- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Sağ ol canımCanım geçmiş olsun
Eveeet bitti atayım fotosunuSen bi ara ördüğün şeyi bitirdin mi neydi hatırlayamadım dabetmen miydi
Çok sağ ol canım yok şükür bir sıkıntı Allah korusun cümlemiziÇok geçmiş olsun canım yok değil mi bir sıkıntı
Geçmiş olsun, temizliğe kalkışıp iyice zarar vermeyin boynunuza her şeyin başı sağlık boşverin, inşallah ciddî bir şey yokturKızlar, boynumda ciddi bir ağrı var. Yarın doktora gitmem gerekecek, temizlik yapmam gerekiyor, yerimden kalkamıyorum. Kitap da okuyamıyorum ağrıdan..
Tamam canım. Benimde de akşama bitecek inşallahYok canım bugun okumadım daha akşam biterbilinmeyen bir kadının mektuplarına başlarım fiye düşünüyorum
Tamam bekliyorumSağ ol canım
Eveeet bitti atayım fotosunu
Çok sağ ol canım yok şükür bir sıkıntı Allah korusun cümlemizi
Geçmiş olsun, temizliğe kalkışıp iyice zarar vermeyin boynunuza her şeyin başı sağlık boşverin, inşallah ciddî bir şey yoktur
Çok teşekkür ederim, yıllar önce boyun düzleşmesi vardı. Fizik tedavi de olmuştum. Sanırım tetiklendi yine.Sağ ol canım
Eveeet bitti atayım fotosunu
Çok sağ ol canım yok şükür bir sıkıntı Allah korusun cümlemizi
Geçmiş olsun, temizliğe kalkışıp iyice zarar vermeyin boynunuza her şeyin başı sağlık boşverin, inşallah ciddî bir şey yoktur
Geçmiş olsun temizlik yapıp zorlame kendiniKızlar, boynumda ciddi bir ağrı var. Yarın doktora gitmem gerekecek, temizlik yapmam gerekiyor, yerimden kalkamıyorum. Kitap da okuyamıyorum ağrıdan..
Geçmiş olsun. Önemli olan sağlıkKızlar, boynumda ciddi bir ağrı var. Yarın doktora gitmem gerekecek, temizlik yapmam gerekiyor, yerimden kalkamıyorum. Kitap da okuyamıyorum ağrıdan..
Pariko sensin demiHala nigahtarı okuyorum bende, kitapta biraz kopya havası sezdiğim için mutlu mutlu okuyamıyorum maleaef, yarım bırakmakta istemiyorumEki Görüntüle 2748666
Gecmiş olsun canım ani bir hareket mi yaptın acaba neden oyle oldu birdenKızlar, boynumda ciddi bir ağrı var. Yarın doktora gitmem gerekecek, temizlik yapmam gerekiyor, yerimden kalkamıyorum. Kitap da okuyamıyorum ağrıdan..
Yarın ortak kitaba başlayadabilirizTamam canım. Benimde de akşama bitecek inşallah
Teşekkür ederim canım, sanırım yapamayacağım.Geçmiş olsun temizlik yapıp zorlame kendini
Olur canım. Hangisi olsun. Hem kısa hem de sürükleyici olsunYarın ortak kitaba başlayadabiliriz
Neden tetiklediğini biliyorsunuzdur, kendinize dikkat edinÇok teşekkür ederim, yıllar önce boyun düzleşmesi vardı. Fizik tedavi de olmuştum. Sanırım tetiklendi yine.
Canım, bir haftadır ağrım var aslında.. Ama pandemi nedeniyle hastaneye gitmek istememiştim. Yarın gideceğim sanırım. Boynumda düzleşme vardı, bir de bilgisayar başındayım hafta içi. Hepsi birleşti galiba.Gecmiş olsun canım ani bir hareket mi yaptın acaba neden oyle oldu birden
Tamam bekliyorum
Bilgisayar başındayım, gün içinde boynum hep zorlanıyor.Neden tetiklediğini biliyorsunuzdur, kendinize dikkat edin
Üzüldüm çok ya aman dikkat et vereceği ilaçlar hemen etki eder inşallahCanım, bir haftadır ağrım var aslında.. Ama pandemi nedeniyle hastaneye gitmek istememiştim. Yarın gideceğim sanırım. Boynumda düzleşme vardı, bir de bilgisayar başındayım hafta içi. Hepsi birleşti galiba.
Bencede ocağa sarkmasın 2-3 günde bitsin.Olur canım. Hangisi olsun. Hem kısa hem de sürükleyici olsun
Allah yardımcınız olsun, belki yeniden fizik tedavi uygun görürler, elimizden geldiğince sağlığımızı korumaya çalışıyoruz işteBilgisayar başındayım, gün içinde boynum hep zorlanıyor.
Ama çok çok süper olmuş ya. Maşallah sana canımEki Görüntüle 2748674
Doğum gününü de Batman konsepti ile kutladılar tam zamanında yetişti kargom iyi oldu
Var mı senin bi önerin canım. Düşünelim akşama kadarBencede ocağa sarkmasın 2-3 günde bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?