Geçmiş olsun inşallahBen Annemlerdeyim suan, okuma yonunden katılamayacağım bu ara malesef ama okuduklarım hakkında seve seve konusuruz.
Annem covıd pozitifti biliyorsun sonra ıyılestı akabinde kalbinde sorun cıktı.
Bu hafta anjiyo olacak ve stent takılacak buyuk ihtimalle. Oyuzden yanlarındayım. Buna da sukur Allah dermansız dert vermesin diyorum. Iyı olmana cok sevındım, cocukları benım ıcın öp
Geçmiş olsunBen Annemlerdeyim suan, okuma yonunden katılamayacağım bu ara malesef ama okuduklarım hakkında seve seve konusuruz.
Bu hafta anjiyo olacak ve stent takılacak buyuk ihtimalle. Oyuzden yanlarındayım. Buna da sukur Allah dermansız dert vermesin diyorum. Iyı olmana cok sevındım, cocukları benım ıcın öp
Cok cok gecmis olsun. Kisa surede atlatir umarim
Operim tabi ki. Biz de ailece gecirdik sanirim. Testler negatif cikti ama koku kaybi var hala.
Geçmiş olsun
Cok tesekkurler arkadaslar ınsallah gecer gider, lesscıgım ınsallah atlatmıssınızdır oyleyse harika bu. Koku ve tat kaybı da geri gelir biraz beklemeniz lazım sadece.Geçmiş olsun inşallah
Ben Annemlerdeyim suan, okuma yonunden katılamayacağım bu ara malesef ama okuduklarım hakkında seve seve konusuruz.
ayy onun için daha zamamın var gibi benimMarcel proust un kayıp zamanın izinde serisini okuyan var mı kızlar aranızda
çok geçmiş olsun canımBen Annemlerdeyim suan, okuma yonunden katılamayacağım bu ara malesef ama okuduklarım hakkında seve seve konusuruz.
yarın konuşalım mı üzerinde :)Ben de az evvel bitirdimm
Dönüşümün demiyarın konuşalım mı üzerinde :)
Evet dönüşümDönüşümün demi
Konuşalım konuşalımEvet dönüşüm
o seriyi okumak için grup yapsak keşke. Her ay bir kitabını okusak ne güzel olur dimi?Marcel proust un kayıp zamanın izinde serisini okuyan var mı kızlar aranızda
Aslinda her ay ortak bir kitap belirlesek uzerine konusacak firsatimiz olur.o seriyi okumak için grup yapsak keşke. Her ay bir kitabını okusak ne güzel olur dimi?
Seri mi bu canım, kaç kitapAslinda her ay ortak bir kitap belirlesek uzerine konusacak firsatimiz olur.
ortak kitap listesi yaptık. İlk 3 ay ana sayfada yazılı. Hatta başka istediğiniz varsa ay ay sonuna ekleyerek devam edelimAslinda her ay ortak bir kitap belirlesek uzerine konusacak firsatimiz olur.
Hoş geldin çiçeğimAşkımmmm
Bilmiyorum ki, ben de simdi ogreniyorumSeri mi bu canım, kaç kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?