " kitabını okuyan var mı? Netflixde dizisini gördüm bir bölüm izledim hoşuma gitti de, kitabı önerirseniz diziyi izlemeden kitaba başlıyayım dedim![]()