Hih muzkadOoo calcim topik yapmış bizi de çağırmışelektra kankim yarışmak ister misin bi tokatlıyım seni de kendine gel
o da var bende. Offf sıraya koyamıyorum bir sürü kitap çıktı yaaBu arada dönüşüm sonrası davayı okumanızı öneririm. Çünkü her şey bağlantılı yansıtmak istediği tema aynı
Daha önceki grubumda 120 okuyanlar vardı
Bu yıl 50 kitap okudum canım. Hatta şuan 51.kitabı okuyorum.
Çiçeğim kızma çok şaşıracaksın ama adımlarımı attım fotoyu da aldım 1 haftadırHih muzkad
Kargo onun cilkini çıkartır benimde gelmem lazım kabulse hemen alayımAdres yazıyorum hemen özelden
Geldi benim topigede caka yapıp kaçtıTribine tribine bandım
Ooo kabul tabi. BekliyorumKargo onun cilkini çıkartır benimde gelmem lazım kabulse hemen alayım
İnce kitaplardır diye kendimi avutayımDaha önceki grubumda 120 okuyanlar vardı
Hoş geldin canım. OOO ben senin 70 80lerini de gördüm. Bu gazla 5 kitap 15 olur :)aman yarabbi gözlerim neler görüyor
yer ayırayım şöyle köşede. 2021 de nasipse okumalarımı artırmak istiyorum ufak chucky izin verirse
2021 minimum hedefinim 5 (yazıyla da beş) ama 10 u geçersem de fena olmaz.
şubat ortak okumasına katılmayı çok isterim. talip ettiğim bir bookstgram çok övdü acayip merak ediyorum.
bugün de notre dame'ın kamburunu çıkarttım okumak için. henüz 101 deyim ama çok keyiflii ve akıcı.
tekrardan hayırlı olsun topik
Karamazov Kardeşlerİnce kitaplardır diye kendimi avutayımbenim okudumlarım hep 500-600-700 sayfa mümkün değil 120 okumam
Kafka nın hayatını okursan aşkım kitaplarında kendi hayatını yansıttığını daha iyi anlarsın. Her zaman temel temalarında bürokrasi, devlet vs gibi temalar etrafında dönüyor. Aslında dönüşümdeki karakter kendısı yanıo da var bende. Offf sıraya koyamıyorum bir sürü kitap çıktı yaa
Çiçeğim kızma çok şaşıracaksın ama adımlarımı attım fotoyu da aldım 1 haftadıratacağım gruba beni geri ekle sıkma canımı silmiş bide
Onumu okusam bunumu okusam yok şunu yok yok bunuo da var bende. Offf sıraya koyamıyorum bir sürü kitap çıktı yaa
kaybolma bir yere. Hemen 2021 hedefini belirleyelim seninKafka nın hayatını okursan aşkım kitaplarında kendi hayatını yansıttığını daha iyi anlarsın. Her zaman temel temalarında bürokrasi, devlet vs gibi temalar etrafında dönüyor. Aslında dönüşümdeki karakter kendısı yanı
Off o yüzden çok kalinlari okuyamıyorum hedefime ilerleyemiyorumİnce kitaplardır diye kendimi avutayımbenim okudumlarım hep 500-600-700 sayfa mümkün değil 120 okumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?