- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Süper olmuşEki Görüntüle 2748674
Doğum gününü de Batman konsepti ile kutladılar tam zamanında yetişti kargom iyi oldu
Sağ ol canımmmAma çok çok süper olmuş ya. Maşallah sana canım
Olur canım göz atalım. BelkiVar mı senin bi önerin canım. Düşünelim akşama kadar
Tamam canım. Kolay gelsinSağ ol canımmmşimdi de onun bir küçüğü var ocakta 1 yaşına girecek ona tavşan örüyorum bakalım, biterse atarim
Aa evet inşallah yine hep birlikte okuruz.Olur canım göz atalım. BelkiEleadora da yetişir bize
Çok geçmiş olsun hemen geçer umarımKızlar, boynumda ciddi bir ağrı var. Yarın doktora gitmem gerekecek, temizlik yapmam gerekiyor, yerimden kalkamıyorum. Kitap da okuyamıyorum ağrıdan..
Yarın kumarbazi bitiririm sonra yetişirim sizeOlur canım göz atalım. BelkiEleadora da yetişir bize
Okumadım canım ilgi çekici görünüyor okuyalım.
Tamam o zaman. İnşallahOkumadım canım ilgi çekici görünüyor okuyalım.
Kapak yazısı bana Livaneli- Son ada kitabını hatırlattı
Okumadım canım okuyabilirz
Tamam o zamanOkumadım canım okuyabilirz
Sen bulabilirsin demi canım? Pdf var mıdırOkumadım canım okuyabilirz
Var canım buldum mail attım kendime hemenSen bulabilirsin demi canım? Pdf var mıdır
Ooo iyi iyiVar canım buldum mail attım kendime hemen
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun hemen geçer umarım
Yarın kumarbazi bitiririm sonra yetişirim size
Filmini çok beğenmiştim benHerkese iyi akşamlar. Uzun Hikâye' yi az önce bitirdim. Kitapta bir adamın ağzından çocukluğu, babasının hikâyesi, ve sonunda onun da babasının hikâyesine benzer bir hayat yaşaması anlatılmış. Ismi kadar varmış aşırı uzun bi hikâyeama incecik bi kitaba sığdırılmış. Kesinlikle tavsiye ederim çok etkilendim. Filmi varmış kitabın, ilk firsatta filmi de izleyeceğim. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?